Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
20.4.2007 12:17:25
cau zensky,
tak jsme v pohode prilitli domu a je to tu super. Vcera jsme byli ve strelnici na Sokolovske a docela mi to chytlo. No a ten chlapik co tam byl, rekl, ze jsem docela dobra, tak mne potesil :o)) Jinak ve 14" jdem podepsat smlouvu...a pak uz budem jen platit a platit, ale pak budem mit hotovo :o)) Tak zatim ahojky, jdu se zkraslit a vysprchovat a pak snad se probudi ten druhy prdola a muzem vyrazit, kluci uz padi nekde venku a ja tvrdnu doma v tomhle pocu a cekam az se milostpan probudi :o) |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
20.4.2007 9:36:21
Holky, koukám, že tady už je to tatál mrtvé, neeeeee??? ;o(
|
| berujda | 52039 |
|
|
19.4.2007 20:55:50
Žabiško, tak to máš také hezké zážitky, byla to ale náhodička s tím človíčkem co?
Tak koukám, že v tom mém příspěvku jek chyb jak nevim co, achjo já chci psát bez chyb, proč to vidím, až to zmova čtu?. Tak se holky moc omlouvám, za ty mé školáčké chyby.:o(( |
| zabiska | 26780 |
|
|
19.4.2007 19:20:34
berujdo teda to je fantastický zážitek - fakt ti to závidím!!!!
Mě se před 10léty stalo, že jsem jela(s kámoškou) vlakem do Prahy na muzikál Jesus Christ Superstar a vlak měl docela zpoždění(tenkrát ještě docela vzácné) a my jsme se náhodou začali bavit s jedním pěkným klukem co s námi stál už v uličce a vylezlo z něho že on tam jede taky a že bez něj to určitě nezačne, protože on tam účinkuje. No sranda byla, že jsem tenkrát zkoušela zamlouvat lístky přes fax a tak jsem se dostala dokonce i do šatny a pár herců jsem viděla hooodně blízko ;oDDDDDDDDD a po skončení, jsme taky byli v baru a ten človíček nám ještě pomohl najít cestu k našemu ubytování. No dodnes z něho není žádná slavná hvězda, ale stálo to za to! |
| berujda | 52039 |
|
|
19.4.2007 12:04:21
Ahojky holčiny,
včera jsem vás četla, a dostala se na net večer pozdejc, ale nějak se mi nechtěla otevřít rodinka, tak píšu teď. Gábi, jo jo taky si myslím, že je Barča víc podobná (krásná ha ha) mě. Tak ať to vyřizování domu dopadne v poho. Holky, tak jsem byla ta tom Billovi, supéééééééééééééééér, byl to "fakt nářez ,bylo to vážně skvélí", hráli i starší věci, teda půl na půl, tak jsem byla ráda. Lidu tam bylo haba kuk, a já chytla největšího chlapa před sebe, a tak jsem musela na levo na pravo, abych je taky viděla, ale dobrý u Akroposu je, že ja malý sál, tak člověk nevidí jen malé postavičky a je celkem blízko. Jo a ten chlap se ani nehnul, nechápala jsem, ale ke konci už jo, teda na Čmeláka hlavně, asi znal jen jeho ha ha. A hádejde co? Byli jsem ještě po koncertě na baru, tak jsem si dala červený s kolou, a pak jak jsem byla vyřvaná, bylo tam vedro, musela jsem na vzduch, a holky mi po cestě řikaj, podívej to je kapela, tak kouknu a jééé koho nevidím, Venca z kapely, tak jsem udělala to, co normárně nedělám, a řekla jsem si o podpis, no a on že nemá tužku ani papír, a já že také ne, ach jo, a tak jsem se s ním vrátila zpátky na bar a řekla o papír a tužku, noooo a tak mám podpis jéééééé. Tak jsem šťastná jak blecha, ale nebyla jsem ta faninka trapná nebojte, jen jsem ho slušně požádala, řekla jsem mu, že musím mýt důkaz, že jsem na nich byla. Přišel mi v pohodě, je strááášně velikej, no a houslistu jsem ale nechytla, škoda, protože je taky skvělej. A to je vše, na střeše byl zvonec a pohádky byl konec, pak jsem šla domů do reálu chi chi. |
| monicca+2holky+Daniel | 33908 |
|
|
19.4.2007 11:20:39
Omlouvám se, teď jsem si všimla, že jsem na jiné diskuzi :o))))
|
| monicca+2holky+Daniel | 33908 |
|
|
19.4.2007 11:15:51
Ahoj holky,
my jsme stále nachcípyný, takže trčíme doma, ale musím dnes na třídní schůzky :o(( Evi - to jsem objednala v NEXTU přes jednu maminu na MMB. Ale sháním něoho v Anglii, kdo by mi to tam občas koupil. Na MMB si počítají za libru 54,- + poštovné :o(( Ale neodolala jsem :o)) |
|
|
18.4.2007 21:10:57
Moni, tak to gratuluji!!! Pak doporucuji davat na noc lahvicku, pokud si ji tedy vezme :-)) a pak pomalu odstavovat a nechat si jen to ranni kojeni, ale ty si poradis, jsi zkusena maminka! Fakt je ten, ze ja mela vyhodu, ze on se odstavoval sam, takze to nebyl problem, no kdybych mu nedala lahvicku, tak by se asi kojit stale, ale kdyz si ji vzal, tak jsem se nebranila.
Jinak ja ti rikala, prodejte bytecek a jdete do domecku, budete mit slusnou akontaci, tralalalaaaaa... Uz jsem nakazila Kavicku :-)) |
|
|
18.4.2007 17:41:15
Fotecky pekne :o)
Holky, v noci jsem zehlila do pulnoci :-OOO masakr... Dnes delam k veceri zapeceny lilek s mozarellou, mnam, ham |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
18.4.2007 14:48:29
Kacko, dobry fotky. Koukam, ze se deti chodi na sraziky jen vyspat :o)) Berujdo, zda se mi to, nebo mala je podobna tobe? :o) Kdyz jsem totiz jukla na rpvni foto, tak jsem si hned rekla, ze je tvoje :o) No nic, jdu balit a tak za hodku a pul vyrazime. Uz se nemuzu dockat az budu zase doma :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.