| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16783  [Dalších 16613 >>]
Andrey 43732
14.5.2012 15:38:30
Ber, rekla bych, ze to je druhe...ne?
BERBER+A+L+V 7963
14.5.2012 13:21:15
Harrisko, gratulace~R^~s~

Akorát teda ztrácím přehled... to je třetí?? ~f~~8~
Zajdulka 42924
13.5.2012 9:41:34
Harisso gratulace veliká, ať je vše, jak má být. ~R^
My budeme tašku řešit asi až v létě, jako u Míši. Chci, aby si ji pak malá vyzkoušela. Míša má Topgal a taky spokojenost, co koupím Markétě zatím neřeším.
Andrey 43732
11.5.2012 14:51:33
Ja budu nejspis resit aktovku az po uspesnem prijeti do skoly, casu dost v nasem pripade...jinak jsem ale uz koukala a libi se mi znacka herlitz (ale u nas zrejme bude odklad a o rok si prodlouzime prazdniny pokud vyjde vse tak jak by melo)

Harissko moc gratuluji

Possi vidiiis uz jen my dve ~t~ a tusim Petra co ma Emicku~t~
Siren 64016
10.5.2012 22:52:08
Jo, tu aktovku koupíme buď k svátku- má ho 18.12....myslim tedy~;), nebo k vánocům.
Siren 64016
10.5.2012 22:49:21
Ahoj!

Jé, Harisso, tak velká gratulace!~x~ At je vše OK~;((

Ahoj Ber, já taky nevím, Naty půjde v září poprvé do školky, takže budu v srpnu řešit spíš bačkůrky atp.~;)
Ale do školy asi ten Topgal, mají ho všechny děti v okolí a spokojenost rodičů velká:-)

Harissa 8990
10.5.2012 7:35:07
Ahoj. Ber, tak na tašku jsem ještě ani nepomyslela. Řešit to budu až příští rok, Pavlík má v červnu svátek, tak asi k svátku.
Jinak v listopadu čekáme další přírůstek a zase kluka :-)
BERBER+A+L+V 7963
6.5.2012 20:56:02
Budete aktovky pořizovat k 6.narozeninám, k vánocům a nebo později??

A případně jakou??

Mne to napadlo jen v souvislosti s vrstevníky narozenými do srpna (které kolem sebe máme, a aktovky řešili, kupovali...)
Zatím jsem o tom vůbec nepřemýšlela, akorát vím, že asi budu chtít TOPGAL, Anička ho má, typ od Leny, a jsme spokojení, má ho druhý rok, a myslím, že i do třetí třídy jí vydrží..~R^
Leny+3 6674
5.3.2012 11:37:56
Teda, koukám, kolik přibylo miminek, tak moc moc gratuluju a přeju všem hlavně hodně zdravíčka~;((

Didko, my se byli neštovkama nakazit u kamarádky, tak taky čekám, jestli se hlavně ALex osype nebo ne, Ondra je měl na 4 měsících slaboučký, tak je možná chytne taky, ale chci, aby to měli za sebou, než půjdu do práce, tak doufám, že nám to vyjde:-)
didka+Pája06+Viki09 18197
29.2.2012 14:07:07
Ahoj holky,
nově narozeným sourozencům moc gratuluji, užívejte si miminka. Já jsem s miminky leda tak, že půjčit, pomuchlovat a pak vrátit;o))) už bych další nerodila :o)))
Nějak mi už ta mateřská přijde i takhle nekonečná, potřebovala bych už Viktora udat do školky, neboť pracuji na plné obrátky v naší firmě a nemám sílu fungovat doma i v práci pořád naplno.. ono jsem samo ráda, že mám práci, a že nebudu muset v červnu žádnou hledat (ťuk-ťuk), ale dělat obojí najednou prakticky již třetím rokem, to je fakt záhul ~f~ co jsem si naložila, to mám, žejo~j~
K tomu obrovský pes, barák, zahrada.. znáte to..~3~ Jinak Pája si odbyl aktuálně neštovice, čekám ještě kdy se osype Viktor (jsme teď 15dní od vypuknut neštovic u pavlíka a zatím Viktor nic).. takže to alespoň budeme mít za sebou. tedy pokud to chytne.. ale snad jo..~:-D
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16783  [Dalších 16613 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.