Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
4.3.2009 18:15:29
Barunce a Nat přejeme všechno nej, nej, nej ke druhým narozeninám
![]() ![]() ![]() U nás právě probíhá večerní krize. Terezka hysterčí. Naštěstí už přes den nepláče, jen ty večery nás zatim trápí.Karolínka je už taky mega protivná, ale musim s ní ještě chvilku vydržet. Dneska vstávala v pět ![]() Fotečky moc krásný ![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
4.3.2009 16:15:31
no tak ja tehu hadry nosim od prvniho tehotenstvi nepretrzite
![]() a plinky, poslala jsem tam DH, kdyz byly v akci a takhle to dopadlo, asi synackovi moc neduveruje ![]() |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
4.3.2009 16:05:01
Didi, jsem na tom podobne, a to mam zatim jedno
![]() ![]() ![]() |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
4.3.2009 15:55:33
Marti, musím přiznat, že v mnoha bodech se už teď chovám, jako u třetího dítěte
![]() |
|
|
4.3.2009 15:51:53
Ted mi prisel mail a pobavil me, tak to tu trosku zaplnim
![]() Něco pro rodiče a pro ty, co se chystají mít víc než jedno dítě # # Ano,rodičovství všechno změní. Ale rodičovství se také mění # s každým dítětem. # # Zde jsou některé příklady, jak se mění s druhým a třetím dítětem. # # VAŠE OBLEČENÍ: # 1. dítě - Začínáte nosit těhotenské oblečení, jakmile vám doktor potvrdí,že jste # těhotná. # 2. dítě - Nosíte své normální oblečení tak dlouho, jak je to možné. # 3. dítě - Vaše těhotenské šaty jsou vaše normální oblečení. # # JMÉNO DÍTĚTE # 1. dítě - Studujete knihy se jmény a trénujete vyslovování a psaní kombinací # všech vašich oblíbených jmen. # 2. dítě - Někdo musí pojmenovat své dítě podle pratety AlfonsieMůžete to # být klidně i vy. # 3. dítě - Otevřete knihu se jmény, zavřete oči a přečtete jméno, do kterého se # zabodl váš prst. # # PŘÍPRAVA NA POROD # 1. dítě - Pravidelně trénujete dýchání. # 2. dítě - Nezdržujete se trénováním dýchání, protože si pamatujete, že dýchání # posledně vůbec nepomohlo. # 3. dítě - Zažádáte o epidurál již v 8. měsíci. # # VÝBAVIČKA # 1. dítě - Oblečky na novorozeně předem vyperete, sladíte je podle barev a # srovnané uložíte do skříňky. # 2. dítě - Zkontrolujete zda jsou oblečky čisté a vyřadíte pouze ty s nejtmavšími # skvrnami. # 3. dítě - Chlapečci mohou taky nosit růžovou, není-liž # pravda ? # # # # STAROSTLIVOST # 1. dítě - Při prvním náznaku zafňukání či zamračení zvedáte dítě do náruče. # 2. dítě - Zvedáte dítě v okamžiku, kdy hrozí, že se nářkem vzbudí prvorozeně. # 3. dítě - Naučíte 3-leté dítě jak natáhnout mechanickou houpačku. # # AKTIVITY # 1. dítě - Berete dítě na cvičení rodičů s dětmi a vyprávění pohádek knihovně či # divadle. # 2. dítě - Berete dítě na cvičení rodičů s dětmi. # 3. dítě - Berete dítě do supermarketu a čistírny. # # ODCHODY Z DOMOVA # # 1.dítě - Když poprvé zanecháte dítě doma s někým na hlídání, zavoláte během # doby 5 krát domů. # 2. dítě - Před tím než odejdete nezapomenete zanechat telefonní číslo, na # kterém je vás možno zastihnout. # 3. dítě - Zanecháte následující instrukce: Volat pouze tehdy, když se objeví # krev. # # DOMA # 1. dítě - Strávíte velkou část dne pouze pozorováním dítěte. # 2. dítě - Strávíte část dne hlídáním, aby starší sourozenec nezmáčknul,nestrčil # nebo neuhodil toho mladšího # 3. dítě - Strávíte část dne schováváním se před dětmi |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
4.3.2009 15:43:36
Mell, dortík je parádní
![]() ![]() ![]() jestli Šíma drží hlavičku, tak by bylo asi dobré ho nosit v kříži s kapsou venku - musí mít nožičky kolem Tebe a kolínka výš než zadeček - ale možná ten dotaz hoď raději na šátkovou diskuzi Malý modelář je kouzelný.... a ohromně šikovný, ta mašinka je jako opravdová ![]() ![]() ![]() Milá Barunko a Natynko, k Vašim krásným 2 ročkům Vám přejeme pevné zdravíčko, krásno kolem Vás a něžná pohlazení na duši i těle kdykoliv po nich budete toužit ![]() ![]() ![]() ![]() |
| K+M | 52747 |
|
|
4.3.2009 15:37:15
Miško...modelář je boží,ale ty pleny jsou nej
![]() ![]() jak píše Marti i jako u nás zásoby![]() |
|
|
4.3.2009 15:36:50
A dneska je tady tak hezky a mi budeme tvrdnout doma, prijde opravar a pry mezi 16-17 hodinou, ach jo
Ha a Jenda je uz vzhuru, tak mi konci nuda ![]() |
|
|
4.3.2009 15:34:47
U nas se dneska jeste porad spi a ja uz se nudim
- to uz se mi fakt dlouho nestalo![]() A oslavencum prejeme krasne narozeniny ![]() ![]() ![]() Mellie, krasnej dort! My vcera objednali auto a bude s prichuti maracuja, tak jsem zvedava, neumim si to predstavit, ale znamy P. je cukrar a dela uuuuuuzasnyyyy dortiky, tak mu plne duveruju. A ja prej dostanu jako bonus tresnovy pralinky ![]() A Misko, Vasik je teda pracant, ja porad o ty modeline premyslim a zatim se bojim, aby ji Jenda spis neznicil. A musim se smat, kdyz tam vidim ty pleny , podobny jako u nas![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
4.3.2009 15:26:21
Mell, dort je moc krasny a Baru prejeme vsechno nejlepsi a at se vydari oslava
![]() koukam, ze vak mame vsechny stejny mne zase moc nevyhovoval ![]() ja hazu fotecku naseho modelare, i ja se vyradila ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.