| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11372  [Dalších 11192 >>]
Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 22485
30.5.2007 18:29:31
tak toho necháme jo?

a Radko,my byli poprve s Kájou kdyz mu byl rok a pul..taky Tunis - Tabarka,bali jsme se pač nas plno lidí zrazovalo..cesta super,pobyt taky,pili sjme jen balenou vodu....to je nejduležitejsí,a k jidlu mají více vyber tak se vzdy neco našlo..ryže brambory omáčky,kuřecí maso...snídane treba 5 druhu pečiva,na kazdym rohu stanek s ezeleninou a ovocem a bagetky maji vyborné..proste pořád neco ukusoval...ted letíme do Hammametu..tak sjem zvedava----včera nam přišel mejlik ze to bude na noc...tak to snad pujde,ikdyz na hotel dorazime tak v 1 ráno...
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
30.5.2007 15:12:50
Kačko tak ať je Anince líp.
Gaba, Christian a Sebastian 13347
30.5.2007 15:08:37

Kavicko, sama jsi si zacla. Tak nevim, proc se zase tak rozcilujes.... ty jsi asi ta, ktera ma pravo na vse, ale jak jiny se vyjadri, tak je to uz pruser, co?
Gaba, Christian a Sebastian 13347
30.5.2007 15:06:28

Tak at Andulka je brzo v pohode posilame velkou pusinku na celicko.
Kačka + Eliška + Anička 11839
30.5.2007 14:53:59
holky, Andulka má přes 39C po odečtu :-( Jsem z toho dost špatná. Pro Elišku jede manžel, nedovedu si představit, že ji v tomhle stavu vleču do školky.

Marti, když to chytnou teď a třeba najednou, tak si to odbydete a třeba budete mít klid. Tak to nech osudu, aspoň za vás rozhodne :-))
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897
30.5.2007 14:33:58
Kačko...aha...tak se rovnou, jestli to nechytneme, zeptám v pátek doktorky (až ji budu volat), jestli mi naočkuje rovnou i malou a bude to. Ale teda myslím, že nás to nemine, protože ta holčička, jak nás zřejmě nakazila, tak má 4.měsíční sestřičku a dneska mi volala kamarádka, že se malinká dneska začala osypávat, takže to čekám každým dnem. No a z toho vyplývá, že s tou starší je doma 3tí týden a teď ji bude navazovat to miminko a to je dalších 14dnů. Takže 5.týdnů minimálně. :-)

Já už se vyjadřovat asi nebudu. To nemá smysl a zase bysme se tu rozhádaly. A při tom se mi teď zdálo, že se to tu zase pomalu začalo rozjíždět :-( Jen jedno asi chci napsat. Kavičko, i když jsi nevěděla, kdo ten příspěvek psal a nechtěla ses už vracet dozadu, oslovení "dotyčná" mi přijde hodně moc neosobní a chladné a myslím, že když si tu píšeme takhle dlouho, tak se dá vymyslet i jiné oslovení (jedna z Vás, holky...nebo třeba: asi dva příspěvky dozadu jste jedna z Vás holek psala(rodina mě nechce pustit zpět, tak si nemohu vzpomenout na jméno)...atd.). Dost neosobní přístup. Vůbec mi nevadí, že tu někdo píše svůj názor, ale hlavně asi záleží na tom, jak se to napíše, protože tady nejde o mluvu z očí do očí. Ať někdy napíšeš cokoliv, co by druhého třeba nemělo potěšit, ale napíšeš to "hezkým způsobem", ten, koho se to týká, to určitě vezme líp, než neosobně a chladně. Z toho se pak dělá osobní dojem (protože většina z nás Tě tu osobně nezná). :-( To samé s tím "trochu přeorganizovat život". To je přece tak zle napsané.......mrzí mi to :-(

Peťule...gratuluju ke krásným ročním mírám! :-) To je fajn, že si s bráchou tak rozumí :-) U nás je to někdy na ostří nože :-D

Jdu se připravovat, jdeme s malou na plavání.

Večer určitě juknu.

Buďme na sebe trochu vstřícní a slušní, prosím!!!!
30.5.2007 14:22:46
Raduš mě se to taky nelíbí ale vzhledem k tomu že můžu říct svoji zkušenost tak jsem jí řekla.Bohužel Kavička si to bere po svém.Njn.A ž jdu páč se mi vzbudili kluci.
Radka, Luky + Tomík 26131
30.5.2007 14:19:39
Holky nechte toho, uz je to jen o slovickareni a nikam to nevede....

treba to Kavicka myslela uplne jinak, nez to vyznelo .... treba k tomu sraziku, urci se cas a misto a kdo chce, si to zorganizuje a preorganizuje tak aby mohl na srazik jit ci ne.... proste jak s tou knizkou, bud si ke knizce sednu a nebo se budu venovat detem... s Hedy je to rozhodne jednodussi, nez kdyz ma nekdo ditka dve, a ze ma Hedy pohodovou je jedine dobre, ze citi, ze s dvemi detmi to zvladne taky OK, protoze ja z toho mela docela strach, a ted mam pocit, ze dve deti zvladam lepe, nez predtim jen Lukyho

je tu nepekne dusno, to se mi nelibi...:o(
30.5.2007 14:18:07
Se mi neuložil příspěvek škoda
Kačka + Eliška + Anička 11839
30.5.2007 13:54:19
Teď tu někdo narážel, že matky s dvěma dětmi mají míň času než s matky s jedním! Dost se mě to dotklo, jak může někdo soudit, jaký mají druzí čas? No nevím nevím.
To, že si člověk věčně nestěžuje, že nemá čas neznamená, že ho má mnoho asi by si dotyčná měla trochu přeorganizovat život. Myslím, že net je o tom zda se chci připojit či nikoli, stejně jako např. si udělám čas na knihu či nikoli.

Kdo začal útočit? My jsme psali, že z druhým máš prostě míň času a tak to podle mě je! Ty nás tu poučuješ a když se ozveme, tak se zlobíš. Opravdu se chováš jako když máš patent na rozum a my všichni jsme úplní tuponi a vůbec Ti nerozumíme! Ale uvědom si, že když ten pocit máš, tak by ses většinou měla zamyslet nad sebou a ne se pořád dokola zlobit na ostatní. A to myslím i v jiných situacích než tady s náma.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11372  [Dalších 11192 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.