| Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
|
|
21.5.2012 14:25:30
Ahoj holky! Vsechny zdravim a trochu odbocim- nemate tip na dovcu u more s detma? Nejak nemuzu nic vybrat.
Aktovku jeste vubec neresim, to je vic jak za rok. Samostatna Linda taky neni vzdycky,asi jak vidi, ze pomaham Mikymu,chce taky. A je taky bordelarka,takze uklid velky problem, v pokojicku neustale vybuch,obleceni na zemi, stlat ani nahodou.....ale dusledna nejsem, to je fakt. Jsem rada,ze ji rano vykopu do skolky za 45min a to po ni nic nechci,des. |
| Leny+3 | 6674 |
|
|
21.5.2012 12:45:18
Tutenstein: jasně, chápu.-) a držím palečky, ať to všechno dopadne k vaší plné spokojenosti!
Kačko, Anička je teda šikula, to za rok veme 1.i 2. třídu naráz, ne? ![]() Andy, Ondra to taky zkouší, že on sám nic, všechno máma, nechce beze mě ani spát u babičky, nic, holt chlapi, ale má smůlu, nepomáhám mu, ať si jde bos, nebo neoblečenej, jen někdy, když někam fakt pospíchám, tak mu to sama obléknu nebo tak, ale jinak ne. Ono to přejde, si vem, že některým to vydrží klidně do 30, tak se nediv.-) Snaž se být důsledná, ono se to jednou zlomí ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
18.5.2012 12:13:55
Jinak, já už mám batůžek asi vybranej..
Ne, že bych to tak řešila, ale teď ho kupovaly dvě březnovky04, co maj druhý jarní, takže je v září škola už čeká.. a zalíbil se mi: http://www.topgal.cz/batohy/skolni/nun-201/?i---violet |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
18.5.2012 12:12:31
Kači, jááá se neptala, to Leny
![]() |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
17.5.2012 22:45:55
Jo a mimochodem, pred par dny jsem vlezla do deniku...to jsem si ale sentimentalne zavzdychala. Tak ja vam tam rovnou zkusim hodit nejakou nasi aktuani fotku...
|
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
17.5.2012 22:38:53
Miri, super to mas zarizene. Me obcas chybi duslednost... Kdyz je vecer, deti hotovy ve vane (protoze do posledniho dechu litaj venku - vzaduji se cim dal vic od domu, chodi samostatne k babicce na navstevy, na tajemne vylety k lesu, atd.), tak proste jdu a ty hracky uklidim, abych je pak jenom navezla do posteli... Ale delam to spatne.
Andy, proc myslis s Matesem na odklad? |
| Kacka + 3 | 43585 |
|
|
17.5.2012 22:35:49
Ahooj, toz tu tak nakukuju nahodou a koukam, ze to tu ozilo.
Prvne teda gratulace Harisce ke skoro tretimu :) Takze tri kluci, jo?? Ber, Anicka nakonec zustane jeste ve skolce. Z jedne strany ciste moje lenost a chtic uzit si jeste rok klidu a na druhe (a dulezitejsi) strane samozrejme diskuse s nasi pani reditelkou ve skole. Maji tam na letosek moc deti, takze by museli nekoho kvuli Anicce odmitnout. A slibila mi, ze s ohledem na pocet zaku ve tride (bude jich jen cca 7-8) nebudou mit problem se ji individualne venovat. Anicka zatim piluje hru na fletnu, denne cte brachovi pohadky pred spanim, pestuje ruzne rostliny a taky řádí. Na otázku, jestli uz pujde do skoly vsem odpovida, ze ne, ze uz do skoly chodit nemusi, ze cist, psat i pocitat uz umi :DD |
| Andrey | 43732 |
|
|
15.5.2012 9:33:37
holky, kdyz uz tu ale jste, mohla byste nektera poradit..jak to dite "odmamankovat" ? Nechce se sam oblekat, svlekat (pokud jsem mu nablizku ja), nechce se nic ucit, do vseho se tak nejak musi v posledni dobe strkat. Jak z nej udelat samostatneho predskolaka?
|
| Leny+3 | 6674 |
|
|
15.5.2012 9:01:31
Harriso, moc gratuluju, ať všechno dobře dopadne!
![]() Tašku taky ještě neřeším, za rok času dost, pak mrknu, holt ji dostane jen tak, když má všechno listopad-prosinec, ale nechci pak řešit, že se mu líbí jiná a tak ![]() Kačko, jak jste to vyřešili s Aničkou, nastupuje do školy už letos v září? Tutenstein, četla jsem že se budete stěhovat, jestli to není tajný, kam se stěhujete? Byt, domek? |
| Harissa | 8990 |
|
|
14.5.2012 17:34:01
Třetí
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.