| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 6956  [Dalších 6356 >>]
albra 46327
3.3.2009 20:14:58
V pozadí je Štěpán jako Velitel vojska ~z~

holky se mu líbí~j~
Rosie 32224
3.3.2009 20:10:26
Ach jo, chudinky dětičky pupínkaté~;(( Aspoň to budou mít za sebou.
albra 46327
3.3.2009 20:03:28
Všem chválím fotečky,Alex je šikulka,pyžámková taky super,Vašíkův i Karolinčin dortík ~R^
a tobě to Miško moc sluší.
Nedočítám,nestíhám.~n~

Taky jsme byli na dětským karnevalu,tak hodím fotečku.
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan 48329
3.3.2009 19:18:12
Hroši, to jste jak u Arulků..Tak to je pech, ale co se dá dělat, sakra ty neštovice řáděj..~o~~o~~o~~q~~q~
Hrošinka+David 5/05+Klárka3/07 13543
3.3.2009 17:01:34
tak zas jednou po delší době hlásím, že žijeme :-)

už se fakt těším na jaro, tahle zima stála z prd, protože když už teda v lednu nemarodili dětičky, tak jsem marodila já, jinak od začárku února dětičky marodné, teda hlavně Davídek, nejdřív hnisavý zánět střed.ucha, sotva se z toho dostal, tak nešťovice, takže cleý měsíc byl doma (bez školky) a KLárka s ním zavřená. nešťovice infekční, takže skoro 2 týdny už to bylo na zbláznění, venku plno sněhu,já s KLárkou mohla vylízt ven akorát navečer, když přišel manžel z prác enebo o víkendu. Včera Davídek anstoupil konečně do školky, dneska se osypala Klárka, což se čekalo. V pátek jsem byla s D- na kontrole, tak jsem si užili pár dní a zas doma v izolaci. Minulý týden jsem fakt toho měla už dost -4.týden doma s dětma, děti řádili, Klárka většinou odpo nespala (už delší dobu bojujeme, nechce spát a nebo usne nejdřv v 15 hod)
Takže -do narozenin z toho bdue Klárka snad vylízaná (do 14.3.) a prostě to budeme mít za sebou. I nemoc ek malým dětem patří. no, budeme to mít za sebou, nešťovice každý prodělá jen jednou.

Rosie 32224
3.3.2009 16:33:47
Holky, tak mám naději, že se to u nás konečně zlepší, fakt jsem už o manžela měla strach...písla jsem na Dámu...
neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 17688
3.3.2009 14:24:37
Ahojky,neco malo doctena a vsem moc chvalim fotecky.

Ostatni na Dame.

Martina, 07, 10 42149
3.3.2009 14:04:07
A stavili jsme se cestou u Norimberka do Adidasu (je tam centrala a outlet) a poridili Jendovi na jaro super botky za 24 Euro~R^ Meli dokonce i za 19, ale jenom velikosti 22 a 30.
Uz dobihal zimni vyprodej, ale i tak meli jeste trika nebo kratasy za 10 Euro, soupravy za 15 Euro, priste si musim vzpomenout driv, aby byl vetsi vyber, ted uz nemeli vsechny velikosti a spis zbytky~;((

Tak jsem si aspon udelala radost, jak malo staci ke stesti~t~

A v sobotu jsem byla u kamaradky, podivat se na mesicni miminko~p~ a hezky jsme si ho pomazlinkovala~s~
Martina, 07, 10 42149
3.3.2009 13:56:20
Tak vas po tydnu zdravim, neco jsem prolitla zpatky, ale uz mam zase vymeteno~a~

Ale fotky krasny, Alex je suprovej lyzar~R^, Janysek karnevalovej je k sezrani~;) a fotky od Mellie a Mission Impossible~t~~R^

Jak jsem psala, tak byla moje mamka tyden u nas, ve ctvrtek jsme pak jeli do CR a vcera vecer jsme se vratili. A po pravde jsem rada, ze jsem doma, proste - a je mi to lito - se s moji mati vic jak 2 dny nesneseme~n~~a~ Je to na dyl, ale jak starne, tak proste blbne, na tom jsme se shodli s P i s mym brachou. Nejhorsi na tom je to, ze si v tom lebedi, jakmile nekdo neco rekne proti ni, tak hned utoci a to i na cizi lidi. Ted hleda praci a na pohovorech se hada, nadava jim do karieristickej debilu a odchazi stredem, takze si nedelam iluzi, ze najde praci~q~~:(

A do toho me provokuje s Jendou, jeli jsme v patek nakoupit, vsechno venku talo, tak jsem ji rekla, at s nim ven nechodi, ze bude mit mokry boty a pujdeme odpoledne. Co myslite? Vratili jsme se, Jendovi svrsky byly kompletne na topeni - jen jsme vytahli paty, tak ho oblikla, vysli ven, tam byla voda v kybliku, takze ji na sebe zvrhl a sli zase domu~o~ To je jen jedna historka za vsechny, nejak mi dochazeji sily a uz na ni nema, tak se aspon vam vybrecim~n~~n~~n~
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan 48329
3.3.2009 13:43:22
Vev, to je relax, co?.-)Já se chystám na masáž, ale kdy?...
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 6956  [Dalších 6356 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.