| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 11372  [Dalších 10762 >>]
Gaba, Christian a Sebastian 13347
23.4.2007 10:03:11
Kaco, tak to je teda pech, ale hlavne jak si rekla, Adamek je v pohode.

Ohledne bydleni, tak jak tady pisete, kazdemu vyhovuje neco jineho. Uz 11 let bydlim mimo mesto, a to jsem si myslela, ze bez Prahy nebudu moci byt a je to v pohode :o) Ted jsem taky nechtela byt v Praze, takze jsme kousek za Prahou a uz se nemuzu dockat. Pochopitelne, ze bez auta se neobejdem, ale takhle to mam uz tech 10 let co ho musim stale pouzivat. Takze se opravdu tesim, az budu vesnicanka i tady v Cechach :o))
káča a adámek 6040
23.4.2007 7:21:57
ahoj holky,
musím vám říct co se mi včera "povedlo" - seděli jsme venku na terase s návštěvou, pili kafe a povídali a adam se tam tak ometal kolem nás- a pak si vlezl na takový schůdek a vypadalo to, že spadne, začal se zaklánět dozadu - jak jsem seděla na židli tak jsem vystartovala, abych ho chytila a aby on nespadnul hlavou na dlažbu a ani nevím co se stalo - asi jsem zakopla o tu židli a spadla jsem pusou přímo na tu hranu schodu s dlažbou a jen jsme viděla jak něco letí- což byl můj zub:-( normálně jsme si vyrazila jedničku a ještě jsme si ty ostatní zuby nějak jako zarazila dozadu- no děsný- manžel myslel, že je po mě jaká to prý byla rána a že už nevstanu..já vůbec nic nevím, měla jsme úplně černo před očima ...tak jsme byla ještě večer na pohotovosti a čeká mě běhání a hlavně asi placení u zubaře, aby to dal nějak dokupy...tak mám na sebe vztek, ale zas jsem ráda, že se nic nestalo adamovi..

tak na sebe dávejte pozor, ať se máte lépe než já:-))
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
22.4.2007 19:11:13
No my mame Tobi Maxi Cosi a je super! :o)

Miso, no nikde to neni idealni :-( K cemu je dobre bydlet v centru, napr. na Vinohradech, vsude psi hovna, flusance atd... nikde nezaparkujes, o nicem, nemas kam jit, Riegrak je take plny hoven :-(( Kdyz chodim na plavani pesky, tak se vyhibam, no fakt nic moc a to je tzv. luxusni ctvrt a vsude kousek.
Pro me dojizdeni bude vzdy nutne autem, prace je na Smichove, my se uz trikrat stehovali a vzdy jsem dojizdela autem, cestou domu jsem si byla zacvicit nebo na nakup, metrem se nic tahat fakt neda :-( Kdyz pujde Tadeasek do skolky, tak opet budu autem, cestou do prace ho dam do skolky, z prace ze skolky, bez auta bych to nestihala ani z Letnan, coz je "Praha".
Manzik pracuje v Mecholupech, coz je do Rican 15min. autem :-) Ono si fakt nevyberes. Moje mamam bydli v Malesicich, coz je take do 20min. z Rican, my volili podle nasich okolnosti, takze jsme spokojeni. Je tam x skolek, skol, gymnazii atd... No ja bych stary dum nikdy nechtela, rekonstrukce je vzdy silene nakladna a casove narocna, to vas obdivuji! Ale tak zase prodate ten novy dum a budete mit penize, ne? prodavate ho, nebo v jake fazi to je? Ale novostavbu koupit v Praze nejde a koupit za X mil. pozemek, to je trosku fin. narocne. Ale kazdy ma pravo na svuj subj. nazor :o)
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
22.4.2007 15:02:04
Tak jsem byla rozhodnuta, ze objednam tu autosedacku z toho babystyle.cz, ceny se mi zdaly dobre, ale nakonec jsem ji koupila tady v kamennem obchode v Babystaru, kde meli teda super vyber vsech Romerek, a ten nas typ Kid Plus Trendline byl dokonce o 200 levnejsi nez u pani na babystyle. Tak jsme ji hned koupili a druy den ji Rada hned vyzkousel a Verca sla do jeho, tedy po smeru jizdy. Byla spokojena a ja taky, ze na ni konecne vidim.
Michala+Míša+Via 7869
22.4.2007 13:33:35
Vicky, já si na naší lokalitu "skoro za Prahou" nemůžu vynachválit ;-)) Máme super umístění v Řepích - konečná tramvají do centra, autobusy, metro 10min busem. Jediné, co bych vyměnila, je ten barák - opravovat starotinu je hrůza a nikdy to nebude to ono! Taky pořád přemýšlím(e) o tom, že někde časem postavíme zase něco dalšího, ale H. už je trochu zklamaný z naší první stavby a mně se nechce právě za tu Prahu. Nedokážu si představit vozit děti do školy, ze školy, jak budu stíhat práci, pokud by to všechno nebylo v místě bydliště - což si myslím, že ne, event. nějaký kroužky ... dálnice jsou věčně našlapaný, po okruzích to moc dobře nejezdí ... a pokud se mi rozbije auto, tak jsem nahraná. Jedině sehnat nějaký super pozemek v Praze, za super cenu ...hahaha - teda na okraji Prahy, mám na mysli pro nás Stodůlky, Butovice, Řepy ... už ani Hostivice bych nebrala a směrem na Brno taky ne. H. má zatím kancl na Andělu, M. chodí do školky pod Strahov, takže pro nás přejíždění z druhý strany Phy nic moc. Ale novostavba podle mých představ by se mi taky moooc líbila :-D
zabiska 26780
21.4.2007 20:48:59
Vicky jojo byl moc fajn. My chodíme sem do Přerova a vím že ten pan Gažo jezdí z Ostravy - no on je to slušný kšeft, za den si vydělat cca 20000,-Kč je slušný
My jsme prošvihly první focení, tak jsem si to natáčení nechtěla nechat ujít ani za nic, a když nám to i Dr. dovolila(ráno jsme u ní byly, protože se Lucka osypala nejspíš z Jahodového Brumíka), tak nebylo co řešit.... a moc se těším co z toho bude! Jediný co nám moc nešlo- protože máme málo vody je společné potápění - nikdy jsem se z té vody nemohla vyhrabat a chudáček Lucinka -tu zase neměl kdo pořádně chytnou... Ale snad to bude dobré.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
21.4.2007 12:18:26
Ahoj holky!

