Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| berujda | 52039 |
|
|
15.4.2007 21:56:21
Ahojky ahojky ahojky,
tak zase po víkendu co? Včera jsem byla s kamarádkou celý den na procházce a kavču, protože H byl v práci, a dneska jsme byli už celá rodinka u známých na Lhotě. Takže pohodička na zahradě, a procházka k jezeru noooo užááááásnýýý, a B. si dneska poprvé hrála na písku na pláži s lopatičkou a byla nadčená psem co mají, no balada, dorazili před hoďkou. Barča byla tak utahaná, že usla v autě, pak se na chvilku probrala doma, tak jsem ji jen převlíkla, dala novou plenku, a zase usla, a je tuhoš. Kaši dostala než jsem jeli domů, jsem už tak dobrá to se musím pochválit la la la la. No nic, a zase je po víkendu, chlapi v práci atd atd. A co vy holky, jaký byl víkend? Kačko, no jo někdy nestačí ani 10h a popovídání co? S těma málo naspanýma hodinama to znám, taky se mi to už stalo, ale já mám jen jedno dítko, takže to mám lehčí. Jsem ráda, že vám to s chaloupkou vyšlo, to je bezva, tak gratuluju moc. Evule, tak to ti přeju, ať Hynek brzy lépe spinká, a ty taky můžeš někam vyrazit. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
15.4.2007 19:51:19
tak jsme podepsali smlouvu o smlouvě budoucí na chalupu - uff! Zjistili jsme, že je tam docela dost práce, kterou jsme před tím neviděli, ale co se dá dělat :-(¨
Berujdo, sraz byl super, dobře jsme podrbali a před 12 nás vyhodili z hospody. TO jsem si ani nestihly všechno vypovídat :-)) Ještě jsem pak zašla popřát na tu oslavu narození dcery kamaráda, hráli bowling a fotbálek, tak jsem zůůstala do 3!Naštěstí jsem moc nepila, ale i tak to bylo peklo. Spala jsem asi 3 hodiny! Sraz byl fakt příjemnej, ten Človíčkov v Edenu je ideální. JEště jsme se domlovaly na léto na park v POdviní - je to mezi Českomoravskou a Vysočanskou ... |
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
14.4.2007 23:01:15
ahoj, taky po dlouhé době zdravím všechny. Tak jako Marta nestíhám. Je hezky a my pořád venku a když večer dorazíme, okoupeme a padneme za vlast. K tomu Vojta zase chytil nějakého svřevního bacila, a pokakal se, ale už je lepší. Hynek se pořád budí v noci tak 2xaž 3x, ale prvně už v 10, tak nikam ani nemůžem vyrazit. tak jdu vás dočíst.. jo ještě Hynek už v pokojíčku chodí parádně, ale venku se bojí. jo a co dáváte prckům na 1. narozky, Hynek má všechno po Vojtovi, tak netuším co koupit, nechi ho ošidit, zvažuju novou cyklosedačku - polohovatelnou, ale zase nám známý nabídl svoji starou, tak co radíte?
|
| berujda | 52039 |
|
|
13.4.2007 14:48:34
Marto, ještě že je tak hezky a můžete být venku co? Je to hletka lepší na samotu, a není to tak depresivní. Jsi prostě šikulka.
|
| berujda | 52039 |
|
|
13.4.2007 14:47:39
Ahojky holčiny,
Srázík byl super, byla jsem tam já, Kačka, Monika a Vicky, sice to byl pidi srazík, ale bylo to hezký a příjemný. Já bych navrhovala se scházet tak toho 12, každý měsíc.? Taky jsme přemýšlely, kde venku se scházet s prckama když je hezky, pokud máte někdo nějaký dobrý nápak, kde mužou míma lézt po trávě a nenajít nějaké psí hovno, tak dejte tip. Kačko tak jaký byl srazík s kamarádkama? Wolfi, tak to je super, že je mímo v pořádku, držím moc palečky, ať je vše v poho. |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
13.4.2007 10:00:12
Wolfy...to je super zpráva! Držte se! Jestli budeš mít nějaká fota z UZV a bude se Ti chtít, ukaž nám, prosím, miminko!!! :-) Jsem zvědavá, zda to bude holčička nebo chlapeček:-) Ale je to určitě jedno, hlavně že budete oba OK po celou dobu těhotenství a po narození mimiho! To je to nejdůležitější!
Jinak zdravím všechny květňátka a maminky :-) Nějak moc nestíhám. Jak se udělalo hezky, tak chodíme ze školky rovnou na hřiště nebo do parku, přijdeme domů na koupání, pak Večerníček, pohádka malýmu a najednou je 20hod a já pomalu padám do bezvědomí :-) Dopoledne je takové klidnější. Matěj je ve školce a já mám čas na malou, když spí, tak vyperu, poklidím, uvařim jí obídek...atd. Tak nějak jsme si zvykli, že jsme tu sami a že Petr je pryč, ale je to víc hektičtější a samozřejmě i smutnější a já bych potřebovala někdy vypadnout, protože toho mam někdy dost. Pak se ale vyspim a ráno je to zase veselejší :-) Jak jste se měli na srazíku? Doufám, že fajn. Tak zatím přeju hezký den všem. |
| Wolfy | 34744 |
|
|
13.4.2007 7:51:04
všechny vás moc zdravím a doufám, že všechny už sháníte dárečky k narozeninám, těm svým drobečkům......
Já se jdu zase pochlubit, ještě stále je čím.... Včera na UTZ mělo mimi 40mm, srdíčko bije, všechno pučí tam, kde pučet má. Roste správnou rychlostí a doktorka říkala, že kdybych za sebou neměla to co mám, tak by mě nikam nehnala, ale takhle mě čeká NT screening, genetika, už první krve na PAP A- genetický profil.A to je jen do 13. týdne, pak bude pokračování. No snad to dobře dopadne. Břicho už mám docela slušně rozpíchaný, bohužel se mi na něm dělají po vpichu nejen modřiny, ale i ztvrdliny, jednu už vlastním od začátku března ta je 7cm dlouhá a 3cm široká a díky ní se nemůžu na břicho ani trochu opřít- je dost bolestivá. Termín porodu mám 1.11.07. Držte pěsti, moc moc to potřebujeme..... hlavně mimi.... Mějte se moc fajn. |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
12.4.2007 8:57:27
Holy, tak super, my dorazíme kolem jedné ;o) těšíme se, paaaaaaaa
|
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
12.4.2007 8:49:48
Já dneska dorazím, s oběma dětma, tak na cca 14 hod a budu zůstávat do cca 16 hod.
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
12.4.2007 8:18:05
Vicky já jo, už jsem to Elišce slíbila. Ale neslibuju, jestli někde nazakufruju a nebudu jezdit hodiny po Praze - naštěstí mám plnou :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.