Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
11.1.2012 20:03:28
Ivi super, že jsou výsledky v pořádku
![]() ![]() ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
11.1.2012 18:15:28
Tak se hlásíme z kontroly, pan doktor mě znova ujistil, že výsledky listopadové rezonance jsou v pořádku, doslova řekl, že je to perfektní, tak jsem ráda. A jak jsem se připravovala, že tam budem do bůhví kdy, tak jsme nakonec byly jako první na řadě, i když jsme měli jít až na půl jedenáctou, tak v devět jsme byly hotové. Jenže M jel na krev, takže jsme na něho do dvanácti čekaly v Motole, taky dobrá akce
![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
10.1.2012 19:41:59
Leni, v Lounech. Je to v klidné čtvrti.
Holky, nevíte, jestli se musí na oční mít doporučení od dětského doktora? Myslím, že Ondra nepřečte všechno, co by měl, tak to chci nechat zkontrolovat. Myslím, že bude špatně vidět po mně, doufala jsem, že bude mít oči po manželovi, ten vidí jako rys... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
10.1.2012 11:41:23
Mi-chalko, to je dobrý, prý ALE VŠECHNO DĚLÁŠ ŠPATNĚ
![]() ![]() To jsou ale dětičky naše, co z nich občas vypadne za hlášky... Vojta mi tu teď taky často říká, že si nemá s čím hrát, že neví s čím atd. Přitom podle mě hraček až až.Jaké mají vaše děti hračky ve školce? Před Vánocema jsem tam byla na jedné akci, a když jsem na vlastní oči viděla, že tam jsou 2 stavebnice, z toho jedna z roku raz dva, jeden kočárek, tak jsem byla dost v šoku. Mají tam ještě vlastnoručně vyrobený domeček, kuchyňku a pár aut. A na zahradě jen píškoviště, kam můžou jen někdy a klouzačku s domečkem nahoře, ale tam prý můžou jen výjimečně, když se učitelky uvolí a děti hlídají. Příští rok zkusím přehlásit Vojtu do školky tady naproti domu, ne kvůli těm hračkám, ale je to blíž, mají tam spec. logopedickou třídu a pak by tam měl kamarády, se kterýma půjde do školy. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
10.1.2012 11:30:26
Ahoj, čtu jen letmo... Malá se pořád budí, ale teď snad zaspala pořádně
![]() Adri, to zalehlé ucho nezávidím. Mně jeden čas dělalo problém zaléhání ucha, když jsem třeba šla ráno do práce. Pomohlo - ale jen na malou chvilku - se předklonit a polknout. Ale jak jsem znovu šla, tak to bylo zpátky Já na ušním taky sama se sebou nikdy nebyla, teda nepočítám kdysi když jsem byla jako malá v nemocnici a poslali mě i na vyšetření uší. Byla jsem z toho pořádně vyděšená, nikdo mi nic předem neřekl, nevysvětlil, dali mi jakýsi šílený župan a sanitkou s ostatníma převáželi do dospělácké nemocnice, no jednání hrůza tehdy ![]() ![]() Bylo mi asi 10 nebo 11 let. Když se mi díval do krku, jak si nahříval ten přístroj, málem jsem myslela, že mi chce trhat mandle.Zuzi, držím pěsti na koupi domečku, rozhodování není určitě lehké ![]() Zoubek se Vojtovi zatím žádný neviklá (s tím i/Y je to tu sranda, já bych teda taky váhala a raději napsala něco jiného, ale co?). To mi připomíná, že musím Vojtu objednat k zubařce. |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
9.1.2012 22:17:53
zuzi a kde?
