Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
23.4.2007 22:11:55
Berujdo, no asi te nepotesim, na Palmovce to na kocarky zrovna moc neni :-( ja byla stastna, ze se stehujeme, ale neco tam objevis, akorat asi budes muset nekam popojet, nebo dojit, pry je to ve stare Libni hezke, ale neznam :-(
|
|
|
23.4.2007 22:09:33
Holky, tak je mi na bliti, nevidely jste reportaz na CT1 o holcice, co ji zabila vlastni matka, to je sileny!!!!!!!!!!!!! Fakt trest smrti!!!
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 22:05:26
Nemá tam být Zipy, jsem komol, tak bych moc za to nedala, že jsem to zase napsala špatně.
Míšo, odbornice přez kočárky jak to má být správně? Ale asi tady nejsi co? |
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 22:03:41
Evule, no jo golfáčky, holky ještě stále je nemám, pos... se nám auto chjooooooooooooo, ale já mám vybrané Inglesina Zapy, je teda dražší, ale jsou bezva, zatím se na ně chodím dívat do obchodu ach joooo.
|
| berujda | 52039 |
|
|
23.4.2007 22:01:21
Evule, to je Hynek teda hodnej šikula, B chodí jen okolo nabýtku, a hrozně ráda pomalu za kočárem (drží se košíku), ale plánuju vzít to aktiv.chodítko i ven a tam ho projedem. Jinak B mi přijde že je teda na sebe mooooc opratrna, a když si nevěří, tak se prostě nepouští, a jde na čtyři, jsem za to docela ráda, alespoň to není "zatím" nějaká kaskadérka.
Moni, tak já tě na bruslích naučím, můžem se někdy domluvit, a ty máš brusle? možná si to už psala, ale nějak si má hlava děravá nepamatuje.:o( Já teda taky musím říct, že mi městský ruch nevadí. Dřív jsem bydlela dole na Žižkově v Husitské ul.na hlavní, dneska teda nechápu, jak jsem tam mohla bydlet, a už 7let bydlím nahoře na Floře a to je teda změna, jak v dopravě, tak v prostředí, je tady krásnej "klid", a je tady oproti dolejšku o dost čistějc, a moc se mi tu líbí, ale za 2m. se stěhujem na tu Palmovku, a tovíte, že mi to tady bude scházet, a na té Palmovce nevim jak to s tím klídkem je, a pak přemýšlím, kam budu chodit s B na prochajdu, ale asi do toho parku, jak jsme říkaly, že bysme se mohly scházet s prckama na srazík, a už zase nevím název toho parku. Vicky, nemáš nějaký tip, kam tam chodit? Vím, že jsi říkala, že jsi tam bydlela? Pokud mi ta středa s kámoškou nevyjde, určo dorazím, stejně plánuju být v terénu, ale dřív jak v 15h. to nestíhám. |
|
|
23.4.2007 22:00:07
Evule, ja neporadim, ja s golfacema vydrzela tyden a pak sly do sveta, proste silena manipulace oproti sportaku, takze u nas mame sportak Jane a jsem maximalne spokojena! Manipulace s jednou rukou atd., vyhoda trojkolky ;o) pro me klas. golfky proste nejsou...
|
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
23.4.2007 21:44:01
Jo a může se tématově ještě vrátit ke golfáčům? Asi ten starý prodám, je to hrozný šunt a koupím nový - ale jaký, jaký je rozdíl v kočárku za 3000 a za 4000, poradíte typ?
|
|
|
23.4.2007 21:43:27
jo a můžeu se tématově ještě vrátit ke golfáčům? asi ten starý prodám, je to hrozný šunt a koupím nový - ale jaký, jaký je rozdíl v kočárku za 3000 a za 4000, poradíte typ?
|
|
|
23.4.2007 21:40:37
Baru moc je mi to líto, ale určitě se to dá do pořátku :-)
Helen hlavně, že se malý nikde nebouchnul, asi to bude malý horolezec:-) Jinak Hynek se nám už krášně rozchodil, doma si to špacíruje úplně samozřejmě a venku už se taky pomaličku začíná pouštět. Je moc, moc hodný. V sobotu jsem byla sama doma, tak Vojta koukal na pohádku, Hynek byl sám v pokojíčku a já si půl hodinky smažila žampióny, vždycky jsem jen nakoukla a Hynek se buď špacíroval od stolu k posteli, nebo seděl a hrál s nějakým autíčkem :-), to Vojta nikdy ani náhodou a nechápala jsem jak to ostatní maminy zvládají, někdy vydrží i v ohrádce. Fakt jsou každý jiný. Hynek je zase větší strašpytel, strašně se stydí a raději se nás drží za ruku. |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
23.4.2007 21:34:59
Ahojky,
teda Káčo, to jsou věci, tak ať ti zuby dobře spraví!!!! Kačko, tak to dobře podepište :-). Já ve středu plánuju do Edenu dorazit. Koukám, že tam asi budu sama, ale už jsem to Davčovi slíbila, takže nemůžu vycouvat :-) Berujdo, ty bruslíš docela hodně, co? Doufám, že se to taky někdy naučím, počasí je teď bezva, nejradši bych taky vyrazila, ale nemám bruslící kočár. Jo a s dárkem k narozkám - já jsem Davidovi kolo dala už o víkendu, říkala jsem si, že si ho aspoň víc užije, nevydržela jsem čekat. Lino, za kolik jsi koupila tu sedačku? Já jí můžu mít za 3790,--, na netu jsem levnější nenašla, ale nevím, jestli je to dobrá cena a nedá se koupit ještě laciněji. S bydlením. Já jsem bydlela skoro 5 let v Berouně a nemohla jsem se dočkat, až budu zpátky v Praze. Mně ten "ruch velkoměsta" nějak chyběl......ale každému vyhovuje něco jiného. Bydlení v baráčku je ale každopádně super. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.