| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6956  [Dalších 6726 >>]
Kvítko a dva poklady 47601
17.3.2009 13:29:37
Natalko, tak to jsme na tom podobne...Ja fakt nevim, sance ze nas vezmou je tak 1% ~;) Ta druha soukroma je super, ale to dojizdeni:-/ Mit to cestou do prace nebo byt to nekde na MHD, ale bohuzel ani jedno~a~ Jedine reseni je otehotnet~t~

Nas mlady se dnes v 10 sebral a SAM si sel lehnout~d~ Obcas si zaleze s dudlikem a dnes proste na 1,5 hod. vytuhnul:-)

Jdeme se oblekat a sup do skolky:-)
Natálka+Honzík 11.3.2007 52958
17.3.2009 12:29:43
Ahojky!
Dodatecne gratulujeme vcerejsim oslavencum!!!~x~
Mimiku, dnes nikdo neslavi. Me by taky zajimalo jak deti zvladaji prestup do jine skolky - nejspis budeme muset dat Honzika do soukrome skolky na par mesicu a pak od zari by ho mohli vzit nekam do statni...

Kamilacku, drzte se, posilame pohlazeni a moc na vas myslime~s~
17.3.2009 11:08:22
Mame tu dnes nejake dvourocatko? Nikoho nevidim~;)
17.3.2009 11:02:43
Ahoj holky,

je u Vas taky tak sedivo? Fuj! At uz je teplo, me tu delaji radost aspon petrklice a tulipany~x~

Dnes jdeme do skolky kam bych moc rada dala Alexe, jenze... To me napada, maminy, co mate dve ditka a vice ~;) Myslite, ze je mozne dite po roce dat do jine skolky? Maji tam deti i po prazdninach takovou vazbu? Byla by jedna, kde ho veznou, je super, ale musim autem asi 10 min, coz neni strasny, ale ta druha je kousek, mohla by pomoc i tchyne, coz je taky vyhoda, ale nevezmou ho, takze prijdu o praci, ac se tam zpet uplne nehrnu. Nevim jak se rozhodnout...

Ja jsem zjistila, ze na mlade nemam zadne letni veci - prekvapive ~t~ Pojedeme na dovcu, tak musim jit a roztocit penize a nakoupit. Vcera jsem vlezla do HM a zirala jsem na ceny! Co to je? 400 za kratasy a 300 za triko? Sileny! A sandalky potrebuje ty navic jeste ani neprodavaji. No karklo me to. Asi zacnu podnikat v detskem, protoze to musi byt terno~;)

Albi, ta pokuta zamrzi, ze ani maly nezafungoval~a~ Ja jsem mela tu cest jen jednou se vyvliknout, ale behem dne zmenili znacku na zakaz vjezdu, protoze byla u Prazskyho hradu nejaka delegace, tak jsem to okecala~f~ Ale nic prijemnyho~a~
albra 46327
17.3.2009 9:36:55
Kamčo,myslím na tebe a budem držet všechny palečky.

Holky,já dostala včera svoji první pokutu po 20 letech ježdění.Bé.Vyjížděla jsem z Týna,tochu přidala,kluk toptiž začal že chce čurat a naměřili mi 79km/h.Žádná řeč s nima nebyla,ani to ,že nemám žádný záznam,ani řvoucí kluk,byli neoblomní a já jsem o 2500 lehčí.~o~~n~~q~
Hellina+L3/91+Teri a Týnka2/07 47793
17.3.2009 9:21:38
teprve teď jsem dočetla ~n~~n~.Moc držím palečky~R^~R^, myslím na vás ~s~~s~~s~~s~~s~~s~buďte silní~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Myslík+V07+V09 50092
16.3.2009 21:24:57
ahoj holky, dnesnim oslavencum prejeme vsechno nejlepsi ~x~~x~~x~~s~~s~~s~
pozitivni mysleni 30216
16.3.2009 21:07:10
a vsem oslavencu preju secko nejlepci....fotky jsou uuuzasny~R^
Rosie 32224
16.3.2009 21:07:04
Kamilko, už od minulého týdne na Tebe tady všechny myslíme a držíme palce, aby toto období už bylo za vámi. Nic víc pro tebe bohužel udělat nemůžeme, ač bychom strašně rády....
pozitivni mysleni 30216
16.3.2009 21:06:36
Ahoj Kami, ty procenta jsou teda hodne vysoky~;((doufam,ze to chlapecek nevzda a bude bojovat.
Kami, mluvili dri s tebou i o jinych variantach nez ukonceni??Na cervenci ti psala jedna holcina o adopci...tak me to jen napadlo.

Preju ti hodne siku, budes to potrebovat~s~~s~~s~posilam aspon virtualni pohlazeni a objeti.
Kocicky je mi lito.

[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6956  [Dalších 6726 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.