Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| berujda | 52039 |
|
|
16.4.2007 20:58:00
Ahojky holčiny,
tak vás jdu pozdravit, koukám, že jsme všichni na cestách s mímama. Kávičko, ten dortík vypadá bezvadně, tenhle chci přesně udělat, aby se v něm Brarča hezky popatlala a papkala co může. Tak jsem vás byla pozdravit, a zase jdu, páč tady určitě nikdo není ach jo tak pa pa. |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
16.4.2007 19:51:50
Pokud Vás zajímá jak dortík vypadá, tak na této adrese dole ho nadete i s oslavencem:-)
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?z_podkategorie=no&id=950&pg=3&string=&monthadd=&monthfrom=&yearfrom= |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
16.4.2007 19:46:34
Víkend byl super, byli jsme všichni i s Merlinem u babiček, přidávám fotečky do deníku:-)
Dneska byla Hedy na očkování žloutenky. Rovnou jsem otravovala jestli mi jí zváží (chtěla jsem jí už dát do sedačky po směru). Ta malá potvůrka váží 8,950Kg. To snad není možný:-) Stejně už jí tam dám! Představte si, že stále nemám ten kočárek. Už mě štvou, prý bude zítra, tak jsem zvědavá. Gabo vy budete stavět v Čechách? Myselela jsem, že jste na trvalo v cizině. Kde budete stavět? Lucko, tady jsem přidala recept kamarádky, dortík dělala tento víkend, já ho sice nevyděla, ale třeba se ti bude líbit:-) Jablkový dort 1kg oloupaných vykrájených jablek, 2 ananasové pudinky (dávám i vanilkové), 1/2 skleničky krupicového cukru (nemusí být), 2 balíčky dětských piškotů, něco na ozdobu:-) * Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a rozdusíme se skleničkou vody. Když jsou měkká, přidáme cukr a zahustíme pudinkem rozmíchaným v 1/2 skleničce studené vody. Asi 2 minutky povaříme a odstavíme. * Do dortové formy dáme vrstvu piškotů (rovnou stranou dolů), zalijeme polovinou jablečné směsi a opět poklademe piškoty. Postup opakujeme a končíme vrstvou piškotů. * Necháme vychladnout a do druhého dne ztuhnout v lednici. Pak už jen ozdobíme a necháme si v tom dětičky patlat ručičky:-))) hihi. Je fakt dobrý a hezky vypadá:-) |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
16.4.2007 13:14:17
Ahojky, tak taky courame venku jako vsichni ostatni, se proste neda sedet doma :o)) Jo Sebastian trhal rekordy ve spanku prez vikend. Na jednu stranu super a na druhou skoda, jeste ze mame velikanskou zahradu. Normalne se probudil v sobotu po pul sedme....spal jen hodku a pul prez den...stale sme nekde rajcali a pak usnul v pul seste, pak ho Conrad probudil na flasku, coz se vztekal, tak ho soupl zase v pul osme do postylky a spal az do 7. Pak sel spat okolo 10 a v 14;50 jsem ho sla vzbudit, aby alespon na chvilku byl venku. Tak byl od 15-18 venku a pak v pul sedme sel spinkat, chtela jsem ho vzbudit okolo pul osme, ale byl jak mrtvola, pak se vzbudil brekotem ve 21, dostal flasku a spal az do 7:45 a ted zase spinka, tak doufam, ze to dame zase doporadku a bude spinkat tak jak ma :o)) Kacko, super, ze to vyslo s chatou :o) Lucko to nastve co s tema botickama, ale my jsme uz u druheho ditka ponauceni :o) Nemeli by nosit botky do spicky, aby se jim prstiky neprekryvaly. S botou nad kotniky, je zase ruzne. Tady nesezenes boty nad kotniky a deti maji boty v poradku. Zase tu meri ale i sirku chodidla, aby opravdu bota dobre sedla. Maji poradny meric a ne zadne dva prsty....pekna blbost....kazdy ma prsty jine. My kupujem Essy a jestlize jsi z okoli Praha 4, tak maji super prodejnu na Pankraci 55, mezi stanici metra Prazskeho povstani a Vysehrad. Super botky, taky jsou to zdravotni botky a taky super obsluha :o)) Maji tam i detsky koutek, takze ty muzes vybirat a ditko si tam hrat....maji taky vyhrivanou podlahu perz zimu :o) Ve stredu zase padime do Prahy, podepisujem smlouvu na postaveni domu, uz se tesim, az to bude pristi rok hotovy, nechavame to zamrazit prez zimu. Takze pristi jaro leto si budu zarizovat novy dum, HURA!!!! Tak doufam, ze let bude v pohode, ale leti tam s nama Conrad, takze pohoda, nazpatek uz letime samy, zustava tam jen par dni. Tak jsem to tu zaplacala a padim ven...pracka doprala....nesnasim domaci prace!!!! Ale ktera je z nas miluje, ze?? :o)) |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
16.4.2007 12:57:32
Lucko, nej nej botičky jsou pro děti ty, které mají certifikát Žirafky. Ty Nike jste koupili kotníkové? Tyhle sportovní botky jsou jedině tak do kočáru a pak už pro velký děti, min. od 3 let, jinak mají nosit pořád kotníkové.
|
| Lucka a Agátka 22.4.2006 | 37172 |
|
|
16.4.2007 12:38:35
Ahoj holky, po dlouhé době zase píšu. Sice občas nakouknu, ale nějak nestíhám. Tajně jsem záviděla ty pražské srazíky, jednou se taky určitě přidám, ale pokaždé něco mám, je to hrůza.
