| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 17337  [Dalších 16187 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
17.12.2011 17:52:25
Ahojky, tak to vypadá, že řádí nějaká střevní viroza ~7~. Tak všem přeji, ať rychle odejde jako přišla.

Adri, já si právě myslím, že i když se streptokok přeléčí, tak se rád vrací. Už nevím, kdo mi to vyprávěl, že koky se vykskytujou různě v těle a že ho může mít ženská ve výtěru z gyndy a prej je zbytečný to léčit, že se stejně objeví. Ale určitě záleží o jaký přesně jde, ten spálový by se asi řešit měl, právě když máte bolesti v krku.

Tak já stále nevím v jakém jsem týdnu, ale určitě se jedná o nitroděložní těhotenství, jsem objednaná mezi svátkama na další kontrolu, že už to půjde lépe změřit a mohlo by být i srdíčko ~R^~s~
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
17.12.2011 13:21:17
Ahojas holky,

koukám že marodi jsme všichni.... Elis je už v pohodě tak snad zítra by ji mohli pustit domů pokud bude vše v pohodě.Mluvil jsem s doktorem co tu slouží a hlavně sloouží na hematolce tak že mě to domluví s doktorkou :-) .Dneska mě střídá mamka moje že tu bude s Elis ona protože jdu zítra do práce na ráno.Ještě že je mamka v důchodě a může zastoupit Olču :-) .Zatím se tu mějte a přeji všem brzké uzdravení ~;((~;((~;((~;((
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
17.12.2011 9:09:06
Ahoj holky a Zdendo! doufám že budete s Eliškou brzo doma a že je Eliška v pořádku!
No my taky válčíme... to středeční Janiččiné blinkání a následný průjem nebyla nejspíš reakce na to co brala, ale asi nějaká viróza. Včera odpoledne jsem začla zvracet já, hrozné křeče a bolesti, fakt bych nikomu nepřála... v noci jsem si pak vzala Enterol (probiotika) a od žaludku už je mi líp, ale jinak mě bolí celé tělo... no k tomu se v noci přidal manža s průjmem a Pavlík se zvracením, takže jsme to chytli celá rodinka ~n~ a to jsme měli dnes naplánované nákupy v Ostravě a děti na hlídání u mojich rodičů - vše jsme museli zrušit. Já říkám u nás se fakt nevyplatí něco plánovat, vždy nám to něco překazí...
adriM+M+N 55217
16.12.2011 21:32:02
Ahojky,
Zdendo držím moc palce ať vás pustí co nejdřív, to je opruz před vánoci.. Ale chápu, že to dokáže pěkně vyplašit takové zvracení, aspoň byla pod dohledem.

Tak já dnes volala i k naší dr. a Míša má pořád toho stejného streptokoka jako poprvé při té spálové angíně. Takže buď se mu vrací anebo se vůbec nepřeléčil ani těma dvěma různýma atb. Teď bere Klacid. Dr. mu totiž ani naše ani na ORL po atb neudělala kontrolní výtěr, vždy ho jen zkontrolovala, podívala se do pusy, poslechla a stačilo jí, že se cítí dobře. Takže jsem tam volala a po atb půjde na nějaké podrobnější odběr jestli ho nemá někde v krvi a pak se to může řešit. I když mluvila pak i tak, že se s tím stejně moc nic nedá dělat, že nás třeba pošle na alergologii apod.
Zuzi a ty vakcíny se dávají na alergo nebo kde? Co to vlastně je? Taky by mě zajímalo jak se dá zjistit, že je někdo tím "nosičem", z té krve?
Mně dala dr. taky penicilin hned jak se podívala do krku, řekla, že to vypadá na toho spálového bacila, ale říkala, že nemá smysl čekat do příštího týdne, ještě když je víkend a bolí mě to od úterka, takže mám přijít na výtěr krev a moč až je doberu.
Mám spíše pocit, že tam mám afty, ale až hluboko v krku, tak snad to zabere.
Nic, jdu ještě poklidit kuchyň, uválela jsem pár koulí a snad se trochu vyspím, dnes jsem byla od dvou vzhůru, nějak jsem nemohla spát...
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
16.12.2011 17:46:39
Ahojas holky, tak jsme dnes nastoupili s Elis do špitálu.Včera mě volali ze školky že si mám dojít pro Elis že ji je špatně a když jsme odcházeli ze školky tak jsme ještě běželi na záchod protože se Elis chtělo zvracet.Pak se mě poblinkala 3x v autě a kolikrát doma ani nemluvím....Dneska blinkala ráno tak nás dr radši poslala do špitálu na pořádný vyšetření aby se něco nezanedbalo tak tu ležíme spolu :-) .Možná o víkendu nás pustí domů, podle toho jak budou vypadat výsledky z krve,moči,výtěru ze zadku a vzorku bobana....

