Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.1.2012 15:23:18
A ja jsem teda v poradku, ale mam uz tyden zalehle ucho, tak stejne asi budu muset zajit na usni, kde jsem se sebou v zivote nebyla. Je to totiz pekne neprijemne a uz mi to dost vadi
Nemate s tim nekdo zkusenost? |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.1.2012 15:22:05
Ja taky brala penicilin - Penbene.
To ja zas vetsinou nad tim co pisu moc nepremyslim, pisu rychle, to uz mam takovou deformaci, i kdyz zrovna nespecham a az odkliknu tak se vetsinou zhrozim ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
9.1.2012 14:06:36
no taky píšu blbiny, na ni, tu spálovou angínu
Přijde mi, že ani snad normální angíny nejsou, kdo měl angínu, tak byla spálová |
|
|
9.1.2012 14:05:42
No já na něj měla Penclen, malý dali ospen, že to je jakž takž pitný sirup. Ale i tak jí nechutnal, tabletky nějak pořád nesní, budeme to muset nacvičit.
Jo a s tím pravopisem, to neřešte, ale s tím y se mi to ale vůbec nelíbilo, sama jsem se dívala do pravidel, jak jste mě tu zviklaly :-D |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
9.1.2012 13:51:04
jéééé to je sranda, Ifča se asi někdy dobře baví
![]() ![]() , já si kolikrát nejsem jistá, tak raději použiju jiné slovo![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.1.2012 13:08:53
Fakt jo? Teda to vypada hrozne! Tak Kacul mas to spatne teda
![]() ![]() ![]() Nam prave ten ospen myslim nezabral, ten jsme meli taky jako prvni, posledni byly Cefzil tusim. Pry na toho streptokoka konkretne zabira nejlepe penicilin, ale to nevim ktera jsou z jakych latek.. |
|
|
9.1.2012 12:54:22
Ahojík
viklat je dobře ![]() Nám doktorka po spále nedělala ani výtěry, taky měla ospen, od té doby OK, Klepu ťuk, ťuk, ťuk. Dneska šla Adélka poprvé se školkou na plavání, tak jsem zvědavá, hrozně se těšila, ale pak se trošku zarazila, že nebude mít ani kruh, ani rukávky, tak jsem jí řekla, že budou mít ze začátku takové destičky, tak ji obavy přešly ![]() No snad z toho neomarodí, ve středu jedeme do Prahy na kontrolu k neurochirurgovi, co ji operoval. Tam musíme jezdit každý rok, tak si tam vysedíme frontu, popovídáme a jedeme domů. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.1.2012 11:34:31
Jejda nechapu jak jsem mohla napsat viklanim
![]() ![]() ![]() To se snad prepisuje samo ci co ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
9.1.2012 11:33:22
Ahojky,
s viklanim nemame zatim problem, takze neporadim. Ale je to fajn, za chvili to prijde a budeme mit doma male bezzubky. Ja se teda tesim az malemu vypadnou ty jeho problemove stolicky a jen doufam, ze s novymi uz to bude o neco lepsi. To ale jeste potrva. Kacul my jsme ted v poradku, ale az se to tu bojim psat at to nezakriknu. Po tech tretich atb nam dr nedelala vyter, byli jsme na ko 3 dny po dobrani (27.12.) a rikala ze hned po atb to nema smysl, ze by to melo smysl az za dva tydny treba. (mmch moje dr mi brala vyter z krku druhy den po dobrani atb, zadny nalez). Ale vzala malemu podrobne odbery krve a zatim vysledky v poradku vsechny. No ale neznamena to,ze se to nemuze vratit. Do skolky chodi od utery. Takze se bojim bojim.. A co jsem vycetla, tak je problem se toho bacila zbavit casto. Ja na nej koupila pri tech poslednich atb jeste lichoresnicove kapky v lekarne, nejsou drahe, jsou bylinne protizanetlive, nekdo mi je doporucil. A brali jsme je oba s malym 14 dni uz i pri tech atb. Pak probiotika, ale to se streptokokem nesouvisi. Po dobu lecby a nekolik dni (nekdo rika i tydnu) potom by fakt mel byt mimo detsky kolektiv a klidovy rezim. Az je doberete tak by bylo fajn taky udelat vysetreni jestli je mala prelecena myslim. Zakladala jsem tu kvuli toho i diskuzi: http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=15919650&typ=0 |
| kaculaj | 53510 |
|
|
8.1.2012 20:58:03
Ahoj všem. Jdu opět na radu
Holky už vašim dětem vypadl nějaký zoubek??? Sárince se vyklá přední dole, tak tu spekuluju, v jaký fázi ho mám "vytrhnout", aby ho v noci třeba nespolkla-jsem plašan, já vím, ale ona v noci šíleně skřípe zubama....a AdriM-už jste se zbavili spálovýho bacila??? My máme taky spálu-v pondělí dobrala ospen, co jí dali na ten štědrý den na pohotovosti, když jsme tam přišli, že zvrací a má 38 teplotu a já že mám toho koka v krku. Pak jak píšu v pondělí dobrala ospen a v úterý večer zase zvracela a 38 teplota a že nemůže polykat, tak jsme ráno šli k mudře a ta že je to viroza,ale že prý nám udělá radši všem zase výtěry z krku, tak já a manža dobrý a Sárinka tam má to spálovýho na tři křížky, takže dostala Zinnat-ale jen na 8 dní, protože má 1,5 tablety po 12 hodinách-už to mi přijde divný a hlavně už mám zase divný pocit v krku já-nevím,ale jestli je to psychický nebo mě tam vážně začíná bolet, je to u nás už fakt na bednu!!!! Přeci nemůžu jít během 4 týdnů 3x na výtěr...snad bych měla ještě jiný příznaky, Sárinka měla takový červený tváře, nos, má už puchýřky na jazyku a zezadu a zepředu na stehně dva flíčky, teplota sama opadla, ještě než jí v pátek dle výtěru dala ta atb.... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.