Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
|
|
5.3.2009 11:29:44
Ahojky!
Baru a Natynce prejeme vsechno nej nej k druhym narozeninam a Honzik posila pusu![]() Melli, dorticek se ti mooc povedl Po Mimikovych zkusenostech jsem uvazovala jestli mam do toho vubec jit ale po tvych zkusenostech do toho urcite jdu! Dnes pojedu do toho obchodu Fiala pro marcipan a barvy![]() |
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
5.3.2009 10:46:13
ahoj vsichni,
nestiham nestacim, bezime do poradny... mimiku, jen k te susicce - ja volila hlavne s ohledem na spotrebu a z toho mi vysla nejlip ta 59840. na zehleni to ma tusim program na kosile, ale predpokladam, ze na mokre. ale priznam se, ze jsem to zatim vic nezkoumala. u nas ted vetsinu pradla tvorej mimioblecky a klucici zabahneny katata a bundy ![]() a jinak hadicku na odvod te kondenzovane vody mame, ale problem tkvi v tom, jak ji napojit na odpad, protoze na konci chybi jakakoliv spojka/rozdvojka/propojka. ale arulka mi poradila koupit neco v obi, tak snad to neni neresitelny ![]() tak hlavne at vam dobre slouzi! ja bezim... |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
5.3.2009 9:57:35
Ajko, viď
![]() musím Vám napsat jakou mám radost - Janeček už konečně akceptoval spodní prádlo a nemusí tudíž chodit doma holoprdelníček... když chce na nočník, sundá a pak zase oblíkne ![]() .... a od předvčerejší noci hlásí čůrání i v noci, takže běháme (nedoporučuju nechat dítě vypít půlku vany a následně ještě kojo a čaj - na včerejšek jsme běhali 8x) a plínka byla SUCHÁÁÁÁÁÁ ![]() ![]() ![]() |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
5.3.2009 9:26:15
Vše oslavenečkům jen to nej nej!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malý modelář je kouzelný a body, co děláme s dětmi mě pobavily, ano u něčeho se chovám jako u 3. ,třeba když jdu ven, dávám instrukce-zásadně nevolat.-))) |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
5.3.2009 9:02:15
Ja zapomnela poprat Natynce!!! takze dodatecne zdravime ta velka kukadla a prejeme vsechno nejlepsi
![]() ja byla vcera v kine a vsechno me bolelo... ale zasmala jsem se, i kdyz jinak me to moc neuchvatilo ![]() nebyl jste nekdo v kine na filmu Ocas jesterky? na to bych chtela jit dneska jdu na predvadecku Tupperware, tak jsem zvedava, holky, doporucily byste neco? a Vasik ma rymu a kasel ![]() |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
5.3.2009 0:05:38
Milé dvouleté slečinky, přejeme vše nejlepší k narozeninám
![]() .Posíláme pusinky ![]() |
| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
4.3.2009 23:45:09
uz jsi se dopatrala te hadici k susicce? Ja jsem ji ted nasla v prislusensvi na cityshop.cz za 690,-
Taky vybiram, resp. mam konecne vybrano. Ta Vase nema funkci zehleni sucheho pradla, je to tak? Ja beru 88840, ale byla to fuska;-) |
| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
4.3.2009 22:33:53
Pekny vecer vsem
![]() Nejprve prejeme slecnam jen to NEJ, NEJ A NEJ k narozeninam, hlavne zdravico a usmev na tvari ![]() ![]() ![]() Mellie, uuuuzasny Opravdu se povedl, takze priste se vrhnu na klasicky tvar a pouziju tu tvoji podlozku nebo zajdu do cukrarny![]() Misko, ty jsi taky sikulka Masinka je super Alex dnes vykramoval vanocni vykrajovatka, takze mitsto masinky mel soba, snehulaka....![]() Marti, moooooc hezky To me jeste cekaji veci![]() ![]() ![]() |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
4.3.2009 21:41:33
jj, "doma" přesně sedí i na mne
![]() ![]() ![]() |
| Rosie | 32224 |
|
|
4.3.2009 20:39:54
gratuluju oslavencům
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten mail jsem dostala taky a pod většinu věcí se podepisuju - hlavně bod Doma je mi důvěrné známý ![]() ![]() ![]() ![]() A zlobí mě máma, tak jsem psala na Dámu... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.