| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 6956  [Dalších 6366 >>]
mellie 63939
4.3.2009 15:10:31
Slávi díky, mě se to právě taky nějak nezdá, tak jsem se chtěla zeptat vás, jestli znáte nějakou šikovnou polohu pro 2M mimi pro babyvak. Šátek mám, ale jsem na to levá ~:(

Katy díky za přání a obrázek ~s~
K+M 52747
4.3.2009 14:41:32
Mell....přeji krásnou oslavu a BARUNCE vše nej,nej k

A taky NATÁLCE VŠE NEJ,NEJ.......

~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
*S 15300
4.3.2009 14:38:06
Jéjda, teraz čítam, že si skúšala inú polohu, nejako som to prehliadla a hneď reagovala. Rozhodne sa mi však tá poloha nezdá. POuvažuj nad šatkou alebo ergonomickým nosítkom, ak ťa neláka motanie. To práve pomáha dobrému vývoju nožičiek.
*S 15300
4.3.2009 14:34:23
mellie, kukni sem: takto som nosila ja, keď som potrebovala len v rýchlosti uspať a odložiť.
*S 15300
4.3.2009 14:31:22
mellie, nádhera.

Mne sa zdá, že ho nemáš v kolíske ale nejako inak vytočeného. A u detí s problémovými nožičkami by to možno chcelo vo zvislej polohe ale v šatke, nie v klokanke.
mellie 63939
4.3.2009 14:22:42
A včera jsme pekli ten dort - držela jsem se plánu, jednoduchý dort se značkama, tak to bylo docela bez problémů. Nejlepší pomocník se nakonec ukázal ohebný vál od Tupperware (nebo jak se to píše) - vůbec se na něj nic nelepilo a plát marcipánu jsme na dort potáhli tak, že se vzal celý ten vál, obrátil se vzhůru nohama a marcipán se odlupoval odzhora na ten dort. Oslava bude večer, tak držte palce ~:-D

Mimíku díky moc za ten marcipán a za rady. ~x~~x~~x~

mellie 63939
4.3.2009 14:19:48
Tak jsme dneska byli se Šimonem na kyčlích a prý se nelepší tak rychle, jak by měly. Nemá sice nějaký špatný nález, doktor doporučil široké balení, ale řekl mi, že by ta pomalá progrese mohla být kvůli tomu, že ho často nosím v babyvaku, kde má nohy u sebe. Tak jsem zkusila jiný držení, něco na způsob klubíčka, ale nevím, jestli mu tím neuškodím ještě víc. Nerada bych se babyvaku vzdala, Šimon ho miluje, ale samozřejmě když to nepůjde jinak, tak to na přechodnou dobu udělám. Myslíte si pls, že bych takhle dvouměsíční mimčo nosit neměla?

KAMILACEK 34377
3.3.2009 23:53:21
Miško, já chodím pravidelně 2 dny v týdnu učit a začínám toho mít taky dost. Nevadí mi samotné učení. Děti mě i nabíjí, pokecám, odpočinu si. Někdy se přiznám, že musím držet nervy na uzdě, ale to asi každý učitel. Ale je to vyjímečně. Mám totiž skvělé děti. Ale je fakt, že jim to občas nejde.U mě ve třídě je spíš klid, když se musím držet, jinak temperamentní učitelka učí naplno a je to i slyšet. Kdákám falešnou intonací, ale snad jim tím i něco předám:-). Spíš mě unavuje ten fofr, než do práce jdu. Poklidit, vše nachystat, navařit, nakoupit, ve čtvrtek naučit s Ondrou. Když jsem šla naposledy do práce, tak jsem si tam šla opravdu odpočinout. To je , co?
Gratuluji ke kontrole~x~
Myslík+V07+V09 50092
3.3.2009 23:10:59
ahoj holky, ja mam dneska akcni den, uz se tesim, az padnu do postele ~2~

Albri, diky a super fotky ~R^ obzvlast ta dorazejici me rozesmala, Matousek teda zacina brzo ~t~

Kamilacku, no jo, ja vim, ja mu dneska vynahrazovala to, ze jsem ho vcera cely den odbyvala kvuli praci... ale dlouho to netrvalo, ve dvanact jsem ho predala dedovi, frcela na kontrolu (vse ok ~R^), pak jsem skolila na firme nove pracovniky a pak jsem byla u holice. Vecer jsem stravila vysvetlovanim a uklidnovanim rozjeteho ditete a jak sel spat, tak jsem sedla opet k praci. No, ze bych se nudila, to se rict neda ~k~ muj ctvrtuvazek se pomalu meni na trictvrteuvazek, uz abych premyslela, co komu predam, protoze tohle po porodu takhle nepujde. A ani to nechci, chci si mimiska uzivat ~s~

uf, jdu jeste prelozit nejaky hnusy ucetni do anglictiny, to fakt nemusim, neznam slovicka a trva to desnou dobu, tak padim a dobrou ~x~
KAMILACEK 34377
3.3.2009 23:03:43
Ahoj holky, tak jak tu píšete o těch 5, jestli to není náhodou jen naše výmluva~:-D. Jendovi taky 1 roste a je děsně protivnej. Ale spíš si myslím, že nadešel ten super čas 2.věku. Začalo to tak týden před 2.narozeninami a přetrvává. Opravdu se začíná zlobit a ječet. Grrr...

Fotky jsou moc hezké.

Miško, s Ondrou jsem také stále něco vytvářela, malovala, modelovala. S Jendou už opravdu tolik ne, neb není tolik času.(A také u toho tak nevydrží. Když vidí bráchu, valí za ním, všude leze, kramuje). Máme dopoledne, ale to člověk poklidí ten náš barák, navaří, zajdem do obchodu, naobědvat, poklidit, pak do hajan a já teď trošku dáchnout. No a potom dojde Ondra a škola. A navečer většinou razíme opět ven.
Tak si to upřímně užívej, s dvěma dětma, přestavbou domu je to opravdu jiné a zase jinak hezké. Ten rachot!~:-D
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 6956  [Dalších 6366 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.