| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
24.5.2007 10:56:43
Teda to je dárků. Jo, Hedy má taky Tatru, ještě po mě:-) Ale zatím jí moc nezajímá - mě teda taky moc nebrala, asi proto je jak nová.
Berujdo škoda, žes mi neposlala smsku, už jsem sem večer nekoukala:-( Určitě jsi dort zvládala skvělej i beze mě:-) |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
24.5.2007 10:39:38
Jo a ještě dostala takový šplíchací ryby do vany :-)
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
24.5.2007 10:38:18
Berujdo, nevím, kde se dnes objevíš, tak i sem posílám gratulaci Barunce k narozeninám a krásně to oslavte!!!! :-)))
U nás bylo na narozkách taky nakonec dost dárků, přece jen bylo víc gratulantů.... Od nás dostala odrážedlo, sadu hraček na písek a tamburínu, od babiček kočárek, mluvící panenku, dřevěnou stoličku a kytku :-) a od tet a strejdů maňáska-slona, lokomotivu, stavebnici (takový gumový kostky) a nějaký letní oblečky. No a samozřejmě dorty :-) |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
24.5.2007 10:05:18
Radko, já jsem zapomněla napsat, že to jsou dárky i od našich a mojí babičky, kupovala jsem to po netu za všechny :-DD Takže oni toho jakoby od nás moc nedostanou. Navíc jsem musela vymyslet takový dárky, s kterýma si budou moct hrát oba, teda až na ten vrtulník, ten je od táty a pro tátu :-))
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
24.5.2007 9:44:19
RAdko Sebastian taky ma tatru....Christian ji mel taky, tak jsme udelali tradici :o)) |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
24.5.2007 8:39:04
Také chci po delší době znovu popřát všem novým oslavencům a oslavenkyním všechno nejlepší k prvnímu roku života :-)
To nám to uteklo...za chvíli už budou mít všechny děti po narozeninách :-) My jsme to s dárkama taky nepřeháněli. Od nás plyšovýho, mluvícího a zpívajícího pejska, od našich kočárek, od nás oba dva ještě klouzačku (z tý jsou oba na větvi), pak něco od kamarádek...atd. My dorazíme kolem půl druhé. Těšíme se (a trochu se obáváme) :-) |
| Anuška a 2♥ | 33246 |
|
|
24.5.2007 8:38:24
Barunce přeji všechno neeeeejleeeeepšííííí k narozeninám! Přeji hlavně hodně zdraví, a také ať se spolu máte moc hezky, ať i další rok se tak hezky užíváte a máte krásné vzpomínky.
|
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
24.5.2007 8:02:22
Ahojky,
Miso to je teda darecku!! Dostanou toho spousty :o))) U nas toho Tomik dostal taky hodne, ale jako od kazdeho neco... on nas odstrkovaci auticko, on nasich tatru, od brachy houpacku... atd. My jsme to nejak moc neprehaneli... je tady spousta hracek jeste po Lukym, tim ze je to kluk, tak ono ani neni pomalu co kupovat... u holcicky by to bylo jine :o)))) takze se tak nejak krotime :o) Jinak dnesek plati dorazim na Zlicin okolo 13 hod. |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
23.5.2007 23:16:15
Vie, Verunce, Danielce, Barče... Doufám, že jste to oslavily, nebo oslavíte ;o)
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.5.2007 20:57:03
Ahoj holčiny,
Tak především chci popřát všechno nejlepší k prvnímu roku Vie od Míši, a Danielce od Monči. Týjovka a Barča je má zítra pomoooooc, to neni možný, jak to uteklo. Kavičko chci dělat ten dortík, co jsi dělala, můžeš mi raději poslat ten recept, abych nic neskonila, budu ho dneska večer dělat. Jinak tím, že má Barča narozky, tak boužel na srazík nedorazím, ale příště se pokusím dorazit ju? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.