| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
24.5.2007 23:33:17
Všechno nejlepší Barče k narozeninám!!! Berujdo, jaká byla oslava?
Radko, pěkný fotky. Já jsem domů dorazila až okolo 19 hod, ale my jsme měli ještě hudebku. Daniela si zdřímla asi 15 minut na kočárku a výsledek je, že teď ještě nespí, potvůrka jedna. Marti, ty jsi teda závodnice. Já od té doby, co vozím děti jezdím skoro vzorně a pomalu. Nějak se už bojím. Míšo, u nás se děti hádají o dárky. Danýša dostala ve středu panenku, David ji pojmenoval Anežka a pořád se o ní perou. David nemohl rozdýchat, že ve středu nedostal nic. Naštěstí dneska dostal sadu modelíny, tak se trochu uklidnil. Ale jsem poučená pro příští rok - dárky dávám v jeden den. Lino, Verča je teda kus ženský oproti našemu drobku. A je fakt šikovná, Daniela se sice krmí sama už asi měsíc, ale v praxi je to tak, že ona se v jídle patlá a občas si dá něco do pusy. Já jí pak dokrmuju. A chodit se jí zatím taky vůbec nechce. Tak já jdu spát, Danny už taky vypadá že za chvíli usne, ale myslím, že já budu rychlejší :-) |
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
24.5.2007 22:05:11
Lino jo jo, bylo to fajn... :o)
moji kluci v Človíčkově ![]() |
|
|
24.5.2007 22:02:57
Monča
![]() |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
24.5.2007 22:01:32
Gratuluju Barunce od Berujdy vse nej nej k 1. narozeninam.
Holky, to je fajn, ze jsme si uzili sraziku. Taky bych se v Brne nekam pripojila, ale bez auta to nejak nejde. |
|
|
24.5.2007 21:59:09
naši drobečci :o)
![]() |
|
|
24.5.2007 21:55:59
Zahltim vam to tu trosku foteckami :o)
kluci ![]() |
|
|
24.5.2007 21:16:19
AHoj,
Marti teda ja zasnu, ty jsi byla doma driv jak ja :o) protoze ja nejela po dalnici, ale okolo.. tak super :o))) a vidis, bala jsi se jak se to zvladne a bylo to super... jeste pak hodim fotecky, myslim si, ze se fakt povedly :o)))) Monco, jak jste domu dorazili vy? |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
24.5.2007 17:48:13
Ahojky.
Tak jsme zpátky ze srazíku. Děti jsou sice úplně KO, páč celej den nespali, ale doufám, že usnou aspoň večer. Za chvíli jdeme koupat. Jsem moc ráda, že jsem holky poznala, jsou super a Lukášek se krásně staral o Matěje, takže byl Matěj strasně hodnej :-) Měla jsem z toho trochu strach, představovala jsem si to tam jinak (velké, že neuvidím na děti a tak), ale bylo to tam moc príma. Monči dětičky taky moc super! A Tomášek má rád piškotky :-))) Musí jich být po dnešku totálně přejezenej :-) Jsem ráda, že jsem taky někoho z Vás měla možnost potkat :-) Jinak, Ráďo, doma jsem byla za 35min...myslím přímo od parkoviště Zličína až k baráku domů :-))) Ale zase jsem si to mastila trochu rychleji, než se má (no trochu víc) :-) Tak hezký večer všem. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
24.5.2007 11:57:41
kavisko, teda, jak te Tatra nemohla brat?? :o))) U mne to bylo na chvilku nejlepsi auto na svete :o) |
| berujda | 52039 |
|
|
24.5.2007 11:43:31
Ahojky hočiny, děkujeme moc za gratulace, jsme hodné.
Kávičko, vidíš to mě nenapadlo, ale nakonec jsem ten recept našla na netu, takže dortík jsem udělala, jen ho ještě nazdobím ovocem atak, takže pohoda:o) Nemůžu uvěřit, že je Barče rok, fakt to uteklo. Dnes na Barču od rána koukám s takovou nostalgií, ona to samozřejmně nevnímá, ale já jsem na měko a je mi do breku, jak to všechno uteklo, a vzpomínám, jak jsem před rokem ležele na hekárně, a touhle dobou měla bolesti. Venku bylo stejně hezky jako dneska, a tak když jsem na nákupu viděla ženský s pupíčkem, řikala jsem si jéééééé za chvilku bude mít taky mimi. No jo, to jsem my ženské, cíti. Dnes přijde már lidiček Barče popřát, tak udělám pomazánky i pro dospěláky, a B udělám z lučiny a avokádem taky, aby taky měla co ďobat. Jinak udělám mrkvoví salát, a ovocnou bombu, takže mám co dělát. Ale přijduou až po 15h, takže mám ještě čas. Teď B spinká, tak jsem se přišla podívat, a dát si u toho kavco. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.