Zabisko, kam chodite plavcit, natacel vas stejny pan kameraman jako nas, nas uz dvakrat :o) je to super chlap, vid? Ma moc hezky vztah k detem!!!

Moni, me se film libil, je to takove odlehceni, asi na to pujdeme jeste s manzelem, chci aby to videl. Ja ty nejake ty povidky znala, takze jsem trosku vedela o cem to bude.
Jinak s bydlenim, no to je otazka, me treba bydleni v Letnanskem sidlisti neuspokojovalo, i kdyz to je Praha, stejne nez se nekam mhd dostanes, to je desbes :-( a v centru bych take nechtela bydlet, takze uas to je jasne.Do Prahy kousek a pritom nejsi na vesnici, ale v mestecku ;o) No ale ty mas zase u baraku metro, to je asi fakt vyhoda. JInak dum v Praze je myslim pro vetsinu lidi nedostupny, pred rekonstrukci se to pohybuje uz v desitkach milionu :-)) haha Nemyslim teda kraj Prahy, to uz ani neni Praha, takze to mas fuk jestli bydlis par km za Prahou nebo v nejake ctvrti typu Ruzine atd.
Ja uz se etsim na tu snidani na vlastni zahradce, zver vypustim ven a bude :-D
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
20.4.2007 22:57:48
ještě jsem se chtěla zeptat, jak se ti líbil Bestiář?
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
20.4.2007 22:54:01
Žabisko, hezká fotka.

Berujdo, super, že jsi si koncert užila, jsi úspěšná lovkyně autogramů!!!

Gábo, gratulace ke smlouvě, ať vám dům dobře postaví.

Vicky, ono to tím odstavováním u nás není až tak žhavé, sice nekojím ve dne, ale Daniela si to vynahrazuje v noci - kojím tak každé dvě hodiny. A domeček bych brala hned, jenže se mi nechce z Prahy, a dům v Pze je úplně mimo naše finanční možnosti.

Začala jsem Daniele dávat nemixované jídlo, normálně celé těstoviny, rýži.... maso krájím na malé kousíčky. Dám jí to na tác a ona jí rukama a má i zábavu. Je to super, sice všude bordel, ale lepší než ji u každé lžičky přemlouvat, jestli otevře pusu. Krmím už jenom když jsme venku nebo jogurty apod.

Manža byl celý týden pryč, tak jsem na něj natěšená - letadlo před chviličkou přistálo, za cca půl hoďky bude doma, jupí. Daniela věrně čeká se mnou, je to potvůrka nespavá.

zabiska 26780
20.4.2007 17:59:37
Berujdo za chyby se neomlouvej to se stává určitě nejsi první ani poslední ;oD!!!
Mě hodně pomáhá že mám Modzillu a tam mě nedávno nabídli "korekturu ČJ" tak jsem za to vděčná!

Jinak koukejte co jsme s Lucinkou dnes na procházce dělali ;o)

[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 11372  [Dalších 10762 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.