|
| Zuza30 | 45972 |
|
|
9.1.2012 21:18:55
Ahoj holky, taky jsem se pobavila nad tím i a y, cizinci z toho našeho jazyka fakt musí být vedle
Nám se taky zatím nic neviklá, každopádně ze zkušenosti s Ondrou - když se zub začal hýbat, zkusili jsme ho viklat, ale nikdy ne hrubou silou, ono se to pozná, jestli má ještě vůli nebo ne. Ale každý to zas má jiné...Jinak doporučuju dárek zoubkové víly jen u toho prvního zubu, leze to pak dost do peněz Kacul, koukám, že si dost užíváte, takhle jsme to měli my vloni..Bylo to už na hlavu. Adri, tu lichořeřišnici bral manžel taky. Děti oba berou vakcínu na streptokoka, jsem zvědavá na výsledný efekt... Ifčo, držíme na kontrolu palce ![]() My řešíme koupi domku - staršího, na rekonstrukci, tak do týdne se musíme definitivně rozhodnout, hypotéku máme schválenou... Tak zatím a ať jsou marodi brzy fit |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
9.1.2012 20:20:40
Ahoj holky, tak já za nás říkám že se nám zatím naštěstí nic neviklá
takže taky moc neporadím... a s tím pravopisem jste mě teda pobavily taky bych si nebyla jista jak to správně napsat ![]() Ivčo, ve středu budem na vás myslet ![]() Jinak my loni na spálového streptokoka taky brali dvoje antibiotika než se to přeléčilo... no a kontrolní výtěr byl pak po 14 dnech ![]() O víkendu jsem jinak byla s dětmi u bratrance v Olomouci, tak jsem si zas po dlouhé době zařídila ve větším městě a teda nakonec jsem to k němu trefila, ale chvíli jsem bloudila. Myslela jsem si že to podle mapy trefím raz dva ale nakonec jsem se musela ptát 2 krát na cestu ![]() Děti si výlet užili, já taky, ale utahaná jsem byla teda pořádně... |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
9.1.2012 18:17:24
Ahojky, my jsme zatím zdravý, ale to bude tím, že nechodíme stále do školky. Ve čtvrtek jdem na to vrtání zoubku. Včera mladá řekla : Mami, ty jsi hodná máma, ale VŠECHNO děláš špatně a pak říkala za prvý, za druhý, za třetí. Taky se chtěla stěhovat ;-) - do nějakýho bytu, kde budou mít hračky, kt. jí budou bavit. /tj. Nikčin pokoj zaplaven hračkami, že jsme tam už dělali uličky,a by se aspoň místy dalo chodit, ale prostě, když jdem k někomu na návštěvu, tak tam mají jiný hračky, kt. jí ba/ Taky bych chtěla do pokoje Tv a dvd přehrávač a to mám ještě štěstí, že jen tohle, protože její cca o 4 měsíce starší kamarádka dostala k Vánocům noťas...
Jinak se nám nic neviklá - každopádně u nás u zubaře prodávají za dvacku takový umělý zoubek, kt. se otevře a dá se do něm vyviklaný zoubek a je to na šňůrce na krk, tak se na to už těším, že to koupím - na ty padající zuby moc ne... Trocha gramatiky ![]() V: vy, vykat, vysoký, vydra, výr, zvykat, žvýkat, výt, výskat, povyk, výheň, vyžle, Výtoň, Vyškov ![]() Holky, v práci - dnes a ve čtvrtek pravidelná porada a do toho zítra a pozítří další - ;-) |
| kaculaj | 53510 |
|
|
9.1.2012 16:58:49
Jé já nad tím slovem vyklat/viklat
vůbec ani nepřemýšlela-tak sorry teda![]() AdriM-se zalehlým uchem mám dosti bohaté zkušenosti-to ti jen profouknou-to nic není-on se někdy ale ten spálovej bacil dostane do ucha a dělá tam neplechu, tak ti to max.píchnou v našem věku už to není taková trága a dá se to vydržet-já byla na píchání teda asi v 21 letech....na profukování naposledy minulý rok.Jinak dnes mě začalo pálit v krku víc, tak jsem se cestou domů z práce stavila u mudry a prý to tam mám červený, ale bez čepů, takže ráno mám přijít zase na výtěr a CRP...a v pátek na kontrolu a dle výsledků buď atb nebo je to jen viroza-to pak ale nechápu proč všude píšou, že je nutné nasadit atb do 48 hodin, aby se předešlo komplikacím, když u nás jen ty výtěry trvají 4 dny..... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.