Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
11.5.2007 13:15:31
Kukus, ten prvni dnesni prispevek byl pro tebe, druhy reakce na Vicky...
|
| káča a adámek | 6040 |
|
|
11.5.2007 13:12:21
radko- ta tvoje reakce adresovaná mě byla asi pro vicky, ne..?:-)) já vím, že nechceš jet do vršovic, to už si psala minule když se tam plánoval sraz- proto jsme rovnou psala, že bysme se sešly jinde abys mohla taky...
|
|
|
11.5.2007 13:04:58
Vicky ja taky nemyslim Beckiland na Zlicine, ale v Metropoli je Clovickov take...
Jasne Prazakum prijde Praha snadna :o), jsou mista, kam jedu, treba kdyz Luky byl s tou kylou, to jsem musela autem na Budejovickou... ale to uz jsem znala cestu, protoze jsme tam byli jednou s Alesem. Myslim si, ze taky dojedu kam potrebuji, ale on je rozdil mezi Prahou a jinymi mesty.... je to muj pocit, nevim asi si proste na to netroufam, takze nez se nervovat z cesty, radsi nepojedu :o( jeste se teda jednou juknu do mapy, ale nevim... |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
11.5.2007 13:02:29
Holky, znate to materske centrum na Kampe???
http://www.volny.cz/kckampa/komu.htm |
|
|
11.5.2007 12:57:45
Radko, aha, no ja to beru podle sebe, ja se dopravim kamkoliv (myslim mimo Prahu), najdu si to na netu a zkratka dojedu, vzdy se doptam atd... ale myslim si, ze prazsky okruh, neboli jizni spojka je tak dobre znacena, vzdy sipka a ctvrt Prahy, ze Eden ci Cernak by jsi fakt nemohla nenajit ;o)
Zlicin neznam, kdyz pominu to, ze tam je ted blba objizdka a cesta treba pro me domu na prd, ale ty Butovice me prisly pitomy, zachody mimo, neda se tam koupit jidlo ani piti, slecny neprijemny a bylo to tam male nooo... takze ja bych navrhovala neco jineho nez Butovice, ten Beckland na Zlicine neznam. Ale to je muj subj. nazor, tak piste pripominky, ale jinak uz bychcom to mely domluvit, jelikoz utery je za chvilku, ja dneska odjizdim. Uterek mam cely volny, ale nerada bych, aby z toho treba seslo, zatim je to ve fazi planovani. |
|
|
11.5.2007 11:40:19
Kukus je to uplne jednoduche, coby neprazanda, Prahu neznam a nedojedu tam, jsem bloudil a nevim nevim, jukala jsem, kde je Eden a nedojela bych tam... je to hloupe, ale je to tak :o(
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
11.5.2007 10:47:19
My se taky pridavame ke gratulantum. Vse NEJ!!! At vam oslava dopre dopande :o) |
|
|
11.5.2007 8:47:28
Veroniko, tak Nikolce vse nej!!! hezky to oslavte :o)
|
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
11.5.2007 8:40:21
Ahojky holky,
dneksa už mám doma velkou holku. Dneska má NIkolka 1. narozeniny, narodila se mi v 17.28 hod :))) |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
11.5.2007 8:03:19
ahoj holky, příští týden jsme s Míšou celý pryč, ale to už jsme psaly. Takže se nás srazík netýká ...
Šampón: já doporučuju dětský šampón kosmetiky La Chevre, je úplně super na jemný vlásky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.