| Karmelka | 39414 |
|
|
29.5.2007 13:12:32
Ahoj holky jak se máte a jak se mají vaše děti?
my jsme se rozhodli konečně,že zkusíme štěstí a začneme stavět-tak prodáváme byt a vše se zařizuje-hledáme kdo to bude stavět projekty...atd no je toho dost,tak ani nemám čas na vás kouknout.na rodinku občas mrknu a napíšu,ale sem k vám jsem dlouho nezavítala.tak co je nového? už vám děti chodí?náš Matýsek chodí za jednu ruku a okolo nábytku,ale sám se bojí -jednou jsem ho pustila ušel asi 5kroku a zjistil,že ho nedržím a řval jako histerka asi 15minut. večer bl zvyklý už 2měsíce usínat sám a najednou pořád řve,ale jako histericky-a pořád někam ukazuje a říká bubu-tak nevím jestli se začíná bát? jinak je to zlatíčko.ale stejně tak je to pokušitel pořád leze tam kam nesmí. |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
29.5.2007 12:26:50
Marti, já tě taky plně chápu, de facto jsem s dětma taky úplně sama, teď je žamžel už 2. týdnem v Africe. Babičky nemáme, jedna ve Fr. a druhá na severu Čech. Teď jsem akorát strašně ráda, že se Míša vrátil do školky!!!! A příští týden pojede do školky v přírodě na Šumavu, tak jsem na něj zvědavá, snad si pro něj nebudeme muset dojet ;-)) Na seriály taky koukám, někdo to má za blbosti, ale mě to baví - RP, Letiště, Chirurgové, Zoufalky ... a hlavně - internet!!! Bez něj bych nepřežila :-DDD
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
29.5.2007 11:51:56
Marto, se nemsusis omlouvat, te na 100% chapu....te obdivuji....mne by uz hrabolo totalne o mnohem driv. Mas stesti, ze se alepson odreagujes malinko u tech serialu. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
29.5.2007 11:46:06
berujdo, tady v Anglii ti rekne kazdy dr, ze mas uz davat kravske. Ja ale davala Christianovi UM az do 2.5 ale u dr jsem rikala, ze ma kravske....se s ni nebudu dohadovat. Pak jsem mela takove blbe poznamky a to jako bude mit UM az do 18?? Ja si myslim, ze je to v pohode, kdyz budes davat UM mas v tom mineraly, vitaminy coz v kravskem zase mon neni.....ale ty se rozhodni :o)) |
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
29.5.2007 11:34:46
AHoj holky,
Mony, tak jsem byla v pondeli u dr. a nestovice to nejsou, jen ho neco postipalo... ja jsem si to myslela, ale chtela jsem mit jistotu... tak se nemusis niceho obavat :o) Berjudo, u nas Luky pil UM asi do 2 - 2,5 let pak jsme presli na mleko s grankem, Tomikovi pocitam ze UM budu delat tak do dvou let, kdyz ho bude mit, on ho ma jen rano k snidani, pak uz o nej nestoji... Srazik - ja jsem pro srazik, ale pro me je problem s tim mistem, takze ja si pockam, az se nejaky naplanuje v miste, kam dojedu :o) |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
29.5.2007 11:03:26
Ještě k tomu mlíku. Obě moje děti na mlíko nebyly. Malá teda ještě míň. Matěj ho pil aspoň do toho roku bez problémů. Malá ho odmítala kolem 4.-5.měsíce, pak se zase trochu vzchopila a tak to bylo furt. Byla jsem děsně ráda, že už jsem mohla zavést příkrmy, protože mlíku moc nedala.
Jak psala i Katka, tak ho doporučují do 3let (teda někdo). Ale já bych ho zase tak dlouho nedávala. Nebo možná jo, ale střídala bych to s normálním mlíkem. Ve školce ve 3letech taky dostávají normoš mlíko a ne umělý. Takže budu ho dávat tak dlouho, jak to půjde. Když to nepůjde, tak to prostě nepůjde. Jsou děti, který prostě mlíko nepijou vůbec. My s Petrem ho taky nepijeme vůbec, takže snad teď už to není po roce takovej problém, když se to dá nahradit jinýma potravinama. K tomu co bylo, se už nebudu vracet. Budu psát dál (i když jen občas) a snad se tahle diskuse zase vrátí aspoň trochu do normálu a začne nás zase přispívat víc. Ještě se musím trochu vypsat, že poslední dobou to nějak přestávám zvládat. Je toho na mě nějak moc. Jak jsem s nima od pondělka do pátku sama, tak mi asi začíná hrabat a potřebovala bych někde načerpat nějakou energii...jako jinde ji načerpat. Chápete. Já docela vypnu při těch mých českých seriálech...Místo nahoře, Ordinace, Letiště...atd. To fakt vypínam a trochu si při tom oddáchnu. :-) Ale potřebovala bych tak na den VYPADNOUT :-))) Tak se omlouvám za stěžování si, ale musela jsem :-)) |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
29.5.2007 10:31:32
BERUJDO, S TÍM KRAVSKÝM MLÍKEM URČUIĚ NESPĚCHEJ, MŮŽEŠ HO DÁVAT I DO 3 LET!
