Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
23.4.2007 23:44:51
Míšo a myslíš, že s tím sporťákem by to byl v letadle problém?
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
23.4.2007 23:21:20
Evule, tak kup nějaký golfáče z druhý ruky. Z mýho průzkumu na kočárkových diskuzích se zdají dobrý Jané Energy, Inglesina Trip, Peg Pérego Pliko Lite, Chicco CT05, TFK Buggster - ty by měly bt všechny kolem +- 3-4,5tis Kč - polohovací zádíčka i nožky (krom TFK), Red Castle CityLink a nějaký od Hoco.
Pokud bys brala dražší a taky i vymakanější tak: Peg Pérego Pliko P3 nebo A3 (ten je skládací na placku), Inglesina Zippy, Jané Carrera (spojená rukojeť), Chicco CT04 - nejsou drahý, ale prý taky fajn a pohodlný. A na další už si nevzpomenu :-))) |
|
|
23.4.2007 23:10:15
K dárkům - asi koupím Viole Lego. Pořád brejlím na internetový hračkárny a nemůžu nic vybrat. Musím to totiž vykombinovat dohromady i pro Míšu, když maj ty narozky stejně a už vidím, jak se o ty dárky budou rvát a Lego mi přijde dobrý i jako společný dárek, a nebo každýmu koupím jeho sadu. Pak jsem ještě koukala na dřevěný puzzle, velkou mozaiku, provlékací tabulky ... jsou toho mraky a mraky už toho máme doma :-( A Míša dostane ještě koloběžku, moc se mu líbila u kamaráda; zatím má kolo bez šlapek - odstrkovadlo Trotter a na tom mu to jde taky suprově.
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 23:05:25
Míšo, téééda ty jsi se do toho bruslení teda dala, to mám radost, že tě to baví. Vidíš, a ty jsi se bála jak ti to půjde. Tak se třeba někdy dohodnem a můžem vyrazit spolu.?
Vicky, to jsi mě s tou Palmovkou opravdu moc nepotěšila, ale doufám, že si tam něco najdu, plánuju ten park, co jsme se minule na srazíku o něm bavily. No nic, jdu do hajan, je zase hodin. Tak holčiny dobrou noc. |
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
23.4.2007 23:01:52
Holky díky za blesk. odpověď. Já bych taky byla radši pro Quinny Speedi, - jsme z vesnice a jezdíme do lesa - hrozný terén, ale v červnu letíme do Bulharska, tak nevím jak s takovým kočárkem, myslela jsem, že veme jen hole.. poradíte?
|
|
|
23.4.2007 23:00:27
Beru, já jsem začala bruslit minulý týden :-D , brusle mám ani ne 14 dní :-)) A jezdíme u Galerie Butovice, je tam taková osmička, je u toho hřiště, lavičky a kouká se na Prokopský údolí. Zaparkuju u Galerie a je to cca 50m od parkoviště. I když je to celkem malinký, tak mi to vyhovuje, chodí tam málo lidí, třeba v pátek jsem tam byla sama, je to nový, takže žádný hrboly, kde bych se vymlátila, vidím na Míšu ... Kámoška chodí i na Ladronku, ale tam bych asi nemohla Míšu jen tak nechat na hřišti, mohlo by se mu tam něco stát, nebo někdo by mu mohl něco udělat ... jedině až bude chodit do školky. Pak jsem ještě viděla, že bruslí kolem rybníků ve Stodůlkách pod metrem. Zatím mě to bruslení baví, tak snad mi to vydrží :-DDD
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 22:48:46
Míšo, děkuji za opravu, já věděla že nesklameš:o))
Teda já doufám, že mě budou vyhovovat, tak uvidím (pokud se jich teda dočkám:o(() Jééé tak ty jsi taky byla na bruslích? A kde jezdíš, u vás na hoře na strahově na té dráze? Já tam byla asi dvakrát, ale je to tam moc úzké, ale byla bych ráda i za tuhle dráhu, kdyby byla tady u nás. |
|
|
23.4.2007 22:40:31
Berujdo, jsem tu :-) Jsou to Inglesina Zippy ;-) Ale osobně se mi mnohem líp jezdí se sporťákem Quinny Speedi, ta Inglesina se mi moc dobře neovládá, ale třeba kamarádka si ji nemůže vynachválit.
Dneska jsem taky byla bruslit, akorát s Míšou je to kříž. Když jsme sami, tak pořád fňuká, že už chce domu, že ho bolí nohy atd. ...a to tam je vedle oplocený hřiště, kde si může hrát nebo jezdit podél mne na kolobrndě. Ale dneska jsme byli s kamarádkou, co má stejně starý děti jako já, takže M. si hrál s Betynkou a byl klid :-)) Akorát jsem si trochu připálila ruce, jsem se nenamazala a ono to celkem pálí! Katko, moc tě lituju, to muselo děsně bolet!!! Tak ať to máš brzo opravený!!! |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
23.4.2007 22:13:35
Moni, ja ji koupila za 4090 v Babystaru u nas v Brne. V tom obchudku, co mi doporucovala Misa, stala 4290, jinde jsem ji videla jeste o 200 vic. Takze je to dost dobra cena. Ale ja jsem na druhou stranu rada, ze jsme ji koupili tady, hlavne kvuli reklamacim, je to jednodussi nez neco posilat postou do Prahy.
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 22:13:11
Vicky, neviděla, ale jsem ráda, páč na to nemám, prostě nechápu, jak někdo může dítěti ublížit, jsou to hyjeny, ani zvíře se tak nechová, jak nějaký lidi.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.