| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 11372  [Dalších 10982 >>]
Radka, Luky + Tomík 26131
11.5.2007 13:40:03
jinak do cetra se mi teda fatk nechce, to uz bych se ztratila tuplem...

Monco, mela jsi dat vedet, ze jsi na Kladne :o)
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
11.5.2007 13:37:33
Radko, já jsem minulý týden zase bloudila po Kladně, zapomněla jsem si doma mapu :-(. Nakonec jsem to zvládla, ale skoro s hodinovým zpožněním :-((
Srazík: budu počítat s úterým, místo je mi úplně fuk, já se snadno dostanu všude. Černý Most ani to komunitní centrum na Kampě neznám. Beckiland na Zličíně bojkotuju, zdá se mi to drahé - vstup pro děti ve všední den 150,- (do 1 roku zdarma) a pro dospělé 100,-
Vicky, gratuluji k zubu! A taky k bundě :-)
Krásné narozeniny Nikolce!!!! Nás to čeká za 14 dní, po pravdě se ani moc netěším.

Holky, včera jsem byla s Davidem na hudebce a začala tam chodit mamka s cca 2 letou holčičkou. A ona ji během 45 minut dvakrát kojila. To jsem fakt koukala. Já jsem příznivec dlouhého kojení, ale tohle mi přišlo už fakt divné. Tak jsem byla o to víc ráda, že Daniela si ve dne na prso už ani nevzpomene.

Zuby zatím Daniele nečistím, ale v pondělí jdou děti k zubaři, tak to vezmu jako den D a začnu.

11.5.2007 13:36:48
tak smer Brno znam... jela jsem do Brna na srazik s jinou diskuzi... + taky tudy jsme jezdili na ty kontroly... uvídim, ja to promyslim
11.5.2007 13:36:46
tak smer Brno znam... jela jsem do Brna na srazik s jinou diskuzi... + taky tudy jsme jezdili na ty kontroly... uvídim, ja to promyslim
11.5.2007 13:34:59
a jina centra taky neznam, jeste jsme byli ve Stodulkach... a Cerny most mam myslim pres celou Prahu, coz by asi tak nevadilo, ale dojedu tam???? Pamatuji na Niky jak jela pres Prahu na Kladno a bloudila a bloudila... nechci to zazit :o(
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
11.5.2007 13:34:55
Radko, z toho to je blbe patrne, ale nemusime vubec do Edenu, ale jinak bys tam jela tak, ze bys jela smer na Brno, po jizni spojce a odbocila bys smer Vrsovice a pak stale rovne a po leve strane je Eden, ooobr budova Tesco, tam uz je parkoviste atd... fakt jednoduchy!
11.5.2007 13:32:55
A co ta Kampa, ta by me take zajimala a do centra snad dojede kazdy, ne? ;o)
11.5.2007 13:32:40
Vicky, ja nerikam, ze nejsem ochotna jet jen tam... chapu, ze pro nekoho je to lepsi tam, pro nekoho zas jinam

z te mapky fakt nejsem moudra, nic mi to nerika, vubec nevim, kde jsem...
11.5.2007 13:27:57
Ono je to tezke, pro nekoho je to ci ono z ruky, nebo tam nechce z jakehokoliv duvodu jet, nekdo nepojede tam, druhy tam...
11.5.2007 13:26:01
Radko, takze ty pojedes bud na Zlicin nebo do Butovic, jinam ne?
No nemyslim si, ze Praha je slozita, je x mest, kde je to silene taky a
mimo CR to ani nemluvim. Prijde mi skoda, ze jsi ochotna jet jen na jedno misto a jinam ne. A ja bych zrovna chtela videt ten Beckland, ale na rovinu, do Butovic se mi fakt nechce, me to tam prislo o nicem :-(( tak neco navrhnete! Jinak tady nebyla rec jen o Edenu, je x jinych mist, kam se da jet.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 11372  [Dalších 10982 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.