Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| albra | 46327 |
|
|
3.3.2009 20:14:58
V pozadí je Štěpán jako Velitel vojska
![]() ![]() holky se mu líbí ![]() ![]() |
| Rosie | 32224 |
|
|
3.3.2009 20:10:26
Ach jo, chudinky dětičky pupínkaté
Aspoň to budou mít za sebou. |
| albra | 46327 |
|
|
3.3.2009 20:03:28
Všem chválím fotečky,Alex je šikulka,pyžámková taky super,Vašíkův i Karolinčin dortík
![]() a tobě to Miško moc sluší. Nedočítám,nestíhám. ![]() Taky jsme byli na dětským karnevalu,tak hodím fotečku. |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
3.3.2009 19:18:12
Hroši, to jste jak u Arulků..Tak to je pech, ale co se dá dělat, sakra ty neštovice řáděj..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Hrošinka+David 5/05+Klárka3/07 | 13543 |
|
|
3.3.2009 17:01:34
tak zas jednou po delší době hlásím, že žijeme
![]() už se fakt těším na jaro, tahle zima stála z prd, protože když už teda v lednu nemarodili dětičky, tak jsem marodila já, jinak od začárku února dětičky marodné, teda hlavně Davídek, nejdřív hnisavý zánět střed.ucha, sotva se z toho dostal, tak nešťovice, takže cleý měsíc byl doma (bez školky) a KLárka s ním zavřená. nešťovice infekční, takže skoro 2 týdny už to bylo na zbláznění, venku plno sněhu,já s KLárkou mohla vylízt ven akorát navečer, když přišel manžel z prác enebo o víkendu. Včera Davídek anstoupil konečně do školky, dneska se osypala Klárka, což se čekalo. V pátek jsem byla s D- na kontrole, tak jsem si užili pár dní a zas doma v izolaci. Minulý týden jsem fakt toho měla už dost -4.týden doma s dětma, děti řádili, Klárka většinou odpo nespala (už delší dobu bojujeme, nechce spát a nebo usne nejdřv v 15 hod) Takže -do narozenin z toho bdue Klárka snad vylízaná (do 14.3.) a prostě to budeme mít za sebou. I nemoc ek malým dětem patří. no, budeme to mít za sebou, nešťovice každý prodělá jen jednou. |
| Rosie | 32224 |
|
|
3.3.2009 16:33:47
Holky, tak mám naději, že se to u nás konečně zlepší, fakt jsem už o manžela měla strach...písla jsem na Dámu...
|
| neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 | 17688 |
|
|
3.3.2009 14:24:37
Ahojky,neco malo doctena a vsem moc chvalim fotecky.
Ostatni na Dame. |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
3.3.2009 14:04:07
A stavili jsme se cestou u Norimberka do Adidasu (je tam centrala a outlet) a poridili Jendovi na jaro super botky za 24 Euro
Meli dokonce i za 19, ale jenom velikosti 22 a 30.Uz dobihal zimni vyprodej, ale i tak meli jeste trika nebo kratasy za 10 Euro, soupravy za 15 Euro, priste si musim vzpomenout driv, aby byl vetsi vyber, ted uz nemeli vsechny velikosti a spis zbytky ![]() Tak jsem si aspon udelala radost, jak malo staci ke stesti ![]() A v sobotu jsem byla u kamaradky, podivat se na mesicni miminko a hezky jsme si ho pomazlinkovala![]() |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
3.3.2009 13:56:20
Tak vas po tydnu zdravim, neco jsem prolitla zpatky, ale uz mam zase vymeteno
![]() Ale fotky krasny, Alex je suprovej lyzar , Janysek karnevalovej je k sezrani a fotky od Mellie a Mission Impossible![]() ![]() Jak jsem psala, tak byla moje mamka tyden u nas, ve ctvrtek jsme pak jeli do CR a vcera vecer jsme se vratili. A po pravde jsem rada, ze jsem doma, proste - a je mi to lito - se s moji mati vic jak 2 dny nesneseme ![]() Je to na dyl, ale jak starne, tak proste blbne, na tom jsme se shodli s P i s mym brachou. Nejhorsi na tom je to, ze si v tom lebedi, jakmile nekdo neco rekne proti ni, tak hned utoci a to i na cizi lidi. Ted hleda praci a na pohovorech se hada, nadava jim do karieristickej debilu a odchazi stredem, takze si nedelam iluzi, ze najde praci![]() A do toho me provokuje s Jendou, jeli jsme v patek nakoupit, vsechno venku talo, tak jsem ji rekla, at s nim ven nechodi, ze bude mit mokry boty a pujdeme odpoledne. Co myslite? Vratili jsme se, Jendovi svrsky byly kompletne na topeni - jen jsme vytahli paty, tak ho oblikla, vysli ven, tam byla voda v kybliku, takze ji na sebe zvrhl a sli zase domu To je jen jedna historka za vsechny, nejak mi dochazeji sily a uz na ni nema, tak se aspon vam vybrecim![]() ![]() ![]() |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
3.3.2009 13:43:22
Vev, to je relax, co?.-)Já se chystám na masáž, ale kdy?...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.