| berujda | 52039 |
|
|
4.6.2007 13:34:13
Ahojky holčiny,
Peťu, tak ať to s tím letištěm dobře proběhne, a užijte si dovdu, ti závidíííím, já chci taky někam bééé. Jinak Barča už dělá tak 6kr. od nábytku, a od Honzi ke mě, tak doufám, že v létě se rozchodí. Kávičko, Vicky, Kačko, Mony, Míšo, a ostatní nechcete se zítra sejít v Edenu v Človíčkově, třebas na 14hoďku? Počasí má být asi jako dneska, tak bysme se tam mohly sejít co???????? |
| Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 | 22485 |
|
|
3.6.2007 20:20:29
ahojky,
tak se holky loučím,v utery frčíme,zitra budu balit atd.......pak dám vědet jak bylo.......držte palce kvuli chytráčkovi Buschovi,pač v utery odlítá,skoro ve stejny cas jako my..tak snad kvuli nemu nebudeme tolik omezeni |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
2.6.2007 0:16:14
Zebru jsi tu??? |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
1.6.2007 16:30:15
A jeste pro Kacku, bydlim na vesnici (2000 obyvatel) a tady neni soukroma skolka. Je tu jen jedna, jednaji o rozsireni prostor, pac se tady stavi a stehuji se semka rodiny s deckama. Jenze to bude tak mozna pristi rok, ale to pry mame skolku jistou. Jenze vydrzet doma s Radou jeste dalsi rok, kdyz tu neni vubec zadne destke hriste???
|
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
1.6.2007 15:08:52
Kacko, tak at je Anicce uz brzo lip. My taky nejak vsichni marodujeme, ja, Rada i Verca. Mame nejakou strevni virozu, prujmy, bolesti bricha, hlavy, teplota. Rada se z toho snad uz vymotal, Verca dneska prujmuje o 106, je desne ubrecena a protivna a furt na me visi. Nevim, co ji mam davat vubec jist, protoze na MM a mlecnych vyrobcich zije. Rohlik mi jen ozuzle a chleba neji, bananu sni 2cm a jablko taky ozuzle. A jak jsem psala, nic jineho nepije, takze ji prece nemuzu prestat davat MM jen proto, ze by nemela mleko a mlecne vyrobky. Mate nejake tipy a napady? Pokusim se ji nejak dat Smectu, ale vubec nevim, do ceho, aby to snedla. Jak ji neco nechutna, tak pusu neotevre. I Radovi to davam do trochy ochuceneho jogurtu, jinak to do nej nenacpu, ale s nim se jde domluvit, s Vercou nee.:-(
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
1.6.2007 14:22:17
se nedivím, aspoń vám to měl říct dřív!
A budete schánět výměnu? |
| berujda | 52039 |
|
|
1.6.2007 13:38:40
Chtěla jsen napsat že mají to podroví volné jsou do dvě místnosti a koupelka+ teráska, a tak je mi z toho všeho nějak šoufl ach jooo.:o(
|
| berujda | 52039 |
|
|
1.6.2007 13:36:57
Měli jsem se stěhovat k H segře teda k tomu jejímu, mají podkrovní prostory, a ohromný byt(jeho rodina vlastní celý barák, a popřípade kdyby se něco uvolnilo, tak by nám dali byt), a tak jsme se tam zatím měli stěhovat tak na dva roky, a pak někam do svýho, ale přítel tý segry nám nakonec řekl, že by to bylo jen půl roku (což nemá smysl), a že tam chce nastěhovat svou dobrou kamarádku, která se rozešla s přítelem, a ona že teď bydlí u mámi a spí na jedný postely hmmmm grrrr, jsem si myslela, že je to napůl rodina ha ha. No a tak zase nic no, a to mi řekl na poslední chvíli, dobrý co? No nic život jde dál, a my musíme něco vymyslet, protože tady už dlouho nevydržím.
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
1.6.2007 13:08:45
a jak to, že to nedopadlo?
|
| berujda | 52039 |
|
|
1.6.2007 13:03:16
Kačko, nojo to bydlení ach jo, ale taky se utěšuju, že je léto, ale na zimu to zatím také nevypadá nadějně ach joo.
No musím se s tím vypořádat. CHudinka Andulka, drobínek malinkej. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.