Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
22.12.2011 9:00:08
Ahojky, Adri jsi moc hodná, že jsi poslala dáreček, já jsem se k tomu vůbec nedostala
, Zdendo, alespoň pVám přeji a nejenom Vám ale i všem tady krásné Vánoce a pohodové svátky, spousty dárků a dobrého jídla a vše nej nej nej do Nového roku a vkládám pár fotek, které jsem myslela, že už ani nestihnu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
22.12.2011 8:29:53
Nějak to budeme muset zvládnout Adri....holt život jde dál a žít se musí dál...hlavně pro Elis to je to moje jediný tedkom.....
Ale děkuji :-* |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
21.12.2011 18:10:55
Ahojky,
ale prosím tě vždyť to nic není, je to úplná maličkost, právě jsem chtěla i něco lepšího, ale v tom zmatku jak byl malý nemocný a pořádně jsme se po obchodech nedostali, mě nic nenapadlo. Jen doufám, že to malá nemá, protože netuším co máte. A taky, že si užijete vánoce aspoň v rámci možností, když vás je o jednoho méně ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
21.12.2011 12:45:30
Andrejko, moc ti děkuji i Míšovi....jsi blázen....nemám slov a slzy na krajíčku....Ještě jednou děkuji a Elis bude mít určitě radost.Po ježíškovi ti dám vědět jak se ji to líbilo ale určitě bude....bude to pěkné překvapení pro Elis a i pro mě
![]() Ještě jednou děkuji a neměla sis dělat starosti ![]() ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
21.12.2011 12:34:52
Ivi ano to je ten spalovy, to prave vim. Prave s nim bojujem od te doby co dostal spalovou anginu.
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
21.12.2011 11:16:56
vyskočilo
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
21.12.2011 11:16:07
Holky, ten streptokok pyogenes je právě ten spálový, doktorka mi řekla, že má streptokokovou angínu, tak jsem to hledala, a teď mi to hned vyskočila, že se ta potvora tak jmenuje. Někde jsem četla, že ani snad už normální angíny nejsou, jen ty spálové.
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
20.12.2011 21:10:11
Ahojky Kačul, jen se vyléč raději a já doporučuji si ohlídat i tu malou, protože doktorům dnes fakt moc nevěřím.
Zuzi jojo, já bych právě také neřešila, kdyby byl fit. Teda teď je úplně v pořádku už několik dní, ale dobírá atb, takže to je tím. Dnes měli besídku, tak kvůli ní šel, ale se školkou tím skončil a půjde nejdřív v lednu. Jenže je právě dostal proto, že mu ten streptokok právě dělá potíže, byl takový nachlazený nějakou dobu a pak se to začne stupňovat průdušky, bolesti ouška a pomůžou mu až ta atb, to je právě blbé. Fakt nechci jít z jedněch do druhých. Byla mi doporučena lichořešnice, jsou to něco jako bylinná atb, tak jsem ji koupila, uvidíme no... Já dnes měla jeden den volno, chtěla jsem rychle vyčistit lednici, vařila jsem na ty dva dny co budu zase v práci ať má malý obědy, dělala poslední druh cukroví a celý den netekla teplá voda, to je fakt děs ![]() ![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
20.12.2011 20:21:15
Ahojky,Leni to je super,co zabalíš pod stromek - těh. test nebo máš už fotku dutinky z UZV? To bude fakt asi nejhezčí dárek...
Adri, to je ten pyogenes, co má Kristýnka taky. Dr. jí včera udělala kontrolní výtěr, ale zřejmě ho tam bude mít pořád, v kartě jsme zjistili, že když ho měla vloni naposledy, byla v únoru přeléčená antibitiky a v dubnu ho tam už měla znovu....takže to by jen dokola brala antiobiotika... Doktorka řekla, že budeme léčit až nemoc a ne nález ve výtěru... pevně doufám, že trochu pomůže ta vakcína... Mabelko, taky držíme palce, aby vše proběhlo v pořádku a neboj, manžel to určitě zvládne připravit, máme to doma obdobně, m. má na všechno dost času a pak se to řeší za chodu...já z toho rostu, protože jsem naopak typ, že chci mít všechno promyšlené a nachystané s dostatečnou čas. rezervou. Jinak ve škole taky řádí ta střevní viroza...Leni, doufám, že už jste OK. Kacul, koukám, že to taky máte veselé... |
| kaculaj | 53510 |
|
|
20.12.2011 18:28:28
Leni-moc ti gratuluju k těhotenství!!!!
![]() ![]() ![]() Ifčo-je mi líto, že zrovna prožíváš ne moc šťastné období, třeba se manžel umoudří-ti chlapi jsou někdy fakt příšerný!!!! Mabel-držím ti palce, ať ti také vše dobře dopadne, máš rychlý porod a zdravé miminko a s manželem si hlavu taky nedělej-on nakonec vše připraví, neboj ![]() Leni-snad už neblindíte-to je taky šílený vopruz!!! Do Vánoc ať jste fit!!! Adri-dnes jsem si na tebe vzpomněla-minulý týden jsme byli se Sárinkou na výtěru z nosu-má tam nějakýho hemofia a ještě něco školkovýho, takže dostala pamycon-ten snad zabral, žlutá rýma ustoupila, já jsem si tam taky ale nechala udělat výtěr z krku a dnes mi volali, že mi vyšel na dva křížky streptokok agalactiae a že si k nim mám přijít pro atb-já už snad od toho Sárinčinýho zápalu plic pořád tak divně pokašlávám, tak jsem si pro něj dnes šla, ale mám takový divný pocit, že mi je předepsala dětská mudra, která mě ani neprohlídla, ani mě nezná...ale dnes mě hrozně pálí na hrudníku, tak si je asi vezmu-dala mi doxyhexal. Ale teď mi pořád vrtá hlavou-co když to má i Sarča nebo manžel??? Prý mají přijít, kdyby měli potíže, jinak ne. Sarča má už dýl takový ochraptěný hlas, tak nevím, jestli mám být hysterka a mám chtít ještě před vánoci další výtěr-tentokrát z krku. Když hledám na netu, co způsobuje tento streptokok, tak tam je zase zápal plic, nebo a co mě teda zaráží se hlavně vyskytuje v rodidlech u ženských, dělá se na něho ten test před porodem a tak teda nevím, jak jsem ho mohla chytit já a do krku...???? ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.