| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
22.5.2007 13:57:34
Diky za gratulaci Verunce k narozkam. A pozde neni, pac Verca se narodila dneska pred rokem vecer v 9.
A jeste rypava poznamka, takove ty protestni prohlaseni Uz s vama koncim a nebudu sem chodit apod. fakt "miluju". Nikde jinde jsem to nezazila, jen tady uz nekolikrat. Levandule, ktera se pak vratila, Fisch, ted Kukus. Miso, presne tak me to napadlo, ze by si Kukus udelala jinou registracku a ta jeji puvodni by se proste predelala na jine jmeno, heslo, nick apod. Divala jsem se na cervenec 2004, a tam je primo registrace prijmeni a jmeno jako spravce cervencoveho deniku. To jsem koukala, ze to jde. |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
22.5.2007 12:32:34
pokud si pamatuju, tak o tom, že sem už nechce psát nikdy, psala pouze Hanka, nebudu s jistotou tvrdit, že to nebyl nikdo jiný, ale můžu s jistotou říct, že já jsem nic o tom, že tu definitivně končím, nikdy NEPSALA. Takže mi prosím neruš svévolně přítele na podkladě tvých smyšlenek. A možná sis všimla (nebo ne?), že já jsem sem občas zavítala i poté, co se diskuse přesunula na Dámu, protože ono nějak nešlo o to, že bychom se tu rozhádaly a urazily a odcházely na jinou diskusi s jinými lidmi. Ty jsi měla nějaký spor s Hankou, ale všichni ostatní přešly na Dámu prostě proto, že to je uzavřená diskuse a nevzniknou problémy, který některým holkám vznikly, z toho, že si jejich příspěvky přečetl někdo nepovolaný z jejich okolí. A protože se tam přesunuly vlastně všechny (až na výjimky) holky odsud, tak celá diskuse pokračuje, jen na jiným serveru. A já občas nakouknu i na ten zbytek holek sem a sem tam napíšu, ale jak říkám, teď už asi 3 nebo 4 týdny ne, protože mám málo času a ani na Dámu nechodím každý den. A příspívala jsem teď málo, protože tu fakt není moc o čem, jen se tu domlouvají pražské srazíky a to pro mě není aktuální téma. Takže promiň, ale opravdu se mě dotklo, že se tu chvíli neukážu a bum, mám utrum na albech a deníkách. Když tě správcovství obtěžuje (a chápu, že jo), tak nechápu, že si hraješ s tím, abys nám rušila přístup. To prostě opravdu zavání jen tím, že ses z neznámého důvodu naštvala, urazila a rozhodla se "osolit" to holkám z Dámy. Protože všechno kromě mazání přístupu k albům je pro tebe ztráta času.
Omlouvám se ostatním za příspěvek, kterým téma znovu rozmazávám, ale ta poznámka Kukus, vycucaná z prstu, o mým definitivním odchodu u rodiny mě dost nazvedla. |
| berujda | 52039 |
|
|
22.5.2007 11:40:58
Ahojky všem, kdo zde zůstal.
Kávičko, já si nemyslím, že když někdo vyjádří svůj názor, tak je to špatně, naopak. Vždyť o to jde, aby jsme se dohodly co a jak. Chápu, že se to Kačky dotklo, ale nevidím ani důvod, proč by Kačka měla odcházet, prostě se to vyřešilo a tečka. Ruku na srdce každý někdy udělá chybu, ale neznamená to, že se o tom budem bavit do nekonečna. Hlavně nechápu, proč, když je tady problém, který se vyřeší, tak každý odchází a vykřikuje už s váma končím a bla bla, vždyť je to škoda ne? To bysme pak tady nemohly psát žádný SVŮJ NÁZOR, a přetvařovaly bysme se. Neznám tě moc dlouho, ale přijde mi, že přetvářky nemáš ráda, a jsi upřímná, což se mi na tobě jako dooooost líbí.:o) Tak toho holky zamechme, vyřešme to a jedem dál coooooo prosííííím??????????? |
| Jája,5+1 | 36971 |
|
|
22.5.2007 10:38:43
Ahojky,tak jsem se taky dozvěděla,že jsem na květnu anonym.Je pravda,že co se to tady rozpadlo,tak sem nakouknu málokdy a Dámu nestíhám,ale dost mě to zamrzelo.
