| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 11372  [Dalších 10722 >>]
berujda 52039
17.4.2007 12:12:45
Ahojky,

jééé tady se to rozkecalo, a já šla včera spát chjo.

Míšo, tak jsem zvědavá, jak na bruslích, ale neboj je to paráda, a uvolňující.

Botky dávám kotníčkové, mám i na jaro takové uzavřenější sandálky, a pak pořídím ještě na léto, ale zatím si je musím vyhlídnout.

Po oběde jdeme také na písek, jen ještě musím koupit kyblík, protože ho nějak nemůžu najít ach jo.

Kávičko, tuhle houpajdu chci taky koupit, koukala jsem na ni, když jsem šla ze srazíku do Tesca nakoupit, ale nepobrala bych ji, ale 100% jdem do ní. Jo a nový účes ti moooc sluší, jsi kočka.

Srazík také beru, a budu ráda, když tam Gabča dorazí, ale chápu, že možná nebude mít čas, aby stihla rodinu.

No nic, jdem jíst, a pak vyrážíve ven, jooooo a dneska jdu na toho Divokýho Billa, se táááááák těšíííím, jsem jak malá, ale už se nemůžu dočkat.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
17.4.2007 11:12:29
Botky zatím jen řeším, ještě nekupuju. Hedy chodí kolem gauče a doktorka říkala, že je zatím nepotřebuje. Pravda je, že víc leze a to by jí vadily - přece jí je nebudu neustále sundavat a nandavat:-)
Kačko na odkazy Míši jsem koukala. Rehab. sestra říkala, že do dvou měsíců určitě bude chodit, tak to pak vyřeším.
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897
17.4.2007 10:35:32
Kačko, souhlasím. Taky dávám boty i po Matějovi...ty, které jí už jsou. Matěj je měl měsíc - dva, takže je ani nestačil ochodit, když ještě pořádně nechodil, takže nemá cenu podle mě kupovat nový. Jak říkáš, hned by je venku zničila. Stačí, že jsou ošoupaný od malýho, jak v nich lezl :-)
Kačka + Eliška + Anička 11839
17.4.2007 10:29:49
já mám právě štěstí, že Andulka je 28.4. a Eliška 27.4. A jsou holky stejně velilký ve stejnem období.
17.4.2007 10:28:31
já myslím, že ty boty všichni jenom řeší. Ale třeba ´jsem ráda, že mám boty po Elišce a když dámm Andulku na písek, tak ji je můžu dát. Ty hezký capáčky by se hned zničily ...
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897
17.4.2007 10:26:56
S botama je to asi co doktor to jiný názor. Naše doktorka říká, že od té doby, co se staví, tak by měla mít botky. No a když obchází kolem nábytku a sedačky a stěn a má snahu dělat pár krůčků sama, tak už ji je dávám pořád. Když ji je nedám a vidím, jak se jí ten kotník viklá, tak se mi to vůbec nelíbí. Já mám botky na doma od Bati (takový ty na první krůčky) a na ven mám takový obyč., ale to teda nevím, co je za firmu, taky jsem je viděla dávat na první krůčky. Z kočáru ji většinou vyndavám, protože zastavíme někde na hřišti a ona vidí Matěje a chce ven. Takže většinou u něčeho stojí nebo sedí na pískovišti a nebo leze po zemi. Bohužel ji v kočáru nemám šanci udržet. Takže i na ven ji musím dávat boty. No a když jdeme domů, tak ji zase naložim do kočáru, odvezu ji k autu a jedeme dom. Takže ona toho v tom kočáru moc není. A že by se ji nějak potila noha...to asi ne. Ono zase ta zem není zas tak prohřátá, takže si myslím, že je to v pohodě.

Kačko...tak se do Rena půjdu podívat :-) Ta barva, jak popisuješ, se mi zamlouvá :-))) Já mám po Matějovi tmavě modré a zelené. Taky ji určitě dám sandálky po malým, ale to asi až dýl, protože je mezi nimi čtvrt roku v ročním období (myslím rozdíl v narození dětí) a tak malej měl trochu jinou velikost nohy :-(
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
17.4.2007 10:08:20
Holky, vy uz kupujete botky i kdyz vase ditka jeste nechodi? Ja je teda budu resit az v momente, kdy budeme chodit.

Miso, hodne stesti, ja se chystam,ale s kocarem, abych se mela ceho drzet :-))
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
17.4.2007 10:02:26
Já jsem pro srazík každopádně, tak počkám, jak se vyjádří Gába! :o)

Holky, my teda budeme mít v den narozenin domácí dortík a oslavíme to na chalupě (je st. svátek 1.5.) A pak další oslavička odma pár dní na to a to nechám udělat speciální dětský, dělají ho v Kralupech n Vlt., doveze mi ho kamarádka, co tam bydlí a přijde na oslavu! Je to piškot se spec. pudinkovým krémem a je krásně zdobený, uděláme Nema. Jsou tam kousky ovoce a smí ho právě už malé děti :o) Nám samotným nechutnají takové ty těžké máslové, ale tento je fakt výborný!

Dnesni rano bylo super, tadeasek se vzbudil v 6,30!!! Tak jsme mu rekli, ze fakt vstavat nebudeme a on pak s nami spal az do 8,30 :-D Tak jsem se fakt vyspala, super!!!
17.4.2007 9:46:11
holky, díky za pochvalu chaty. Už se moc těším, asi stihneme ten druhý svátek v květnu! Už plánujeme, jak ho tam strávíme :-))
17.4.2007 9:45:06
nezabij se a pozor na ruce a na zadek. Máš chrániče na ruce a kolena?
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 11372  [Dalších 10722 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.