| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.5.2012 18:40:59
Jo, máme, byly jsme mezi deseti šťastnými ze 73 podaných žádostí!!!!
![]() ![]() ![]() První priorita byli předškoláci (ti byli asi 4), pak sourozenec ve školce (ti byli asi tři), a pak podle věku... CHVÁLABOHU ZA LENIČKU ![]() ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
29.5.2012 18:26:56
Já sháním teď práci, Verunce budou tři.. žiju ve velkém krajském městě.. a začínám mít depku, že neseženu... natož na sev.moravě (Libi?)..
Ona by se i práce našla, snad, ale chlap dělá denně od 6h, a já prostě musím ráno obstarat holky, takže potřebuju NEJDŘÍV od 7h, a i to by bylo vražedné... ![]() Doteď to bylo i o tom, že to bylo brzo, ale pomalu se červenec blíží, a nabídky se nehrnou... ![]() Jedinej realizovanej pohovor jsem projela.. nj, hodně to bylo fakt asi tím, že jsem 9let doma a mimojiné SI NEVĚŘÍM.. ![]() |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
24.5.2012 21:10:12
No to chapu... Ja si to neumim predstavit. A doma praci nejde najit? Co je vubec tvoje profese?
|
| Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
|
|
24.5.2012 18:12:23
Ahoj Kacko,snasim to spatne.prace zatim nic moc.pristi mesic letim domu,tak uz pocitam jen dny:)a holky to snasi taky spatne,ale zase na druhe strane jen sedet doma a nic nedelat,kdyz prace neni,to neni taky idealni...nejhorsi je,ze jsem na vse sama.Uz jsem konecne rozvedena,tak mam klid
![]() ![]() |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
23.5.2012 21:07:22
Teda Libi, to mrkam... Co delas v UK za praci? A jak zvladas odlouceni od holek a predevsim jak oni zvladaji odlouceni od tebe??
|
| Libi,Jasminka a Mia | 105482 |
|
|
23.5.2012 14:23:21
holky,kdyby jste nahodou mely nejaky tip na dovcu,tak se s nim.chtela bych s holkama v cervenci nekam vyrazit,ale zase za rozumnou cenu (samo tady v CR).diky
|
| Libi,Jasminka a Mia | 105482 |
|
|
23.5.2012 9:11:21
Ahoj,tak jsem nahodou nakoukla a nestacim se divit
![]() ![]() Harrisce gratuluji k dalsimu tehu,at vse probiha v poho.Nevim,jestli jsem to minule psala,ze jsem jela do UK za praci...Holky jsou doma s babickou,casem bych si je chtela privezt tady. Miri,ty zvladnes snad vse,drzim pesti at vse vychazi tak,jak si prejes ![]() ![]() ![]() Aktualni fotky nemam,a az budu doma,tak snad neco hodim:) |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
22.5.2012 18:08:37
Miri, kazda jsme vlastne necim vyjimecna, ne? Leny, sikovna jak na co ;)
Miri, tobe budu drzet palce, at se chytate stehovat kamkoliv... Ty jsi silnej kus chlapa...ty to zvladnes. Jinak my se krom toho "asi v zari do Spaneska" chystame jeste ne vodu. S Ivetovic a jeste jednou rodinou s podobne starymi detmi. Tesime se moc. Nikdo z nas neni zadnej zalesak (nekteri ani v zivote nespali ve stanech), zkuseny vodak je jen muj muz a ta dalsi kamaradka. Ale o to vetsi legrace to asi bude. Pojedeme Vltavu, 2 noci ve stanu, 2 dny na vode... Budou zazitky. Holky, nahazejte taky nejaky aktualni fotky do alba, at se pokochame, jak pidata rostou (myslim i mladsi sourozence). adresa (pro ty, co si nepamatuji) je http://rodina.cz/prosinec06 |
| Leny+3 | 6674 |
|
|
22.5.2012 8:19:43
Tutenstein a ty už pracuješ?
Kačko, však to jsi šikovná pořád, neříkej.-) Zuzka je taky celkem samostatná, vypravuje se už sama, takže ráno jí max. udělám culík, když mají TV (to jí zatím moc nejde), jinak si dělá všechno sama. Ondra se taky sprchuje sám, chce být jako Zuzka.-), ale někdy ho chytí závan línosti a chce se nechat obskakovat jako Alex, no, ale to má většinou velkou smůlu Jinak ráno se vypraví do školky max. do 30 minut, vozí ho manžel brzo, tak musí a problémy mu to nedělá většinou, ovšem někdy na něj musíme párkrát zařvat, když dělá nestále co nemá![]() Akret, my jedem s dětma po letech k moři a jedem do Rosolina Mare v Itálii, naprosto ideální středisko pro děti, dobrá dojezdná vzdálenost (na letadlo nemáme), písek, pozvolný vstup a všude atrakce pro děti, vybrala jsem apartmán 70m od moře, tak snad to bude fajn.-) Už jsem v tom středisku byli, takže víme do čeho jedeme ![]() |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
21.5.2012 20:13:46
Leny, sikulka je... ale to ja jako dite byvala taky. Vsichni nade mnou žašli...a podivej, dneska nejsem nijak vyjimecna. Vsichni mě dohnali :)
Ja teda minimalne u Anicky na samostatnosti trvam. Vecer se treba vetsinou sprchuji sami, Anicka pomaha Honzikovi...ja to jen dozoruji (vetsinou od rozdelane prace u pc). Ale treba rano vstavam ja o pul 7, abych nachystala sebe i jim snidani, deti budim v 7...a maji hodinu a pul do odchodu. Nekdy to stihaji tak, tak... Dovolena s detmi nevim. My asi pojedeme zas v září do Španělska...do domečku v Andalusii. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.