| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 11372  [Dalších 11092 >>]
Jajka+Milanek 41109
21.5.2007 23:36:45
Kavicko, jaka histerie??? Je to presne tak, Kukus UDELALA chybu a my, protoze NAS se to tyka, jsme se k tomu vyjadrily. Jeste jedna vec, kdyz nekdo udela chybu, tak se OMLUVI!!!!!

Kukus, moc pekne jsi to vyresila, svoje fotky jsi vymazala, pristup tam porad mas, protoze ty jedina mas heslo. Co moje fotky, ja jich tam mam 149???? A co data v deniku. Znovu zadat o pritele???? Ja jsem byla pritel a uz vazne byt nechci. JEN VYMAZ MOJE DATA A FOTKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
21.5.2007 23:11:10
A jen takova poznamecka, snad se Kavicko taky neurazis, na Dame je stale co cist a tady ty stojate vody je treba cas od casu rozvirit. Ja se sem divam pravidelne, ale posledni dobou nemam moc co prispivat nebo odpovidat, protoze si tady domlouvate akorat prazske sraziky. Moc o sobe a detech se nepise, velmi malo gratulaci k narozeninam, pricemz je zrovna narozeninovy mesic.

No a abyste me nekamenovali, ze semka nic nedam, tak se muzete pokochat nasima narozeninovyma fotkama, i kdyz Verca ma narozky az zitra.

Jedna sourozenecka.

Petra + 3 35414
21.5.2007 23:10:21
Kavicko, myslím, že tohle není hysterie, jen jsme tady normálně vznesly dotazy, co se děje v albech. Máme tam všechny fotky, osobní údaje v denících a najednou se někdo rozhodne, že těm a těm lidem k nim zakáže přístup, aniž by se obtěžoval jim to dát vědět. Já si samozřejmě o přátelství znovu zažádám, jenom nechápu, proč to vlastně musím dělat - už mně jednou bylo uděleno a najednou mně ho někdo zruší, aniž by se na cokoliv zeptal. Kukus vždycky, když něco řešíme, tak nemá na nic čas a nebude se tím zatěžovat, protože dělá užitečnější věci, ale pak najednou má čas hrát si s albama a rozhodovat si, komu přátelství zruší a komu ne a rušit to... to není ztáta času? ale když to má vysvětlit, už je naštvaná a uráží se a odchází od počítače - tak to v tom teda vidím hysterii někoho jinýho než nás :-)))
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
21.5.2007 23:04:43
Kavicko, myslim, ze to nemusis az tak dramatizovat. Clovek ma mozek od toho, aby premyslel a domyslel veci, ktere udela. Pokud Kukus odebrala tolika lidem najednou pritele (tedy pristup k album a denikum), znamena to jedine, ze uz je nepovazuje za pritele. Ale napriklad ja je povazuji za pratele, protoze i kdyz tedko prispivaji jinde nebo proste nemaji cas nekde psat, prece jenom s nami mnohe z nich stravily skoro cele tehu a dlouho po porodu a preji si, aby mely pristup k mojemu albu, ktere tu mam. Jasneze clovek muze udelat chybu, ale pokud ji to doslo pred tim, nez to holky zjistily samy a zacaly se zlobit, bylo by ferove kazdemu napsat mail, ze udelala tohle a tohle a ze si maji zazadat o pritele znovu. A zrovna u Kukus, ktera je chytra, vzdelana a inteligentni, me to dost prekvapilo. Me sice pritele neodebrala, ale jak se znam, taky bych se dost zlobila. Priznejme si, ze jsme jako zenske docela lehce vznetlive, zejmena jsme-li uz dlouho doma s detmi.

Kukus ma asi nejspis album na svoji registraci, coz s predanim nekomu jinemu bude asi problem. A zalozit jine album na nejakou novou specialne vymyslenou registraci a nasledne stahnout na svuj komp a znovu vsechno ukladat...to by teda byl pekny opruz vzhledem k rychlosti Rodiny.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
21.5.2007 22:03:30
Hmm, koukám, že na Dámě nemáte co dělat tak tu víříte vodu! Kukus šlápla vedle, tak jí to musíte pořádně osolit, že se nestydíte! Pochybuju, že by jste své fotky něměly uložené někde jinde a pokud náhodou ne, tak si nebyly schopny požádat o přítele:-( Myslím, že to určitě nemyslela zle, ale koukám to neřešíte. Jsem zvědavá jestli takhle někdo jedná s váma, když uděláte chybu??? Ať žije hysterie.
berujda 52039
21.5.2007 18:36:40
Jo a dneska přeji Všem Monikám vše nejlepší k svátku, týýýjovka málem jsem zapoměla.
berujda 52039
21.5.2007 18:25:07
Nééé zprávcem ale správcem chjooo
berujda 52039
21.5.2007 18:24:33
Kukus, nemyslím, že by jsi se měla urážet, jen proto, že nesouhlasíme s tím co děláš. Pokud je někdo zprávcem, tak se má přeci radit s celou diskusí, když něco zamýšlí. Jen proto, že ti k tomu řeknem své se nemusíš vymazávat atd. A do alba se (alespoň si to myslím), neměl nikdo jen tak dostat ne? Tak se hned neurážej, že se nám nelíbí, co jsi udělala, to bysme si nic upřímně nemohly napsat. I ty jsi vyjídřila vůči svým fotkám nesouhlas, a ty co tydy dál zůslaly to přeci respektují.
káča a adámek 6040
21.5.2007 17:42:13
nebo mě ještě napadlo- založte si nové album a fotky a deníky si tam přendejte a tohle pak smažeme...
tím končím s debatou i nápady- od této chvíle neodpovídám na nic a nejsem - jdu dělat něco užitečnějsího..
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 11372  [Dalších 11092 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.