| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11372  [Dalších 11292 >>]
Jája,5+1 36971
30.7.2007 11:22:38
Ahoj Zebruško,to víš,že někdy nakouknu,ale málokdy se tady někdo objeví.Dámu nestíhám,Anička je dost náročná na můj čas a do toho ty prázdniny!
Anička má zvětšený prsíčka,tak jsme musely na endokrinologii.Tam jí vzali krev na hormony a dva hormony byly zvýšený,tak nás hnali ještě na gyndu.Z toho jsem měla panickou hrůzu,naštěstí to proběhlo v poho.Žádný "šťourání" se nekonalo,doktorka jí jenom udělala tenoučkou tyčinkou stěr.Ten byl v pořádku,ale na té endokrinologii nás jen tak nepustí.Koncem září jde Anička opět na krev-prý se to musí hlídat.
Jinak aby toho nebylo málo,tak já jsem měla klíště a protože na pos...i záchod spadne,tak mám boreliozu.Beru už 3. ATB a jsem s toho na nerv,protože mi z nich není dobře,nesmím na slunko atd.Ještě štěstí,že jsme neměli zaplacenou nějakou dovolenou,to by mě fakt trefilo!
Napsala bych Ti na mejl,ale bohužel ho nemáš pod nickem,tak s tou litanií opruzuju tady.
Přání k svátku Aničce vyřídím!
Pozdravuj holky na Dámě! J.
Mary + mimi 5/06 36323
29.7.2007 20:35:48
Tak jsem zalistovala trochu zpátky a už vím :)))), Janík to tam vysvětluje, takže si zažádám na novým albu.

Lino, Verunka je teda rošťák jak má být :))) a co Radeček?
Petule, krásná fotka, moc Ti to sluší!!!!
Wolfy, taky se přidávám a gratuluju. Budu držet palečky, ať už je vše jen a jen v pořádku. Musela jsi z toho mít fakt šílený nervy.
Mary + mimi 5/06 36323
29.7.2007 20:29:01
Ahojky, jsem tu po moooc dlouhý době, tak vás chci pozdravit :))))
Zebru gratulace Radunce k samostatným krůčkům. To je hezký, že si to nechala zrovna na dovolenou, to jste mohli alespoň pořádně oslavit. :)))

Koukám, že se nemůžu dostat do deníčku, jen jsem chtěla poprosit, jestli bych nemohla získat znova přístup, aspoň na chvilku, teď si nemůžu pořádně uvědomit, co tam všechno mám a nerada bych, aby si někdo o kom nevím prohlížel moje fotky, tak jen že bych mrkla, co jsem vlastně do deníčku dávala.

A jak se jinak máte? Děti už nejsou žádná miminka, co? :)))))))
Petra + 3 35414
28.7.2007 23:50:18
Ahojec holky, chodí sem ještě někdo????
Wolfy, dočetla jsme za poslední měsíc a přečetla si všechny zprávy od tebe - no musely to být nervy, ale ta finální zpráva je prostě náááááádherná! Takže moc a moc držím palce, ať jste ty i Anežka zdravé a všechno dobře dopadne!!!!!

Moni, takže jsi taky odstavila? to je super, že to proběhlo tak hladce, tak pěkně dospávej (nebo to už neplatí a už zase ráno vstáváte????? :-) )

Jájo, co Anička????? Jestli sem někdy mrkneš, tak napiš... Četla jsem jen, že měla chuďátko nějaký zdravotní problémy a nevím, jestli jsi dávala někam vědět, jak to dopadlo. Ale snad dobře a je OK...... a posílám jí opožděnou gratulaci k svátku!

Peťule, moc ti to s Nikolkou sluší! jak žijete?

U nás vše OK, byli jsme na dovči v jižních Čechách, bylo tam pěkně, škoda že už jsme doma... :-( Ale hlavně jsme se tam dočkali překvapení od Radunky - začala tam sama chodit (do teď se musela za jednu ruku přidržovat)!!!!!! Tak mám radost.
Michala+Míša+Via 7869
24.7.2007 19:52:08
Oni tu všichni jsou, akorát nepíšou, jak tak vidím ;-)))
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
24.7.2007 19:27:21
No ale jeste pred nejakou dobou si tu povidaly aspon Prazandy, ktere na Damu nechodi, ale i ty prestaly. Tak nevim, uz jsem tu hazela nejake dotazy, ale nikde nikdo.:-(
Gaba, Christian a Sebastian 13347
24.7.2007 19:17:34

ahojky, ano jsme na dame :o)) taky jako kvetnatka :o)
Maraska 62018
24.7.2007 12:37:47
Ahoj holky taky mám doma květňátko, ale koukám, že tady to nějak vázne. Takže jste se přesunuli na dámu?
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
17.7.2007 15:06:06
Moni, Verca je desnej kasparek a horolezec, vsude leze, hlavne nahoru, snazi se delat ty kotouly, takze na gauci je kazdou chvili na hlave. Skoda ze nemam po ruce vzdycky fotak.

Kde jste vsechny, co nepisete na Damu? Ze byste si taky udelaly jinou diskuzi???
HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? 1411
17.7.2007 8:18:51
Moni, ty se máš, že to bereš pozitivně, žes malou odstavila. Vašík se od včerejška asi odstavil sám a já z toho mám šílenou depku, protože jsem chtěla kojit ještě minimálně celé léto a vůbec jsem na tohle nebyla připravená. Připadám si jak prašivá, když se ode mě odtahuje, přitom odstříkaný vypil z aventky jak malinu. Ale je fakt, že mu roste další zub a slintá a bolí ho dáseň, tak jestli to může mít nějakou souvislost...
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11372  [Dalších 11292 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.