Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kaculaj | 53510 |
|
|
28.12.2011 10:13:12
Mabelko-moc ti gratulujeme a přejeme vám oběma moc moc zdravíčka, spokojenosti a štěstíčka!!!!!
![]() ![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
28.12.2011 9:52:49
Mabelce gratuluji
![]() Termín nemusí být v létě,může to být i dřív třeba květen červen...je to jen o domluvě ;-) |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
28.12.2011 7:07:05
Jé, super. Mabelce moc gratujume a Adriance přejeme hlavně hodně zdravíčka.
Ohledně srazu ještě nemůžu nic slíbit, máme už na léto toho hodně naplánovaného, ale když se nám bude termín hodit, tak bychom dojeli rádi. Minulý sraz se nám moc líbil. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
28.12.2011 6:57:01
Ahojky,
včera večer mi přišla zprávička, bohužel jsem si ji přečetla až pozdě, tak i Mabelce budu odepisovat až dnes, už mi to bylo blbé psát jí ve 22 h, ale určitě ji od vás pozdravím ![]() TAK DNES JE TEN KRASNY DEN, KDY SE NAM NARODILA ADRIANKA MERI 47 CM A VAZI 3,20 KG A ZATIM NEJRADEJI SPINKA. TED V 19H JI BUDILI AT JI MUZU NAKOJIT, NASTESTI JI TO KRASNE SLO (VLEZE NA ZADECH JSEM JI VUBEC NEMOHLA POMOCT) A PAK SE TAK HEZKY PRITULILA A SPALA U ME. JSEM CELA NAMEKKO AKORAT NA MANZELA NECO LEZE, JE MU SPATNE, TAK TU BYL JEN RANO, TO BYL JESTE DOBREJ. TAK PAPA, POZDRAVUJ VSECHNY! JESTLI BUDU MIT ZITRA FOTKU, POSLU VAM JI![]() Mabelce gratulujem a preji hlavne zdravicko ![]() ![]() ![]() |
|
|
27.12.2011 20:17:42
Termín ještě není domluvený,jen bych potřeboval vědět kdo by všechno jel aby to mělo cenu...ani nevím kolik vás tu je a s kolika maminama si Olča psala....ted zatím vím jen o dvou plus já.....Musíte mě s tím pomoct kdo tu všechno je a pak to zorganizuju....
Jak říkám kdyby někdo chtěl víc fotek tak piště a pošlu..... ;-) |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
27.12.2011 19:40:52
Ahoj holky, tak jsem opět doma, teď jsme byli od 25.12. u mých rodičů, tak jsme si užívali pohodičky a krásného vánočního času
ikdyž to letošní počasí teda pro děti na pobyt venku nic moc...Sešel se nám pod stromečkem od prarodičů z obou stran stejný dárek pro Pavlíka - takový ten hodně dlouhý kamion s formulkama z Tesca, takže teď máme doma dva, ale Pájovi to vůbec nevadí ten pak naopak říkal proč nemá i ostatní dárky dvaktrát? ![]() Co MABELKA? nemáte od ní někdo zprávu? dnes už měla jít na císaře, ne? Zdendo, myslím že to prostředí vypadá dost dobře!!! taky bych moc ráda jela, pokud bude vyhovovat termín a děti budou zdravé ![]() |
|
|
27.12.2011 17:54:54
Kaculaj,máš pravdu...je to tam nádherný a hodně možnostím kam se dá vyrazit....
A myslím si za tu cenu co to je je to za hubičku ![]() |
| kaculaj | 53510 |
|
|
27.12.2011 17:45:42
Ahoj Zdendo-tak my bysme jeli určitě
Je to tam fakt nádherný a máme to vyjímečně kousek Holky-vy co jste zdaleka-nebojte, je to tam fakt moc hezký, určitě tisíckrát lepší než tenkrát v tý Proseči u Skutče a i v blízkém okolí je spousta hezkých památek a vůbec všeho vyžití.... |
|
|
27.12.2011 10:50:04
Tak cena je pevná 290 na noc za osobu se snídaní.....je to nejlevnější v širém okolí.......
![]() |
|
|
26.12.2011 20:37:57
Ahoj holky,jen mě tak napadlo co kdyby jsme se příští rok v létě nebo před létem všichni sešli a udělali sraz.Jsem ochotnej to zorganizovat ale nevím jestli by se vám to líbilo to místo. Bylo by to na horách v krkonoších ve Vrchlabí v penzionu Kozel zzde je odkaz http://www.penzionkozel.cz/main.htm .
yl jsem tam letos na konci října a je to tam moc hezké.Hned pod penzionem je dětské hřiště a dá se tam i posedět večer venku. Hlavní šéfovou tam dělá moje spolužačka ze školy tak si bych se s ní i domluvil na ceně.Normální cena po celý rok je 290kč za noc za osobu i se snídaní. Je možno si tam i domluvit plnou penzi či polopenzi. Kdo by měl zájem o víc fotek než je na jejich webovkách tak mě písnite na mejlíka zdenekguma@seznam.cz a pošlu vám je. Je tam i nádherné okolí a lesy... Zkuste to promyslet a dejte vědět... Díky Zdenda ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.