| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 6956  [Dalších 6266 >>]
mellie 63939
1.3.2009 17:19:14
Mimíku to bych brala, bydlíte někde poblíž? (nebo poblíž drahouškovy práce?) Písni mi do mailu prosím. Předem děkuji.~x~~x~ Nechceš sem hodit taky nějaký postřehy z toho pečení? Já hodlám péct v úterý (do padnutí) a nějaké tipy by se mi určitě hodily...

A hoď taky nějakou fotečku z Itálie, ať se pokocháme ~;)
mellie 63939
1.3.2009 17:16:56
Ještě vám sem hodím pár obrázků:

Barunka si hraje na miminko (a to normálně dudlík fakt nenosí):

Jedna klasická koupací:

Jedna pyžámková (aby se oba tvářili mile, to je mission impossible IV ~t~):

A teď trochu mimo mísu, ale to mě taky pobavilo: čtenářský kroužek pod vedením naší Barunky. Bára má můj Týden, Elenka mojí Marianne ~t~~t~

Kvítko a dva poklady 47601
1.3.2009 17:16:25
Co se tohoto slova tyce, tak uz nikdy vic... Moje naivni predstava, ze koupim vse potrebne, upeci dort - masinku, zabalim do marcipanu, dalsi obarvim a vykouzlim masinku dle obrazku.... Realita byla takova, ze nakup vseho potrebneho byl jako cena profidortu, delala jsem ho do 3 do rana a vysledek stal za 2 veci. Od barev mam val barevny jeste ted, nehty jsem mela krasne mnohobarevne...no jsem vylecena. I ted mi to pripada tak proste, jenze nejak se nezadarilo~n~~n~~n~

Mellie, pokud budes chtit pisni, mam tu pulku marcipanu-trvanlivost do 10/09~t~, kusy obarveneho, gelove i praskove barvy, zdobitka, formu masinky:-)....
Kvítko a dva poklady 47601
1.3.2009 17:08:13
Ahoj holky:-)

Zdravime po navratu z Italie...to vam byla krasna. Slunicko, ve meste i 15 stupnu, na kopci krasny snih, proste stejny jako tady~n~~;)

Alexovi jsme pujcili lyze, tak ho DH vozil, vcelku se mu to libilo, tak jsem rada a treba pristi rok uz bude jezdit. Ja jelikoz jsem hlidala, tak jsem nelyzovala (stejne jako vloni), takze mam pocit, ze do skoly pak pujdu s nim~t~

Trochu jsem vas docetla a moc mi toho v hlave nezustalo...chtela jsem Misce a Kami pogratulovat ke kontrolam~s~ A Misko, jak jako nereknes???? To mas napsat, ze to nebylo videt, to budes takhle kruta~;) Koukej s pravdou ven, ale taky se mi ten kluk trochu zda~j~

Jo! Fotky! Kami, kde mas brisko? Ja byla v 17 uz jak obrik a to byl jej jeden uzlik, radeji nemyslet co bude priste ~t~

Arulko, doufam, ze u vas uz je to lepsi a konecne budete mit pokoj~s~

mellie 63939
1.3.2009 16:45:36
Jojo tak ten klid Ti úplně závidím ~R^~R^ Na jak dlouho je máš pryč? A už se Ti stýská? ~;)~;) Mně přijede příští týden mamka, tak budu mít program pro Barunku, taky bude větší klid...

Slávi to prasátko je úžasné, seš skvělá, že při dvou dětech ještě takhle najdeš čas na ruční práce. Já jsem ráda, když si stihnu ostříhat nehty na nohách ~t~~t~~k~

Miško jako bys psala o Barunce. Akorát místo mlíčko bych napsala kaše. Takže je jí jedno, že nic nesní, když si řekne o kaši, tak ji dostane. Ve výsledku pije kaši (dělám ji řidší do láhve, další prohřešek ~w~) tak 2-5x denně, má z toho většinu energie. Dost o tom v poslední době přemýšlím, přiměla mě k tomu i Arulka, když jsme se tady o tom bavily, jak ji přimět jíst normálněji. Zatím žádný pokrok. Ale fakt je, že v mlíčku i v kaši jsou vitamíny i bílkoviny, takže teoreticky by těm drobečkům chybět nic nemělo. Já jsem v Bářině věku prý jedla jen soletky a pila limonádu ~t~~t~~t~

Budu muset se konečně rozhoupat ke shánění toho marcipánu, říkaly jste, že v Albertu ho mají? A co Tesco? K Fialovi to máme bohužel dost daleko, jinak bych ho brala hned.

Jinak ad nočník, Barunka teď tráví na nočníku večery, ale ne proto, aby se vykakala nebo vyčůrala, to neeee ~q~ Zvykla si, že jí tam čteme knížečky, takže si sedne, a komanduje nás... "TO JE??" (=co to je?) a "INOU!" (honem přines jinou knížku) ~t~~t~
*S 15300
1.3.2009 12:22:52
Jojo, mne sa DH smeje, že háčkujem hračky, keď ich máme plný dom. Ale ono to má úúúplne iné kúzlo, keď na to čakajú, vidia, že to robím pre ne, potom sa o ne pobijú....~:-D Toto prasa nám sedelo doma mesiac bez hlavy.

Proste tie domáce sú najvzácnejšie, to nikto nepoprie, tak ako Arulkine bábiky. Videli ste ich už? Mám pocit, že o nich Arulka často píše a neukazovala nám ich. Ja som ich už teda videla všelikde. ~;)
*jojo* + kluci 04, 07, 09 60480
1.3.2009 12:19:54
slavko, ty jsi teda sikukla! ~k~ pamatuju si, ze kdyz jsem byla mala, tak nam jedna teta hackovala takove medvidky a ja jsem je mela desne rada. tak me tak nejak tesi, ze nekdo hackuje dal a dela radost dalsim detem :)
*S 15300
1.3.2009 11:48:11
*S 15300
1.3.2009 11:47:56
Ách, Karolínka a Terezka a tortička a vôbec, nádhera.

A kto nám to dnes oslavuje? Trošku by som mohla dočítať. Týmto ospravedlňujem absenciu:

No a trošku som musela viac pracovať.

*jojo* + kluci 04, 07, 09 60480
1.3.2009 11:45:35
sakrys, ja to asi spletla. ja myslela, ze dneska slavi vasik od misky, ale ten uz narozky mel, co? :-) takze svoji predeslou poznamku o jidle beru zpet ~k~
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 6956  [Dalších 6266 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.