Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
2.3.2009 9:40:24
Ahojky při pondělku.
![]() Dorty jsou krásné. Slávko, jsi šikulka s háčkováním. Panenek už mám opravdovou spoustu, ale nemůžu vám je ukázat, protože se už od před vánoc taháme s opravou a reklamací notebooku. Doma je spuštěný manželův server, ale tam nejsou fotky. Tak veškeré fotky až časem, jak dětí tak panenek. Ale dvě moje panneky jsou v obchůdku u Tuleníka.Kryštof se začíná uzdravovat, tak snad už bude klídek. ![]() |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
2.3.2009 9:36:50
Miško, moc vám to sluší, ale typuju tě na holčičku.-)
![]() Ahoj Katy, no u nás taky nehrozí, třeba až bude tepleji, budou běhat domu bez plenek, tak se to konečně naučí, Leo už byla dávno bez plen, ale to přece nevadí.. |
| K+M | 52747 |
|
|
2.3.2009 9:14:32
Ahojky všem po víkendu
![]() tady se slavilo a mooooooooooc to všem slušelo včera bylo krásně tak jsme vyrazili do ZOO Hodonín je to malé ZOO ,ale na procházku to stačí Já už si nevím rady jak ji donutit se vyčurat do nočníku ona zavolá "aa" donese nočník ,ale bojí se to pustit ,drží si pipinu kope nožkama o zem,plače a nic jen do plenky se vyčurá achjooooo....včera zabralo ,že jsem dala nočník i s ní do vany a pustila se voda,ale i to bylo s pláčem![]() ![]() Mimiku...vítej z hor Mell...fotečky krásné Jojo...užívej si klidu a ukaž jak je Mikulda veliký ![]() |
| *S | 15300 |
|
1.3.2009 21:15:41
Jé, oslávenec Vašík a Miška už nemá namiesto hlavy foťák.
Mimik, ja už som dávno poučená a oslavy sa snažím minimializovať, čo sa týka mojej námahy. Takže chystám zásadne jedlá v pomaláčku deň dopredu, napečené sú torty, ja v deň oslavy len upratujem, urobím maximálne nejaký šalát alebo dám piecť niečo slané, predpripravené v týždni... DH škriabe zemiaky keďže moje ruky by množstvo pre hostí nezvládli. takže keď nie je čas, ako príloha sú hranolky v trúbe. A myslím, že som sa to už naučila fakt dokonale, bez stresov, čo sa týka varenia. Upratovanie nestihnem nikdy. ![]() |
| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
1.3.2009 21:09:21
Misko, uf!
![]() ![]() ![]() Na tuhle formu jsem tam taky koukala....vysledek by asi nebyl jiny![]() ![]() ![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
1.3.2009 20:52:51
Mimiku, to jsem tady presne psala, ze to chci urcite zkusit, ale ne hned na narozky
takze auto objednane, traktor od babicky ![]() |
|
|
1.3.2009 20:46:44
Jeeee, to jsou krasny fotecky
Misko ty dortiky jsou delane nebo kupovane, zejmena myslim to auto;-) Kdyz jsme u toho marcipanu![]() Slavi, ano, ano, na tak velkou "akci" jsem dostatecne poucena, na nedelni blbnuti mozna A ono to bylo zejmena tim, ze jako amater jsem se vrhla na vlacek, beruska nebo nazdobeny dort by asi byl vhodnejsi, jenze...![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
1.3.2009 20:35:49
Vašík u dortů
![]() Vašík si osedlal sestřenici ![]() tady jsou dárky ![]() největší radost měl z Bleska svítícího ve tmě ![]() ![]() |
| *S | 15300 |
|
1.3.2009 18:49:09
Mellie, pobavili ma tvoje pokusy o spoločnú usmievavú fotku ako Mission impossible. Maximálne súhlasím. S tým bojujem od ráchelkinho narodenia, ona proste nie je modelka ako Emi.
Mimik, som rada, že som radšej zainvestovala do hotovej torty. Ale je fakt, že keď to niekoho chytí, tak sa investícia vyplatí. Ale na narodky som si netrúfla. Také blbinky môžeme vymýšľať inokedy. |
|
|
1.3.2009 17:29:15
Mellie, hupni na ICQ
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.