| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
30.5.2007 13:46:01
Kavičko kdopak si začal?
|
| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
30.5.2007 13:43:36
Kavičko promiň ale ty myslíš že jen tvoje malá byla uplakaný nespavý dítě?
X holek tu spalo a dodnes píše jak jim dítko nespí a to už jim byl rok. Péťa jako miminko usínal kolem půl desátý řval a řval a nepomáhalo nic.Takže jsem si ani dřív lehnout nemohla.Krom toho tu byl ještě Honzík který taky potřeboval klid na spánek.A teď i když už to vypadalo že se Péťa sklidni a nebude tak uřvanej tak se to vrací.Sice bez problému usíná i spí ale přes den je to s ním děs.Sotva se hnu už začne.A to pozor nejsem s ním stále.Taky musím doma makat. Takže mi neříkej jak je to s jedním těžké a my několikanásobné matky jak si to neumíme zorganizovat. Až holt budeš mít druhé tak to budeš mít zorganizované ještě líp jak my. |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
30.5.2007 13:37:15
Kačko je vidět, že jste vůbec má slova nepochopily, škoda. Já právě nesoudím, snažim se, vysvětlit, že každý to má jiný. Ne lepší nebo horší. A tím nemyslím mou rodinu. Nevím proč se navážíte vy do mě, nevím proč bych měla být nejchytřejší a nevím proč bych to neměla vzládnout, když to vzládly jiní?!
|
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
30.5.2007 13:26:30
Petule, my do Tuniska letime 21.6. muzes mi dat vedet, jak to zvladla mala??? Par lidi nas zrazuje, co s Tomiskem, ale verim, ze to zvladneme ok :o)
a uzijte si dovcu :o)))) Chodi Kaja do skolky? vim, ze jsi to tady predtim resila??? |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
30.5.2007 13:16:32
"kdo nezažil nemůže pochopit co to je" - todle jsi doslova napsala, tak jak můžeš tvrdit, že dvě děti jsou v pohodě? Nebo jenom ty máš patent na rozum? Myslíš si, že všechny maminy, co sem chodí, jsou úplně mimo, jenom ty máš pravdu? Nepřipadá Ti to divný?
|
|
|
30.5.2007 13:16:07
"kdo nezažil nemůže pochopit co to je" - todle jsi doslova napsala, tak jak můžeš tvrdit, že dvě děti jsou v pohodě? Nebo jenom ty máš patent na rozum? Myslíš si, že všechny maminy, co sem chodí, jsou úplně mimo, jenom ty máš pravdu? Nepřipadá Ti to divný?
|
|
|
30.5.2007 13:13:04
Peťule, to se máte! Pozor na ponorku, zrovna jsem o tom četla článek, že když jste málo spolu a pak trávíte spolu najednou celej den, že se často páry hádají - u nás to tak funguje :-))
Kávičko, pokud budeš mít pocit, že s druhým je skoro stejný, tak klobouk dolů. Ale fakt nechápu, jak můžeš soudit, pokud jsi to nazažila. Ono to není jenom o tom, jak to všechno zvládáš, ale i o tom, že je to dost psychicky a fyzicky náročný. S jedním dítětem to zvládneš v pohodě sama, ale s dvěma už jseš často závislá na pomoci někho jiného (viz. nemoce, ...). Taky problémy s manželem si daleko víc bereš, protože seš na něm víc závislá, ... Když máš doma ročního všudelezce a u toho do Tebe pořád hudle starší sourozenec, tak si večer přijdeš jako vymačkanej citrón. Ale pokud to nezažiješ, vůbec netušíš, o čem mluvíš! Asi by se Ti taky nelíbilo, kdyby jsme tvrdili, že starat se o babičku se sklerózou je v pohodě, že jsme taky jednu měli, že? |
| Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 | 22485 |
|
|
30.5.2007 13:05:15
a Raduš auau foukam na bolístku,brrr zubaře taky nemusim
|
| Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 | 22485 |
|
|
30.5.2007 13:04:19
ahoj holky,
díky že jste se me zastaly..přišlo m ito divné... Kávičko taky nepíšu HEJ TY ale oslovim tě,ani tě neznám......když jsem byla těhu a po porodu když malá hodně spala tak jsem tu byla hodně....ale nenavážej se jo?vidim že jsi asi perfektní a máš vše zorganizované..gratuluji, Marto já si připadam podobně,tak se nestyd....manžel chodí rano v 5 a večer v 7-8 ...na sebe nemam čas vubec pač babičky nejsou hlídací....děti vstávaji o pul 6 ráno.....jsou akle sluníčka..ikdyz taky občas Kája segru poštuchuje....ale jinak je na ni hodny a hraji si spolu a na roční jsme byli asi minuly tyden dostala i očkování do nožičky....má 71 cm a 9040g........já pak pokusim dostat fotku do alba a vložit aspon sem..aby jste videly jak rosteme..... ted Nikolka spinká venku v kočárku,Kája si hraje....a ja uzs e pomalu připravuju lítat po meste a vyřizovat věci..... a příští tyden v utery letíme na dovču/Tunis/ hrozne se těšim protoze si to asi fakt zasloužíme...ani se doma moc nevidíme což mě mrzí..ted tyden snad s enesežerem hihihihi tak se mejte hezky |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
30.5.2007 12:59:04
Ještě k dvěma dětem. Každé ditě je jé, takže o některém člověk ani neví a jiné vydá za tři. To, že máte dvě děti ještě neznamená, že víte jak to vypadá v jiné rodině. To je to co se mě dotklo. To prostě nelze soudit.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.