Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
17.5.2007 18:47:18
Krasny datum, tak at vse klape :o) |
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
17.5.2007 18:27:11
Wolfy - držím palečky at vše dobře dopadne a atmáš pohodové těhu.
|
| Wolfy | 34744 |
|
|
17.5.2007 17:30:52
Termín mám 1.11.07
|
|
|
17.5.2007 17:12:39
Wolfy, preji at vse dobre dopadne a at je mimi zdrave. Muj nazor jsem uz tu rekla, takze se nebudu znova vyjadrovat. Kdy vlastne mas termin, jestli jsi ho rikala, tak jsem ho zapomela halva derava :o) |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
17.5.2007 14:10:12
Wolfy, verim, ze sis prozila opravdu ocistec s tim nejezenim. Zadne mamince se nechce to videt a zazit na vlastni kuzi, ze ji dite odmita uplne jist a skoro schazi pred ocima. Vidim, ze nase problemy s nejezenim a nepitim v prvnich dvou letech zivota (u starsiho syna), byly uplna brnkacka. Preju ti jen to nejlepsi a at je miminko v poradku. Ja bych osobne taky na plodovku nesla, dej se vule Bozi.
|
| Wolfy | 34744 |
|
|
17.5.2007 13:35:37
při prvním dítěti jsem nepochybovala o tom, že bych na plodovku nešla, když budu muset. Taky jsem na ní byla, nebolelo to, druhý den jsem byla v práci a nic se nestalo. Výsledky byly cituji předběžně v pořádku a já byla v sedmým nebi a myslela, že budu mít zdravé miminko. Po jeho narození jsem strávila 6 týdnů v porodnici, 1 měsíc doma, 6 týdnů v nemocnici v Brně, 1 měsíc doma, a šest týdnů v nemocnici v Hradci Králové. A výsledek? Z neznámého důvodu přestal úplně přijímat potravu. Nikdo z českých kapacit to v životě neviděl a nedokázal nám poradit.Krmila jsem ho sondou přes nosánek do žaludku, zkoušela krmit lahvičkou, krmila jsem ho dvě hodiny a vypil 40ml a při odříhnutí se mi obloukem pozvracel a tak třeba i 9krát za den. V půl roce mu zavedli do žaludku hadičku, tou jsem ho krmila, celý rok, s tím, že musím počkat až mu to budeme moct vysvětlit, že musí jíst. Nechci od nikoho obdiv, ani lítost, jen tím chci říct, že z plodovky se zjišťují pouze rozštěpy a Dawn a nic jiného ze škály zhruba dvouapůltisíce různých jiných nemocí, které může miminko mít. Já si bláhově myslela, že smůlu jsme si už vybrali a otěhotněla podruhé, v patnáctým týdnu, ještě než jsem šla na tripple testy, mi řekli, že miminko má mnohočetné VVV a konce těhotenství se nedožije, doporučili mi potrat. Celý rok jsem dělala všechno pro to, abych mohla otěhotnět potřetí a vím, že naposled, ať to dopadne jakkoliv. Vím, že víc bych už udělat nemohla a moje zdraví už mi víc ani nedovolí. Proto nechci riskovat, že o miminko přijdu. Je to můj poslední pokus, jinak zůstane Péťa jedináček a pěkně rozmazlenej. Jen pro doplnění, od roku a půl je Petřík bez hadičky a jí pusinkou, na výšce a váze už nedohnal vrstevníky a ten půlrok co jsem myslela, že umře hlady mu prostě chybí, ale ve 3 letech plynule mluví, zná všechny barvy, počítá do tří, prostě má to v hlavičce srovnaný. A jen tak mimichodem nepomohl nám žádnej doktor, ale tři sezení u kineziolžky.
Omlouvám se za ten román, ale nemyslím že plodovka dá člověku jistotu, zdravého dítěte. |
|
|
17.5.2007 13:02:02
uz ani neumim psat...kamosky-nebylY |
|
|
17.5.2007 12:58:50
Vicky nepsala jsem, ze neni male, jen jsem psala, ze neni minimalni. Nebudu se tady s tebou prit, je to kazdyho nazor, ty jsi v te situaci nebyla ja take ne. Jo a proc jsem ty % teda nedas, jsem docela zvedava, co ti rekl tvuj gynekolog. Jo a proc se taky nezeptas, jak jsou na tom s % na tripple testy. Nikde jsem nepsala, ze mam takovy nebo jiny nazor na ponechani si ditete. Jen jsem psala o situaci jake je Wolfy a kdybych byla ve stejne, tak bych si dite nechala. Nemusis si klobouk davat dolu ani prede mnou, nebo myma kamoskama, v te situaci jsme nebyli....ja jsem si taky rikavaa, ze bych si nikdy nenechala dite, ale vekem se menis a situaci taky. No vidis, jak tu psala Gabca, tak i zenksy chodi na plodovku v Anglii, takze na to nepecou a i kdyz byla na plodovce, tak pak bylo ditko v pohode, takze nikde to neni 100%. Jen se divim, ze ji neudelali dalsi testy. Vetsinou to byva, ze kdyz to poradne nevyjde, tak ti udelaji jeste tak 2 navic. |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
17.5.2007 12:33:51
Gabco odrazedlo vrele doporucuju, to musi mit kazde dite. A pro holcicku kocarek a nejakou panenku. No a tahaci hracky jsou pro tyhle decka taky super, nebo ruzne hraci domecky, s cudlikama, ktere po zmacknuti hraji ruzne melodie, vydavaji hlasy zviratek apod.
|
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
17.5.2007 12:17:40
Ahojky,
Berujdo - děkuji za inspiraci ohledně dárků k 1. narozeninám. Už mám na nákup dárků jen 6 dní. Gaba - kamarádka byla v Anglii také na plodovce, jelikož jí vyšel špatně triple test a plodovka jí ukázala také špatné výsledky(mimi by mělo mít rozštěp břišní stěny), tak mimi si nechala. Chtěla rodit v ČR a tady ji Dr. říkali, že musí rodit v Motole, že je tam specializované pracoviště na různé postižení. A když porodila tak se dr. divili, protože klučík byl naprosto zdráv. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.