Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
1.3.2009 11:44:14
ajko, co ti budu povidat - dneska jsem z postele vylezla v pul jedenacty
a od te doby si jen ctu, jim nebo se nufam s mikulasem vasiku, vsechno nejlepsi a uz zacni jist jako velkej kluk! ![]() |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
1.3.2009 11:07:10
Vašíkovi všechno nejlepš k narozeninám
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posledn dobou nic nesthám, Honzk mi visí na noze a prostě to se nedá, tak snad ho to přejde.. Karolínka je hvězda! Víc nevim.. Jo jojo, jak si užíváš volna? ![]() ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
28.2.2009 19:12:16
Miško, hezky si zítra oslavu užijte.
My taky ještě slavíme, přijde druhá půlka příbuzenstva ![]() Já mám zase opačný problém, Karolínka by pořád jedla a jedla, už fakt nevim, co jí mám dávat pořád slyšim, ňami, ňami, sýr, šůšu, ham, kiri a pořád dokola. Jí šestkrát denně plus něco užírá v mezičase. Fakt děs. A vůbec nepříbírá, nevim, kam to do ní padá. |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
28.2.2009 18:55:45
Jojo, tak si uzivejte s Mikuldou
![]() nase dite dnes nesnedlo vubec nic od netknute snidane odesel a prinesl si rajce. Svaca - nic nechtel, za chvili ukradl kus pomerance. Obed, tri kousky masa bez prilohy, okurkovy salat (tri lzice, diky kterym snedl ty tri kousky masa, bud oboji neo nic), svacina - nic, rev. Mame pred sebou veceri a cekam, kdy teda dostane hlad i kdyz ja to vim, v noci se vzbudi minimalne trikrat a bude chtit mliko... davam mu uz uplne minimalni davky, nechci, aby mel prakticky jen mlecnou stravu, ale jak nedostane mliko, tak je rev. Tak nevim, asi budu muset vydrzet, jinak bude i nadale jist, resp. pit jen v noci ![]() vzdycky jsem si myslela, ze deti milujou rohliky, to nase nesni ani ctvrtku za den, o ostatnich prilohach ani nemluvim, obcas vezme testoviny, obcas brambor. Jen ty kukuricne krupiky obcas sni, ale dneska ani to... tak snad na nej nic neleze, ale vypada ok. A to byl 2x 2 hodiny venku a hazel s tatou snih... uf, to jsem se vypovidala cely den jsem u pc, mam tu prace nad hlavu a pripravy na zitrejsi oslavu nejak stoji. Jdu upect aspon buchtu, at to zitra stiham. Hezky sobotni vecer a odpocinkovou nedeli ![]() |
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
28.2.2009 10:11:36
ja jsem pro srazik vsema deseti. ale na organizaci nevim, jestli si s tema trema rostakama troufnu. muzu kdyztak pomoct s vyberem mista nebo co bude potreba...
janni, paradni fotky! to tak strasne rychle utika... karolinka je tam uz uplny skolkovy dite mne do chvile, nez jsem prijela domu z porodnice, pripadal krystof furt jako mimino. a najednou je proti mikulasovi taaaak velkej...a u nas velka zmena - dh a kluci odjeli dneska brzo rano na hory a tady je takovej klid uz tu mam pripraveny knizky a myslim, ze ten tyden stravim jen kojenim, ctenim a klidnyma prochazkama bez nervu krasny vikend vsem!!! |
|
|
27.2.2009 21:59:37
ze bych udelala sama sobe tabulinku?
![]() |
|
|
27.2.2009 21:04:22
Miško, taky tipuju chlapečka
![]() |
|
|
27.2.2009 20:51:03
krásné fotečky
Karolínka má krásný vlásky a Terezka uz je taaak velka ![]() Jani, tak s nama letos opravdu nepocitejte mohla bych odtud jet rovnou do Bohnic ![]() Vasik dnes u tchanovcu boural a ma pod okem skrabanec, doufam, ze nebude monokl, to by byly fotecky z oslavy ![]() |
|
|
27.2.2009 20:47:52
Dortík
![]() Karolínka v novym křesílku ![]() Takhle se tvářila, když jí dědeček a babička zpívali k narozeninám ![]() ![]() Terezka ![]() ![]() ![]() |
| Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
|
|
27.2.2009 20:04:31
Tak a mám dotaz, budeme letos dělat srazík zase? Já tedy jsem pro, ale upřímně se mi to moc nechce zařizovat
![]() každopádně mail klidně pošlu, ale asi bych byla pro, aby bylo přihlášení částečně závazné a asi se dala i nějaká menší záloha, která případně propadne ve prospěch všech, kdo pojedou. Tedy samozřejmě pokud bude nějaký hodně vážný důvod, tak se asi domluvíme, nevím, to se musíme domluvit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.