Ted ji je už líp tak snad to nebude nic vážného....

Ema + 2 56937
16.12.2011 15:54:58
Adri, objednávala jsem na 24print jako vzdy, ale tentokrat fakt pozde, platila jsem az tuto stredu, takze nepocitam ze by to dorazilo ~:( Nemela jsem cas, pak nam zase nejel net, taky mi nejak nedoslo, ze pred Vanocemi toho budou mit hodne a bude jim to trvat dyl nez obvykle... Tak dam babickam pod stromek aspon poukazku na kalendar a kalendar samotny az dorazi ~y~

Adri, to je teda divne, ze ma po atb zase streptokoka, po dobrani atb mu delali test jestli ho prelecili? Ale to preleceni rodiny asi neni spatny napad, urcite to tak muze byt, ze vam tam koluje. Bylas na tom vyteru?
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
15.12.2011 22:36:49
Medu, tak to vidím asi tak, že Janička bude ten citlivější jedinec... ~f~
Zuzi, s těma streptokokama to je teda mazec. Netušila jsem že je to tak složité... navíc naša dětská vůbec výtěry nedělá a ikdyž jsem kdysi po ní chtěla aby ho udělala tak řekla že je to zbytečné... radši budu asi chodit přímo na ORL.
Adri, já nechala dělat kalendáře na http://info.24print.eu/cze/, ale nevím jestli by to bylo ještě teď i do Štědrého dne... já už je měla hotové v listopadu.
adriM+M+N 55217
15.12.2011 21:45:16
Emi kde jsi objednala kalendáře? Já zatím nemám...
adriM+M+N 55217
15.12.2011 21:44:59
Zuzi na tu vakcínu na streptokoky se taky poptám.
Já už se teď děsím, že si zas veškerou dovču příští rok vyberu na Míšovy nemoci a lékaře ~q~
adriM+M+N 55217
15.12.2011 21:43:49
Ahojky,
jé Zuzi my teď máme každý den nějaké schůzky, všichni chodí popřát hezké svátky a nosí i sem tam nějaké dárečky, i když vesměs reklamní :-)
Míša má toho streptokoka ve výtěru, zítra ještě zavolám obvodní jestli je to ten samý jako měl na začátku listopadu, spálový streptokok. No ale vzhledem k tomu jak mě bolí v krku je mi jasné, že ho mám asi taky. Chtěla jsem to nějak přechodit, ale vzhledem k tomu, že to takhle můžeme doma pěkně přenášet, zajdu si zítra ráno taky k dr. na výtěr a raději ať mě taky přeléčí. Myslím, že by to pak chtělo fakt všechny i mm, toho v krku bolelo asi před měsícem, ale myslím že ho těžko donutím když zrovna teď nic nemá... Jen se bojím, že to fakt Míša může takto chytat i od nás, i když nám nic nebylo a mu se to pořád vrací, nějak se toho nemůže asi zbavit. A už to tedy cítím i já.
Zuzi tak první týden v lednu není nic moc to chápu ~a~
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 17337  [Dalších 16187 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.