| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 11372  [Dalších 11302 >>]
Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 22485
6.8.2007 8:04:33
ahojky,
tak začnu novy týden hihihi

teda GABO vy jste vyletníci....to by se mi líbilo..ted mi i nejak vypadlo,kde vlastne bydlíte normálně,nebo se furt přesouváte?hihihi

tak u nás byl víkend výletní a bylo to super,v sobotu jsme byli na pouti v hostinnem - Porcinkule,je to od nás asi 15 km,je to docela dost velky a fakt pěkny......děti si to užili a my také a v neděli jsme jeli do ZOO do Dvora Králové to máme asi taky 15km...projeli jsme safari...bylo hezky.....dnes kdyz manža skončí dřív tak zajedem na Rozkoš,to je taková docela velká vodaaaaaaaa kousek od nás,jen tak na otočku.....

ješte by jsme chteli stihnout vylet do Prahy,dlouho jsme tam nebyli,omrknout nejake pamatky.Karluv most...obchodyyyyyyy,přemyslime koupit tam rovnou dvoupostel pro dětičky....ušetří to hodne místa,a ješte stihnout Zoo v Plzni kterou každy chválíííííííí......tak snad v srpnu vše stihnem.....dali jsme si to za ukol hihi..ale zase jsou v tom jenom prachy a prachyyyyyyyyyyyyy,kterty človek na vyletování furt potřebujééééééééé

tak se mejte hezky,užívejte sluníčka

ja pak šoupnu do deníčku nějake fotečky z víkendu,tak pa
Gaba, Christian a Sebastian 13347
1.8.2007 12:19:26

Ahojky,

Tak hlasime navrat ze Skotska :o) bylo tam super, akorat to pocasi mohlo byt o neco lepsi.

Petuli, tak to my jsme meli ted to same, ze jsme byli rozhozeny, ale zeptala jsem se toho pana a on si to s radosti vymenil...ono sedet vedle dvou malych deti, nebo mezi dospelyma je velky rozdil :o)) Ale kluci jsou zvykli letat, takze pohoda.

Jinak my mame dovcu az za mesic...no meli jsme par mensich (v kvetnu jsme jeli na 5 dni do Monte Carla, pak jsme jeli na tyden do Cornwelu a ted to Skotsko na 5 dni, ale ty se u nas nepocitaji :o)) No uz se opravdu tesim, kluci more miluji, takze se buden cachnat a cachnat :o))

Tak zatim ahojky :o))
31.7.2007 19:56:36
u moře super,děti vše super zvládly,akorát když jsme leteli tam tak to podelalai na letišti a dali me samotnou s detma a starym protivnym dědoušem na 3 sedačku a manžela na opačnou stranu letadla...asi si to dokážete představit hihihi.....ale šlo to,jidlo na dovče super,jsem se bála skrz Nikču,ale i ta naše kyselina si to užila,je to žrouttttttt a moře se jim moc líbilo

ja přestala kojit na roce....uz jsem kojila jen na noc a spíš takové pocumlávání/Kaja byl vetsí zavislák/ a tak jsem to ze dne na den ukončila a představte si,pofnukala si jeden večer a pka nic...tak jsem to ořvala jáááááááááá....

Nikča chodí spát v 7 večer a vstává ráno v 8..budí se tak max 2*,pochovat nebo napit....ale blby je to,že nechce mlíko....žádna pododba sunaru atd nic......jogurty a mlečné vyrobky málo.....tak to me vadí....
Mary + mimi 5/06 36323
31.7.2007 12:52:38
Jéé, Peťule ahooj. Vůbec se nečervenej, protože Ti to tam fakt moc sekne, i Nikolce :)). Muselo tam být krásně. A co říkala Nikolka na moře? Nebála se. A jak jste zvládli letadlo?
Mary + mimi 5/06 36323
31.7.2007 12:49:04
Lino, tak hodně úspěchů při odstavení. Já jsem kojila do roka, pak ještě chvilku jen večer. Bylo to děsně smutný, když jsem si říkala, tak a dneska je poslední kojení :(, skoro jsem to obrečela. No, ale teď už naopak je to neskutečná pohoda, večer může být s Filipem kdokoliv. (jenže stejně jsem to skoro pořád já :))) ). A super, že Verča dobře papká :)) a není v tomhle po bráškovi. Ještě dopilovat to pití, co.

Tady fakt skoro nikdo není :(((, já teda nemám co říkat, když se objevím jednou za uherský rok :)
31.7.2007 12:42:20
ahoj holky,
to jsem ráda,že sem taky občas zajdete.....

máme se dobře,trochu nestíhačka hihi,Kája je doma,Nikča je už maly lotřík....všude poletuje......

Jájo teda to je pech,to me mrzí,snad bude brzy líp....klištata hnusná brrrrrrr

a díky za pochvalu fotky,až se červenám hihihi...jo holky tam bylo krásněěěěěěěě,ješte kdyby mel človek prachy a mohl aspon 1* do roka......jojo,pokusíme se ješte příští rok o Egypt,museli by jsme tak do dubna.....pač jak vysřelí Nikče 2 rok cena se zase zvedne o pár tisíc nahoru a to už je mazec....

já druhou diskuzi na Dáme nestíham..tm to frčí cely den..ja mam sice zaply pc cely den,ale tohle bych nestíhala

tak se mejte krásně a pište pište
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
30.7.2007 22:34:53
Mary, Verca je zravec pazravec furt s pusou dokoran, ale stale minimalne pije. Na konci prazdnin ji chci odstavit a vyresit sve gynekologicke problemy, tedko ji kojim jen rano a vecer a za den mi vypije tak 1 dcl piti, mozna 1,5 dcl. Ja si proste myslim, ze ona ma zizen, ale nevi, ze ma pit, tak chce furt neco jist.:-))) No a Rada je stale vybiravec, ale ja se s nim nemazlim, chce jist, tak ji, nechce jist, tak je o hladu! Je uz dost velky, tak uz o nej nemam strach, jako kdyz byl maly.
Mary + mimi 5/06 36323
30.7.2007 20:49:41
Jájo to je teda fakt smůla smůlovatá :((((, klíště jedno mizerný!!!! mám z nic panickou hrůzu. a jak Ti jinak je? jsi asi unavená, co? ještě k tomu doma takovejch lidí.

Lino, škoda, že školka nedopadla. Bordel věřím, že dokážou udělat kvalitní, stačí mi, co dokáže jedno dítko :)))). Občas, jsem si na vás vzpomněla, když Filip špatně jedl. Tak už je to u vás snad lepší.
Jája,5+1 36971
30.7.2007 16:23:51
Lino,kojím pořád a právě kvůli tomu beru Sumamed,ten se při kojení může.
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
30.7.2007 14:43:34
Jajo, to mas teda pech s tou boreliozou. Beres Deoxymykoin? Ja mam pocit, ze lidi na borelku brali tak 10 platicek, hruza. Takze uz nekojis, co? S tema atb to nejde dohromady. Stejne te obdivuju, jak to zvladas. Me jenom predstava vareni a uklidu a prani po tolika detech uplne paralyzuje.

Mary, Rada je rostak i s Vercou, delaji doma peknej bordylek, furt po nich neco uklizim. Radecek mel tedko 3 roky, mel by jit do skolky, ale nevzali me ho kvuli velkemu poctu prihlasek a mensiho mnozstvi volnych mist.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 11372  [Dalších 11302 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.