Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
17.5.2007 12:06:28
Wolfy, pamatujes na Levanduli??? ta taky odmitla plodovku (alespon si to myslim) a klucika ma zdraveho. Drzim ti moc a moc pesticky... rika se ze triple testy staci odebrat jen v jiny termin a hned to rozhodi vysledky...
|
| la estrella | 48217 |
|
|
17.5.2007 12:05:10
Díky za odpovědi, vy jste se rozdvojili?? Včera mi psala Nikouš, že jsou na dámě, a tady to taky funguje????
|
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
17.5.2007 11:47:07
Gabo, ja ty procenta vim od sveho gynekologa, upozornil me i pri dobrych testech na riziko, ze to nemusi byt zdrave mimi, to je vzdy, pouze plodovka je nejpresnejsi. A ja se opravdu nestydim za to, ze bych si postizene mimi nechtela nechat. Ty jsi jina a klobouk dolu, pred tebou i tvymi kamaradkami v Anglii. Ale ty tady pises, ze riziko neni male, ale ani nevis, jak je tedy male ci velke... a je kazdeho vec, zda by si postizene mimi nechal ci ne a je to jeho svobodna volba a myslim si, ze nejsem opovrzenihodna! A jsem presvedcena, ze tento nazor nezastavam jen ja.
La Estrello, my mame zatim zakladni ockovani, zatim to neresim. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
17.5.2007 11:33:39
Vicky nezlob se na mne, ale procenta ti nereknu, takovehle puntickareni opravdu nemusim.
Tak zaprve, tady se delaji testy jeste pred 13 tydnem na ultrazvuk a tam ti rekne jakou sanci mas na down syndrom a jeste nejaky....promin, ale zase si nepamatuji jaky. Pak tady mas krevni testy. Mas je ve 3m, pak ve 4 a v 5. A to uz musi byt, aby te poslali na plodovku, ja jsem nepsala, ze nechodi, ale neznam ani jednu maminu, co by sla. A vsechny maminy nejsou jako ty, oni by si i to postizene ditko nechaly. Jak uz psala Moni ten tripple test neni zas az tak 100%. Pak mas tady jeste sydnromy, ktere nezjistis ani pri zadnych krevnich, ultrazvukovych ani plodovych testech!! |
| berujda | 52039 |
|
|
17.5.2007 11:20:24
Gabča a Kája, pardón chtěla jsem napsat aktivní chodítko né odrážedlo, ale i odrážedlo je dobrá věc, myslím, že to dítka toto léto dost užijí.
|
| berujda | 52039 |
|
|
17.5.2007 11:18:47
Ahojda,
Gabča a Kája, já jsem k narozkám koupila aktivní odrážedlo, které jsem teda dala předem páč jsem to nevydržela:o(, pak takovou tahací hračku, panenku, a ještě chci koupit nějaké ty dřevěné kostky na stavení, a pak už asi nic, páč toho hodně dostane od mé a H. rodinky, tak abysme to měli kam dát:o) La estela, já bych chtěla dát z nepovinného očkování, neštovice, a tu žloutenku, a pak asi tu proti klíšťovku. Wolfi, je mi líto, že se takhle trápíš, ale myslím, že pokud ti tamty testy vyšly ok, a z té plodovky máš strach, a i ty problémy s krví, tak to odmítni, máš na to plné právo, a pokud jsi i toho názoru, že by jsi si mimi nechala i postižené, tak dělej co ti srdce radí. Já osobně bych se také bála, a do poslední chvíle ti přeji, ať je mimi vpořádku a krásně zdravé. |
|
|
17.5.2007 11:04:38
Gabo a jeste dotaz, kdyz u vas v Anglii vyjdou testy spatne, tak zadna nejde na plodovku s tim, ze si postizene mimi necha? Nebo si rikaji, ze testy jsou na... a proto na to kaslou, to by mne zajimalo!
|
|
|
17.5.2007 11:01:42
Mmch, me delali JEN tripple testy, zadne jine.
|
|
|
17.5.2007 10:59:40
Gabo, kolik % maminek potrati pri odberu plodovky???
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
17.5.2007 10:44:59
Wolfy, vcera jsem se o tom akorat bavila s Alcou, ktera taky zije v Anglii. V Cechach se s tim "hodne nadela" tady neznam ani jednu mamku, ktera by sla na plodovku, a v Cechach skoro kazda druha. V tvem pripade bych na plodovku nesla....a podle meho mineni, by jsi si to mimco stejnak nenechala vzit...ja uz v teto fazy taky. Prosim, kdyby ti predesle testy vysly spatne, tak asi ano, ale kdyz ne, tak bych to neresila a hlavne se s tim nestresuj. A riziko potratu neni MINIMALNI!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.