| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
17.3.2009 13:29:37
Natalko, tak to jsme na tom podobne...Ja fakt nevim, sance ze nas vezmou je tak 1%
Ta druha soukroma je super, ale to dojizdeni:-/ Mit to cestou do prace nebo byt to nekde na MHD, ale bohuzel ani jedno Jedine reseni je otehotnet![]() Nas mlady se dnes v 10 sebral a SAM si sel lehnout Obcas si zaleze s dudlikem a dnes proste na 1,5 hod. vytuhnul Jdeme se oblekat a sup do skolky ![]() |
| Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
|
|
17.3.2009 12:29:43
Ahojky!
Dodatecne gratulujeme vcerejsim oslavencum!!! ![]() Mimiku, dnes nikdo neslavi. Me by taky zajimalo jak deti zvladaji prestup do jine skolky - nejspis budeme muset dat Honzika do soukrome skolky na par mesicu a pak od zari by ho mohli vzit nekam do statni... Kamilacku, drzte se, posilame pohlazeni a moc na vas myslime |
|
|
17.3.2009 11:08:22
Mame tu dnes nejake dvourocatko? Nikoho nevidim
|
|
|
17.3.2009 11:02:43
Ahoj holky,
je u Vas taky tak sedivo? Fuj! At uz je teplo, me tu delaji radost aspon petrklice a tulipany ![]() Dnes jdeme do skolky kam bych moc rada dala Alexe, jenze... To me napada, maminy, co mate dve ditka a vice Myslite, ze je mozne dite po roce dat do jine skolky? Maji tam deti i po prazdninach takovou vazbu? Byla by jedna, kde ho veznou, je super, ale musim autem asi 10 min, coz neni strasny, ale ta druha je kousek, mohla by pomoc i tchyne, coz je taky vyhoda, ale nevezmou ho, takze prijdu o praci, ac se tam zpet uplne nehrnu. Nevim jak se rozhodnout...Ja jsem zjistila, ze na mlade nemam zadne letni veci - prekvapive Pojedeme na dovcu, tak musim jit a roztocit penize a nakoupit. Vcera jsem vlezla do HM a zirala jsem na ceny! Co to je? 400 za kratasy a 300 za triko? Sileny! A sandalky potrebuje ty navic jeste ani neprodavaji. No karklo me to. Asi zacnu podnikat v detskem, protoze to musi byt terno![]() Albi, ta pokuta zamrzi, ze ani maly nezafungoval Ja jsem mela tu cest jen jednou se vyvliknout, ale behem dne zmenili znacku na zakaz vjezdu, protoze byla u Prazskyho hradu nejaka delegace, tak jsem to okecala Ale nic prijemnyho![]() |
| albra | 46327 |
|
|
17.3.2009 9:36:55
Kamčo,myslím na tebe a budem držet všechny palečky.
Holky,já dostala včera svoji první pokutu po 20 letech ježdění.Bé.Vyjížděla jsem z Týna,tochu přidala,kluk toptiž začal že chce čurat a naměřili mi 79km/h.Žádná řeč s nima nebyla,ani to ,že nemám žádný záznam,ani řvoucí kluk,byli neoblomní a já jsem o 2500 lehčí. ![]() ![]() ![]() |
| Hellina+L3/91+Teri a Týnka2/07 | 47793 |
|
|
17.3.2009 9:21:38
teprve teď jsem dočetla
![]() .Moc držím palečky![]() , myslím na vás ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buďte silní![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
16.3.2009 21:24:57
ahoj holky, dnesnim oslavencum prejeme vsechno nejlepsi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| pozitivni mysleni | 30216 |
|
|
16.3.2009 21:07:10
a vsem oslavencu preju secko nejlepci....fotky jsou uuuzasny
![]() |
| Rosie | 32224 |
|
|
16.3.2009 21:07:04
Kamilko, už od minulého týdne na Tebe tady všechny myslíme a držíme palce, aby toto období už bylo za vámi. Nic víc pro tebe bohužel udělat nemůžeme, ač bychom strašně rády....
|
| pozitivni mysleni | 30216 |
|
|
16.3.2009 21:06:36
Ahoj Kami, ty procenta jsou teda hodne vysoky
doufam,ze to chlapecek nevzda a bude bojovat.Kami, mluvili dri s tebou i o jinych variantach nez ukonceni??Na cervenci ti psala jedna holcina o adopci...tak me to jen napadlo. Preju ti hodne siku, budes to potrebovat ![]() ![]() posilam aspon virtualni pohlazeni a objeti.Kocicky je mi lito. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.