| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6956  [Dalších 6736 >>]
Rosie 32224
17.3.2009 19:50:23
přeju hezký večer.

Mellie, tak nikoho, kdo tělísko měl, neznám, takže ti bohužel neporadím. U kamarádek to v období kojení řešili kondomem nebo ony samy braly HA.

Ad školka - tak dneska jsem se dozvěděla, že v DDM, kde mají děti klavír, se bude část přebudovávat na novou třídu vedle stojící školky,od září by ji měli otevřít. Jenže to je zase jenom 25 míst a to pravděpodobně bude hned obsazeno dětmi ze sousedních ulic, od nás je to na druhém konci sídliště. Takže si moc iluze nedělám.

A ještě neco jsem chtěla a už nevím, co to bylo...~t~
Kvítko a dva poklady 47601
17.3.2009 18:14:34
Tak jsme zpet ze skolky. Dite od opusteni vrat skolky rve, ze nechce domu....ted tu stoji a jede dal, no nic. Nicmene, mam radost prevelikou, protoze vceraradni rozhodli, ze otevrou jeste jednu tridu, tak reditelka rika, ze by to melo vyjit, tak snad. Maji hodne krouzku i pro male, je mozne je tam nechat i pres noc, pokud se sejde vic deti, na akce jezdi svym autobusem. Super, tak snad se porari.

Mellie, osobni zkusenost nemam, ale kamaradka ho mela rok a porad mela pocit, ze se neciti ve sve kuzi, tak si ho po roce nechala dat pryc a rikala, ze mela pocit, ze je jako znovuzrozena, ze muze dychat, ono to nazvala odspuntovana~;)

Marti, do Nemecka nepojedeme, kurz je spatny~;) Levnejsi to uz neni a ja potrebuju letni na duben, takze to vyprodej asi nebude~t~ Navic u nas je to vetsinou des! Holt budu muset utracet~:(

Natalko, jak daleko je od vas Klausova ulice? V te soukr. berou a je super, jen 1200 mesicne, ale lepsi nez 20, ze? Mame ji u baraku~a~
K+M 52747
17.3.2009 16:49:05
zdravím vás...já mám konečně funkční pc:-)

Kami....~R^~s~~R^~s~~R^~s~~R^~s~

a dál nevím....
mellie 63939
17.3.2009 15:32:31
a co se týče skolek, naši radní překvapili a v příštím roce mají otevřít 1 školku jen pro tříleté děti a pak napřesrok další školku pro 120 dětí. Už jsem se ptala na podmínky, ale zatím žádné nejsou stanovené. Jenom to, že berou opravdu až od 3 let, takže do března 2010 máme smůlu... Ale aspoň něco. Jinak by tu situace byla naprosto zoufalá.
mellie 63939
17.3.2009 15:26:46
ahoj, jsem už pár dní bez notebooku - měla jsem drobné problémy s usb, tak se miláček nabídl, že to opraví, počítač rozebral, složil a milý přístroj už nenaběhl :-) čtu vás přes mobil, ale nijak závratný komfort to není...

Potřebovala bych pomoct se rozhodnout. Uvažuju o tělísku jako antikoncepci, ale moje doktorka mi řekla, že když nemám cyklus, bude mi ho zavádět v celkové anestezii. Já z toho ale mám hrůzu, ta představa, usnout a nevědět, jak se probudím. Ale zase riskovat rok, že neotěhotnim, to taky nic moc není. Měla jste už některá anestezii? Jaké to bylo? A co samotné tělísko, máte na to některá dobré nebo špatné reference? Díky moc za všechny názory.
Natálka+Honzík 11.3.2007 52958
17.3.2009 14:11:57
Mimiku, dnes taky jdeme okouknout jednu skolku ale pochybyji ze by nas tam vzali~:( Soukromu mam hned vedle zastavky tramvaje ale neni to uplne "skolka" - je to soukromy detsky koutek, kam berou deti od 2 do 4 let, maji pronajatou jednu tridu od statni skolky
Martina, 07, 10 42149
17.3.2009 14:08:57
Kurs se mi taky nelibi~t~ Ale ty vyprodeje jsou tady celorocni, ted jsem koupila Jendovi 3 letni tricka za 7 Euro~j~ Nechapu to, ale dela to i CA, u nas ani nahodou, kdyz jsou slevy, tak tam povesi 3 kusy a tvari se, co nevyprodavaji~d~
Kvítko a dva poklady 47601
17.3.2009 14:07:00
Marti, do Nemecka nepojedeme, kurz je spatny~;) Levnejsi to uz neni a ja potrebuju letni na duben, takze to vyprodej asi nebude~t~ Navic u nas je to vetsinou des! Holt budu muset utracet~:(
Martina, 07, 10 42149
17.3.2009 14:04:07
moc na vas vsechny myslime a jsme s Tebou~s~ Preju Ti, at uz je to vsechno za Tebou~;((
Martina, 07, 10 42149
17.3.2009 14:02:00
Mimiku, taky uz koukam po letnich vecech, ale u nas maji jeste porad zatepleny kalhoty~a~

Souhlasim, ze v HM maji ceny nekdy dost prehnany, ale nevim, jak v CR, tady delaji prubezne vyprodeje nebo akce, napr. tricka za 2-5 Euro, bavlneny sortky za 3 Euro, apod. takze se da usetrit. Koukni tady na jejich nemecky stranky http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LIPO_NED_SHO&shoptype=S, jestli pojedete do Regensburgu, tak tam urcite do HM zajdi, urcite se to vyplati. Dneska se tam jedu podivat, tak Ti pak pisnu, jestli nemaji nejakou akci na jarni veci, je to pak plosne v celym Nemecku.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6956  [Dalších 6736 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.