| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 17337  [Dalších 16247 >>]
adriM+M+N 55217
30.12.2011 17:23:04
Leni tak to je hezké ~s~ Taky se moc těším na fotky od Mabelky!
Škoda holky, že nebydlíte všechny někde poblíž ~:-D
bobysek2 43213
30.12.2011 15:51:44
Leni, to zní suprově. Ani se nedivím, že jste oba byli tak dojatí. A gratuluji k srdíčku.
Už se moc těším, až bude Mabelka doma a dá sem nějakou fotku.
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
30.12.2011 9:41:33
Adri,

koupila jsem mu k vánocům jeho oblíbenou vodku a k ní přivázala vzkaz a řekla ať čte nahlas a on to chudák dojetím ani nemohl dočíst~m~, až mi z toho taky slzička ukápla. Vůbec to nečekal, no jo, je na sebe pyšný ~t~
adriM+M+N 55217
30.12.2011 7:09:53
Ahoj, Leni to je super. A jak probehlo oznameni manzelovi teda? ~;)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
29.12.2011 23:43:03
Ahojky ~;)

Mabelko,mooooc gratuluji,přeji Adriance i celé vaší rodince pevné zdravíčko a klidné noci ~s~ ~;)

Já jsem byla dnes na další kontrole a jsem dle utz 6+1 a po chvilce napětí doktorka objevila srdíčko,krásně tlouklo~s~ i manžel hned poznal~R^ a máme první fotečku ~g~

Na srazík pojedu, předpokládám,že již budu doma a pokud nebudou žádné komplikace,rádi se přidáme.Za nás si udělej určitě čárku Zdendo~:-D
Zuza30 45972
29.12.2011 20:00:52
Ahoj, obrovská gratulace Mabelce k Adriance! Je to moc hezké jméno ~2~~g~
Jinak ke srazu, u nás to spíš vypadá, že bychom nejeli .....jak píše Adri, je to termínově hodně daleko a nedokážeme takhle dopředu nic naplánovat.
No a čekám, co napíše Lenča - měla mít myslím mezi svátky další kontrolu?
A taky nepíše Ifča, jestli se u nich doma situace uklidnila - moc držíme palce, aby jo.
skallka 40226
29.12.2011 15:56:35
ahojík, moc gratuluji Mabelce k narození Adrianky. Přeji malé to nejlepší do života a hlavně moc zdravíčka i mamince. Adrianka je hezké jméno. Nějak se nám to tady více párečkuje že :-)
Jinak co se týče srazu někde v čechách je pro nás velmi nepravděpodobné. Je to daleko, děti sice v autě vydrží, ale naše auto by už to asi po poslední nehodě nezvládlo :-(
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
29.12.2011 13:33:59
Mabelce, moc moc gratulujeme a přejeme Adriance hlavně zdravíčko, štěstíčko, lásku a hodného brášku ~;)~;((~s~
Ema + 2 56937
28.12.2011 17:30:16
Tak předně velká gratulace Mabelce! Snad budou holky v pořádku a brzy doma. ~x~ ~g~ Díky Adri za zprávu.

Zdendo, já za mně neslíbím. Pro nás to je dost daleko, leda bychom to spojili třeba s dovolenou tam v těch krajích (ta by byla určitě super), láká nás to dlouho, ale dosud nás vždycky odradila dlouhá cesta s našima neposednýma a netrpělivými klukama~;) Jen na víkend bychom tam s největší pravděpodobností nejeli. Plánování dovolené je u nás daleko, bohužel manžel to má v práci takové, že za poslední 2 roky měl max 5 dní dovolené v kuse, jen jednou a ještě do poslední chvíle nevěděl, zda jej bude mít kdo zastoupit a on ji dostane. Jinak dovolenou vybírá po dnech nebo půl dnech ~:( a dost jí zůstává nevybrané. Moc doufám, že se to do léta změní a nepojedeme třetí rok zase na max, ale nevím nevím. Takže u nás je spíš nepravděpodobné, že bychom jeli, ikdyž bych vás všechny moc ráda viděla. Je super, že to organizuješ ~;)
adriM+M+N 55217
28.12.2011 15:16:37
Zdendo ja bych jela moc rada, taky se mi moc libilo na poslednim sraziku a i maly sem tam vzpomene a rika, ze by tam zase chtel jet s detma :-) Ale letos jsme teda nestihli fakt skoro nic, az na prodlouzeny vikend v Praze, na pristi rok jsem zvazovala i nejakou dovcu u more, tak sama nevim co vse zase zvladnem a nezvladnem a hlavne jak to bude s nemocnosti maleho, tento rok byl totiz priserny.
Je to sice i trochu z ruky, ale zase kdyz by to mel byt vikend a neni to na otocku, tak to snad nevadi.
Pokud by se nas seslo vice, jela bych rada, ale zatim nejsem schopna urcit zadny konkretni datum a to fakt nejsem z tech co by se nejak vymlouvala nebo vyhybala odpovedi, mame tech planu vcelku dost letos... Ale je fakt, ze by bylo fajn, kdyby napsali aspon vsichni, kteri by zajem meli at se da nejak vycislit pocet lidi a podle toho se nejak odrazit.
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 17337  [Dalších 16247 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.