Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bobysek2 | 43213 |
|
|
24.12.2011 12:40:21
Také všem přejeme klidné a veselé prožití svátků vánočních a nechť každý pod stromečkem najde to, co si přeje.
![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
23.12.2011 20:54:23
Přeji všem krásné vánoční svátky, ať si děti naplno užijí kouzla vánoc, pokud možné bez neduhů a kapřích kostí tam, kde nemají být.
|
| Zuza30 | 45972 |
|
|
23.12.2011 20:23:12
Všem přejeme krásné vánoce, pod stromkem dárky, které si přejete, a do Nového roku hodně zdraví, pohody a kapku toho štěstí...
|
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
23.12.2011 15:37:14
Přeji všem krásné a klidné prožití svátků vánočních,bohatého ježíška,zdravíčko a trochu toho štěstíčka.....a co do nového rouku...???to samé co na Vánoce....
Přeje Zdenda a Elis..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.12.2011 19:24:45
Díky za nabídku.....oblečení máme dost....díky
![]() ![]() ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
22.12.2011 19:13:16
http://www.krasnyusmev.cz/hello-kitty-spiderman/
Zdendo, kdyby jste ale potřebovali obléčo, tak nabídka furt platí...Předpokládám, že máte menší velikost, než my... |
|
|
22.12.2011 19:02:54
Holky,nedělejte si žádné starosti s nějakým posíláním čehokoliv,peněz není nikdy dost.......
Jinak přeji všek krásné a pohodové prožití svátků vánočních a bohatého ježíška...A co do nového roku?Hlavně zdraví,pohodu a i trošku toho štěstíčka..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Přeje Zdenda s Elis |
|
|
22.12.2011 18:44:31
Ty smajlíci, co se boxujou tam prý nepatří říká Nik
. Jinak Nik asi zkusím řešit snad nějakou česnekovou tinkurou, na ty kortikoidy a jejich dlouhodobé užívání si netroufám. To, že zatím nejzistili jejich vedlejší účinky, neznamená, že žádné nemají.No a jinak jsem nIk teď měla po 3 týdnech an 3 dny u našich a bylo to hektický, 2 dny jsme balila dárky a včera uklízela, do toho mě kamarádka přijela udělat barvu, takže jsem omylem zrzka ![]() ![]() - sice dobře zvolený odstín, ale měla jsem už hrozně odrostlý vlasy po melíru a na ty tmavý to holt chytlo takhle blbě ![]() ![]() .Jinak ségra je snad relativně OK, kojí a mimík Kubík se má k světu. Už to není to spavé miminko, umí se obstojně vztekat ;-) především kvůli prdíkům... Zítra mám už dovču, takže hurá, hurá, 24 budu s NIk u našich a 25. budem mít Vánoce s Martinem. Letos byl docela problém sehnat obstojný stromek. Noa 30. už mažu zas do práce PŘEJEME VŠEM POHODOVÉ VÁNOCE, HOOOODNĚ DÁREČKŮ, HOOODNĚ A HODNĚ a hlavně ZDRAVÍČKA !!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.12.2011 18:32:20
![]() ![]() c~![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.12.2011 18:24:05
dočetla jsem jen tak něco.
My nakonec neskončili se zánětem, dostali jsme totiž nějakej dry/iák;-) na průdušky, kt. nám bleskurychle zabral, takže Nik přestala kašlat snad druhý den. Jenže jsme tohle pondělí šly do nemocnice ke známý na ORL - šly jsme k ní poprvé, aby nám vyvrátila, že nemusíme brát ty léky, co nám předepsal imunolog a naopak to potzvrdila - takže máme stříkat obden kortikoidy do nosu a pak brát ještě nějaký tablety, kt. mají taky moc príma vedlejší účinky. Takže to zítra vyzvednu sice možná z lékárny, ale podávat to Nik se neodvažuju. Zdendo, omlouvám se, že jsme nic neposlaly, ale nakonec nejsou nějak chechty. Ifčo, no to je nářez ty chlapi...nebudu to komentovat... u nás taky nic moc, Martin je děsně urejpanej. Byl děsnej problém, když on jel sám někam na víkend - tj. od pá - ne, mimochodem ani ho nenapadlo mě byť ze slušnosti pozvat sebou/ a já si měla vyzvednout Nik hlídanou u našich až v sobotu, což mi navrhla ke všemu máma.Takže děsný kecy, že mu určitě zahnu, atd. Poslední dobou furt mele, že mu zahejbám, prostě paranoidní člověk a asi bych teda měla s tím zahebáním nejspíš začít...;-) :-D Ke všemu mi v srpnu oznámil, že mi od ledna už nebude přidávat na nájem.......upozorňuju, že je tady každý den, pokud tedy náhodou někam nejede nebo nejde do hospody, kdy chodí pak dom nebo obřas spí doma, protože je vorvanej z NIkči popř. nemocnej a nechci aby jí nakazil. Sex za poslední 3 měsíce - 1x ......... Nik Vám ještě pošle smajlíky ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.