Lino,hezký fotečky a posílám opožděnou gratulaci Verunce k narozeninám. |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
22.5.2007 10:34:45
Katko, nešlo by třeba nám nechat tvojí registraci a zaregistrovat se znova? Já mám taky 2 registrace tady na Rodině. Mohl by se potom založit rodinný email a ten se tam vepsat i s heslem a bylo by to pro všechny holky tady i z Dámy; tvůj by se vymazal i s heslem, předělal by se nick. Já bych se toho i ujala, akorát mně se vůbec skoro neotevře album, natož abych tam mohla něco vložit. :-((((
|
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
22.5.2007 9:23:51
Káco nezlob se,nechodím ani sem ani na dámu,jen obcas - nemám na nic cas,ale ke svým fotkám se chci dostat.Kdyz mi to neslo,tak koukam na rodinu a je tady katastrofa.
Nechápu proc bych mela zádat o prítele,kdyz jsem jim byla.Jak si to vsem holkam zrusila,tak to vrát na spátek, nebudeme predse zase vypisovat a zádat.Jsou to nase alba a fotky!!!!! |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
22.5.2007 8:57:43
jajko - ty si asi nečetla co jsme tady psala- takže speciálně pro tebe ještě jednou a naposledy- poslední co jako správce udělám je, že potvrdím přítele těm kdo si o to na albech požádají, chápu, že se tam chcete dostat ke svým věcem- pak si tam už dělejte co je vám libo...nevím co tě vede k tomu, abys mě úkolovala stylem "okamžitě mi smaž fotky a deník a to fofrem" - to sis mě asi s někým spletla...nešáhnu už vůbec nanic, jak už jsme psala ke správcovství jsme se přimotala úplně náhodou, věčně jsme poslouchala hromady nepříjemných keců a už mě to vážně moc nebaví...ty fotky z alba se musí mazat po jednom a to pro tebe fakt dělat nebudu- takže si je postahuj a někam si je ulož, budeš s tím mít úplně stejnou práci jako bych měla já - a na tebe nebude nikdo hystericky držkovat:-) pak si vyjednejte ohledně toho správcovství co s tím dál...
omlouvat se rozhodně nemíním- udělaly jste tady z toho šílenou slepičárnu a nezbyl tady na pokec snad už nikdo....:-( lino - ano máš pravdu, správce jsme měla na svojí registraci,a le to už tady říkám celou dobu že je v tom problém... zebruško- to si špatně odhalda jestli myslíš že jsem se urazila a v nějakém návalu emocí smazala svoje věci z alba...smazala jsme to v naprotém klidu a po důkladném zvážení- ale jak jsme už napsala nebudu dávat svoje fotky někam cizím lidem, a v albu cizí lidi jsou.. a tvoje připomínka, že pokud se tady někdo neobjevil měsíc a já mu hned smazala jeho věci- hahaha- myslím, že jste tady psaly, že tady končíte definitivně..ale to už je fakt úplně jedno.. mějte se tady krásně, víc už k tomu fakt není co dodat a tímto jsem tady dodiskutovala:-) |
| Hanka4děti,88,97,04,06 | 30959 |
|
|
22.5.2007 7:19:03
Protože spousta holek už sem na rodinku nechodí, ale bohužel ti nefunguje email tak chcu popřát malé Aničce k prvním narozeninám. Často vzpomínám a myslím na to jak se máš?A co malej s ADHD?Spolíhám na to, že když má Anička rok tak třeba nakoukneš sem. Tak pisni email.Hanka
|
| Jajka+Milanek | 41109 |
|
|
21.5.2007 23:40:25
chtela jsem napsat hysterie! I v tomto je dama lepsi, kdyz clovek udela chybu nebo se mu ten prispevek zda divny, tak ho proste vymaze...
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
21.5.2007 23:39:37
A ještě Kukus, myslím si, že to není album pro všechny lidi a pro cizí lidi, jak píšeš, abys měla problém si tam dávat třeba svoje věci atd. Jsou to alba lidí, co tu strávili celé těhotenství a téměř celý první rok života svého dítěte, všechny dobře znáš - pokud ne, tak jen proto že jsi sama dlooooouho nechodila. A najednou se tu někdo neobjeví měsíc a už ho hodnotíš jako cizího a rušíš mu přístup i k jeho fotkám. No nic, jak píšeš, nemá smysl se dohadovat, i já můžu trávit čas užitečněji, ale až příště budeš něco takového plánovat, tak mi prosím napiš na mail, mám ho v deníkách.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.