Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
17.4.2007 18:59:31
Gabo a manzik je tedy anglican? A najde si tady praci? Jsem ale zvedava, vid?
Mo jinak nas domecek bude take podobnym smerem, Ricany, to je kousek od Kacy, takze i kousek od tebe, ne?! :-)) No au-pair, mela jsem take jet, ale seznamila jsme se s manzilkem, jsme spolu uz 9 let!!! :-)) tak a ted jdu fakt zehlit, mam asi 5 pracek!!! |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
17.4.2007 18:47:06
Tak uz jsem to tam hodila. KAVICKO, nektere deti nemaji ani pul roku a jsou v pohode, tak si myslim, ze mu davam docela hodne casu :o) |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
17.4.2007 18:44:12
blbnu "četly jsme"
Gábo to jsi celkem hustá - půl roku a šup do školy. |
|
|
17.4.2007 18:38:16
VICKY No my tady v Anglii mame neco podobneho a kdyz se to seka kazdy tyden, tak to je jen pul hodka az 45min, ale ted po zime, to byl porod :o)) Ale do Prahy taky bude trakturek :o) Jela jsem do Anglie na 6 mesicu jako aupair a ted tu trcim 11-12 rokem...presne nevim....je to jako na dozivoti :o) Chci abychom se stehovali az bude Christianovi tak 5 a pul, aby mel pul roku na to, aby si zvykl a na zapis do skoly a zari sup, skola vola :o)) KAVICKO, bohuzel dum ti neukazu, zadne foto neni, jsme si ho navrhovali my...teda dala jsem co chci a architekt to vytvoril :o)) Vlastne je, dam do denicku webovou stranku a tam to je. Sice jen studie, ale to snad staci :o)Nechce se mi to davat sem KACO, tak pak budem chodit na kafco :o)) |
|
|
17.4.2007 18:34:27
Děvčata, kdo budete mít zájem, budem se příští týden ve středu ve 14.00h v Edenu scházet s Vicky. Původně jsme se chtěli sejít spolu, ale četly teď Káču, tak budem rádi když nás bude víc:-)
|
| káča a adámek | 6040 |
|
|
17.4.2007 18:03:04
gabo- škoda že sraz nevyjde, tak příště:-) jinak jak si psala kde máte pozemek tak asi budeme sousedky - taky jsme tím směrem...
mmch holky, domluvily jste nějaký další termín na tom srazu minulý týden? koukám, že všichni bruslíte:-) tak já se taky přidávám- brusle jsme koupili před 14 dny - je to super, jen musím pořád jezdit s kočárkem, to je v pohodě-ale bez kočárku z kopce- to je teda síla:-)))) |
|
|
17.4.2007 15:32:46
Vicky tebe taky chytit! Psala jsem ti na ICQ.
Myslela jsem Gábo, že tvůj muž je skot. Teda takových metrů, to bych chtěla sekat:-) My stavíme taky za Prahou, ale máme metrů jen 800. Jaký máte vybraný domeček? Máš obrázek? |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
17.4.2007 14:40:21
Gabo, a ty jsi v Anglii pracovne? Ja to nevim, mozna tady o tom byla rec... a manzel je cech? Kazdopadne gratuluji k domecku, takovy pozemek, to je narez, ma na chalupe mame jest vetsi, takze uz letos doslo na sekaci trakturek, jinak to fakt neslo :-( A od kdy budete zit uz tady natrvalo?
No me milostpan spinkat 2,5 hodiny, takze jdeme ven teprve ted :o) Berudjo, ja mela na mysli jinou houpacku nez ma Kavicka, takova ta umelohmotna, jak vypada jako plenkove kalhotky, jakoby, nedokazu to popsat, byva to i na hristich... jo, ma to Kukus u toho domecku ( v albu...) nevite, kde se to da koupit? Take uz se chci podivat na nejakou cyklosedacku, nevite o nejake kvalitni a dobre? |
|
|
17.4.2007 13:55:33
Tady je na ne adresa, tak se kdyz tak juknete, az budete mit chvilku :o) www.essishoes.com |
|
|
17.4.2007 13:31:50
Ahojky holciny, bohuzel nebudeme mit moc casu, na to, abychom se s vama sesli :o(( Snad az nekdy priste, kdyz prijedem domu jen na relaxaci a zadne litani. Prijedem ve stredu v noci a ve stredu rano zase odlet. Ale urcite priste, neco naplanujem :o) Boty...MISO, precetla jsem si ten clanek na rodine a souhlasim, co tam pise pan Slagr. Pak jsem cetla ten na COKA a musim rici, ze kdyz jsem se ptala na zirafu, tak mi v te hlavni prodejne od Essi sama rekla, ze ji nemaji. Jak uz psal Slagr, tak i kdyz ji mas, tak nemusi znamenat, ze to bude super pro dite. No stejnak to nikdy nevyresime, co je pro ty nase prcky nejlepsi, ale snazit se muzem :o)) Po Christianovi boty nemam...teda jen ty prvni :o)...jsou vsechny pryc, nejsem zastance, aby deti nosily po sobe boty, kazda je jinak proslapla. Jo taky jsme uz najeli na svaciny, ten muj "drobecek" ted jen a jen zari :o)) EVULE, tak to ani ja ne....zas moje kamosky tak poradny nejsou, abych mohla chodit v bile rukavicce :o)) KAVICKO dej pokoj, ze budu na trvalo v cizine...uz tu presluhuji :o) Budem stavet za Prahou po stare Benesovske. Je tam 6 parcel a my jsme ti posledni, kdo bude stavet, takze sousedi budou mit "radost", ale co se da delat. Tu parcelu uz mame skoro 5 let, ale az ted jsme se rozhoupali. Meli jsme tenkrat obrovskou kliku, oni se rozvadeli a potrebovali to rychle prodat, takze cena sla dolu a protoze to byl velky pozemek (2045m2), tak to moc lidi nechteli. Tak padim neco udelat k obedu, az se milostipan probudi, tak aby bylo neco k dabliku....ted kdyz uz ji to moje, tak musim varit :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.