Sorry Caps Lock ... Holky nemám moc času a taky tu bylo trochu dusno, tak jsem ani neměla chuť to řešit. Srazík v dohledný době nevidím, Andulka má lokální ATB do očí a nosu a má být v klidu. Každej víkend jezdíme na chalupu, tak ani moc nestíhám. Zatím se mějte ... |
| berujda | 52039 |
|
|
29.5.2007 9:40:31
Mony, ještě jsem chtěla napsat, že B to mlíko pije v noci se budí tak kolem 1-2h, to vypije 210ml, a ráno zase 210ml, a pak teda v té kaši 180ml má to mléko.
Tak ti teda přeji klidný průběh u odstavování. |
| berujda | 52039 |
|
|
29.5.2007 9:37:35
Marto, děkuji za názor:o) UM Barča pije, takže ji ho dávám dál, ona s nim nemá problémy, pije sunar complex premium od 12m.To plnotučné mléko převařené jsem ji zkoušela dát s kukuřič.lupínky po ránu, a vzala si jen jednu lžičku a víc ani ťuk.
Já se teda přiznám, že dokud bude pít to UM, tak ji ho budu dávát, alespoň do 1,5roka. |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
29.5.2007 9:15:40
Ahojky :-)
Srazík jsme si užili moc príma. Matějovi se líbila teta Radka a Lukášek (k němu vzhlížel, protože je proti němu už starší) :-) Opět se mi potvrdilo, že v cizím prostředí mam fakt moc hodné děti :-))) O malým jsem pomalu nevěděla a malá taky ani nezaplakala a to oba dva celej den vůbec nespali :-) Berujdo..krásné fotky. :-) Barča si určitě oslavu užila :-) Mony...gratuluju k ročním mírám! Máš moc hezké a hodné dětičky! Teda s tím spaní, to by mě taky šlehlo :-) Já jsem ráda, že do 20hod oba dva spí a já mám pak klid. Vstáváme před půl šestou, takže jsem ráda, že tak brzo usínají. Kdyby byly ještě ve 22hod vzhůru, tak by hrozilo to, že bych asi usnula dřív já, než oni :-))) Berujdo...s tím mlíkem je to asi tak, jako je to s učením na nočník (některý doktor řekne zkoušet už a jiný, že se má počkat) nebo třeba s očkováním (některý doporučuje tohle nepovinné očkování a druhý doporučí úplně jiné). Co doktor, to názor. Matěj mi v roce přestal mlíko pít úplně. Prostě ze dne na den. Tak jsem řešila, co budu dělat. No a četla jsem na Netu, že se může zkusit dát převařený plnotučný mlíko. Další názor byl, že do 3let by děti měly pít prostě nějaké UM. Moje doktorka mi to pak říkala v roce a půl taky. Že mu mam dávat UM. On ho ale nechtěl. Tak jsem to prostě řešila, že jsem mu dávala hodně jogurtů, sýrů, atd. Pak mi začal pít plnotučný mlíko studený, tak jsem mu ho prostě začala dávat a byla jsem ráda, že aspoň něco. Vypil třeba hrnek večer k večeři. Takže jsem to neřešila. Ale abych řekla pravdu, tak jestli Ti pije UM, tak bych teď ještě dávala UM, protože není důvod s ním skončit. Kdyby Ti UM odmítala, tak bych zkoušela. Mě ho malá nechce. Vypije mi ráno tak 120ml a tím za celý den s mlíkem končíme. Je to jako Matěj. Zkouším jí ale ošálit, aby vypila aspoň těch 120ml a tak ji do toho dávám trochu Granka. Jestli to bude takhle pít, tak budu ráda aspoň za těch 120ml :-) Až ho přestane pít, tak zkusím taky to studený plnotučný nebo dam víc jogurtů..atd. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.