Chtěla jsem vám napsat ohledně botiček. Koupili jsme Nike s představou, že je to nej, co můžu koupit a když jsme dorazili na kontrolu k dr. tak ta mi řekla, že jsou nevhodné a doporučila nám Laser u Obecního domu. Čekala jsem, že to bude pálka, stály 989,-Kč, hrůza, ale zase lepší než těch vyhozených 500,-. Tak kdyby někdo hledal zdravotní pěkné boty, je to tam príma a kvalitní obsluha, hodně nám poradili. Wolfy, zastihla jsem zprávu o mimi, to je moc moc krásný a gratuluji Jo a holky, Agátka bude mít už tuhle neděli narozeniny, to je strašný, mě to připadá jako včera, co jsem byla v porodnici,... Nemáte nááhodou některá recept na dortík pro ty narozeniny?? Vůbec nevím co mám upéct. Moc díky |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
16.4.2007 0:20:39
nějak mi to tu blblo, tak se omlouvám za opakovaný vložení
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
16.4.2007 0:19:57
jdu vás pozdravit a kouknout se, jak se máte.
Kloky, teeeeda, Monaco je krásný.... byla jsi tam sama nebo celá rodina? Kačko, gratuluju ke startu koupě chaty (chalupy? teď mně vypadlo, co to bude, pardon), snad vám to dobře dopadne! Vicky, vidím, že domeček se pěkně staví, paráda. Kdy byste se mohli přibližně stěhovat? Velikonoční fotka je moc pěkná - jak se Tadeáškovi líbily vajíčka? Házel s nima???? :-)))) Radka jo, dokonce mně vysypala z košíku kraslice - já trdlo jsem myslela, že ji u nich vyfotím a než jsem se vzpamatovala, vzala košík a vytřepala je kolem sebe a začala zkoumat - byly to zrovna takový ty klasický, červený, kupovaný ne za levný peníz, tak jsem jenom rychle udělala pár fotek, jak je pořádá a rychle jí je sebrala, aby je nerozbila :-)))) Evule, no u nás je na narozeninový dárek spousta možností, protože máme první dítko, tak nic doma nemáme. Koupíme určitě odrážedlo a nějaký set na písek k vodě (kyblík apod.), od babiček dostane kočár s panenkou. My jsme měli parádní víkend, byli jsme hodně venku a užili si pěknýho počasí, i jsme vyrazili s manžou oba s kočárem na brusle - no zážitek, já jsem se hlavně snažila se nepřizabit, což se podařilo za předpokladu, že jsem místo jízdy jen tak škobrtala :-)))) a hlavně se mně postupně ničily brusle, takže na nich už moc jezdit nešlo a skončilo to tak, že jsme je šupli do popelnice :-( byly to nějaký šmejdy ze slevy a vydržely jen přes loňský léto, což s mou frekvencí ježdění znamená skoro nic. Prostě výhodná koupě! Wolfy, to je výborná zpráva, že to s miminkem vypadá zatím dobře!!! Jenom teda ty si to "užíváš", hrůza... ale určitě se ti to vynahradí a budeš mít v listopadu krásný malinký miminečko a my ti ho budem závidět! :-)))))) Chcete radši kluka nebo holku nebo je vám to jedno? Asi hlavně aby to bylo zdravý, že jo? :-) a mimochodem - termín porodu máš moc pěknej, to by bylo pěkný datum narození, kdyby to vyšlo - tři jedničky :-) |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
16.4.2007 0:17:52
Kloky, teeeeda, Monaco je krásný.... byla jsi tam sama nebo celá rodina? Kačko, gratuluju ke startu koupě chaty (chalupy? teď mně vypadlo, co to bude, pardon), snad vám to dobře dopadne! Vicky, vidím, že domeček se pěkně staví, paráda. Kdy byste se mohli přibližně stěhovat? Velikonoční fotka je moc pěkná - jak se Tadeáškovi líbily vajíčka? Házel s nima???? :-)))) Radka jo, dokonce mně vysypala z košíku kraslice - já trdlo jsem myslela, že ji u nich vyfotím a než jsem se vzpamatovala, vzala košík a vytřepala je kolem sebe a začala zkoumat - byly to zrovna takový ty klasický, červený, kupovaný ne za levný peníz, tak jsem jenom rychle udělala pár fotek, jak je pořádá a rychle jí je sebrala, aby je nerozbila :-)))) Evule, no u nás je na narozeninový dárek spousta možností, protože máme první dítko, tak nic doma nemáme. Koupíme určitě odrážedlo a nějaký set na písek k vodě (kyblík apod.), od babiček dostane kočár s panenkou. My jsme měli parádní víkend, byli jsme hodně venku a užili si pěknýho počasí, i jsme vyrazili s manžou oba s kočárem na brusle - no zážitek, já jsem se hlavně snažila se nepřizabit, což se podařilo za předpokladu, že jsem místo jízdy jen tak škobrtala :-)))) a hlavně se mně postupně ničily brusle, takže na nich už moc jezdit nešlo a skončilo to tak, že jsme je šupli do popelnice :-( byly to nějaký šmejdy ze slevy a vydržely jen přes loňský léto, což s mou frekvencí ježdění znamená skoro nic. Prostě výhodná koupě! Wolfy, to je výborná zpráva, že to s miminkem vypadá zatím dobře!!! Jenom teda ty si to "užíváš", hrůza... ale určitě se ti to vynahradí a budeš mít v listopadu krásný malinký miminečko a my ti ho budem závidět! :-)))))) Chcete radši kluka nebo holku nebo je vám to jedno? Asi hlavně aby to bylo zdravý, že jo? :-) a mimochodem - termín porodu máš moc pěknej, to by bylo pěkný datum narození, kdyby to vyšlo - tři jedničky :-) |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
16.4.2007 0:13:58
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.