| zabiska | 26780 | 
| 
 | 
 13.7.2007 13:52:52 
Pěťule já se strašně moc těším, až budu mít podobnou fotečku!!!!! a že to už bude brzo 
 | 
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 | 
| 
 | 
 13.7.2007 1:54:35 
Moni, tak to je super, ze uz spinka celou noc, koukam, ze to ale netrvalo moc dlouho to odnaucovani, tak to je super :O)) No ohledne spani, vcera si sel Sebastian lehnout pred pul devatou a dnes jsem ho musela jit vzbudit v 10:30 jeli jsme pryc....no nase spici ruzenka :o))  | 
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 | 
| 
 | 
 12.7.2007 21:42:58 
Ahoj všem, 
dlouho jsem tady nebyla, ale vidím, že jsem stejně o nic nepřišla :-((. Zkolaboval nám hard disk, měla jsem tam fotky dětí od narození, samozřejmě nezálohované, ach jo. Nakonec jsme museli koupit HD nový a ze starého se jeden známý pokouší vydolovat data, tak držte palce, ať se mu to povede. Lino, Verunka je asi číslo, co? A hrozně vyrostla a "dospěla". Peťule, to je fotka jak z reklamy!!! Wolfy, tak ať se tobě i Anežce daří dobře a zase se ukaž. U nás jsou dvě novinky, Daniela na své 13-ti měsíční "narozeniny" konečně začala chodit, vypadá hrozně roztomile, jak se ze všech sil snaží držet rovnováhu. A už třetí den nekojím, svůj odstavovací plán jsem sice nedodržela, ale hlavně, že jsme to nakonec zvládly. Největší problém bylo noční kojení, ona se pořád budila okolo čtvrté hodiny ráno a já jsem prostě nebyla schopná jít připravit UM, tak jsem radší vytáhla prso. Ale najednou zničehonic začala spát celou noc a bylo po kojení. To je tak nááádherný pocit, spát celou noc. Navíc obě děti najely na "prázdnikový režim", chodí spát okolo 21:30 a vstávají až v 8, takže rána dospávám, prostě pohoda.  | 
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 | 
| 
 | 
 11.7.2007 14:57:06 
Petule, moc ti to i male slusi. Ja bych taky nekam k mori, ale asi az za nejakou dobu, az budou deticky vetsi a bude vic penizku. 
Pro ty, co nechodi na Damu, semka davam fotecky nasi male nezbednice. Lita po gauci a dela kotouly. ![]() ![]() Kde jste vsechny Prazandy - Vicky, Kavicka, Berenika atd.?  | 
| Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 | 22485 | 
| 
 | 
 9.7.2007 20:11:05 
ahoj holky, 
hlásím se opožděne z dovolené...byl oto super,cestu i pobyt deti zvládly suprově..na nic si tam nemůžem stěžovat........ ani nevim kam mam psát jestl isem nebo na Dámu....to je nejak rozdelené? Wolfi jééé to je krásná zpráva,moc moc gratuluji....... a jedna z dovči ![]()  | 
| Míša a Honzík 03/06 | 
| • | 
 3.7.2007 9:09:13 
Ahoj,  
omlouvám se že vám zasahuju do diskuze, jsem z březňátek. Jen se chci zeptat těch co bydlí v Praze, jestli by někdo z vás nechtěl chodit teď o prázdninách tak jednou týdně chodit s dítkem plavat a hrát si do bazenu Letňany Lagoon, mají tam teď výhodnou permici na léto (20 vstupů za 1400,-) a nám se nechce chodit samotným. Chodili jsme na s malým na plaváním, ale v červnu nám skončilo. Pokud máte někdo zájem, písněte mi na mail.  | 
| zabiska | 26780 | 
| 
 | 
 1.7.2007 15:08:43 
Wolfy to je nádherný!!!!!!!Mám z toho děsnou radost a mocinky ti to přeji!!!! a to víš že ti palce budeme držet dál!!!!  
 | 
| morina | 55172 | 
| 
 | 
 28.6.2007 21:36:31 
tak to se holčina bude jmenovat stejně jako ta moje Anežka 
 | 
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 | 
| 
 | 
 25.6.2007 9:10:59 
Wolfy, krasne ceske jmeno. Preju pohodove tehotenstvi. 
 | 
| berujda | 52039 | 
| 
 | 
 25.6.2007 8:28:56 
Ahojky, 
Wolfi, krásné jméno, jsem ráda, že jsi šťastná, a přeji krásné těhulkování:o)  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.