| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 17337  [Dalších 16197 >>]
adriM+M+N 55217
20.12.2011 17:48:58
Ahojky,
Zuzi nevím co je typ A, ale ten náš je nějaký pyogenes. Já právě mám zkušenosti, že každá dr má jiné postupy, tak sonduji. Budu žádat nějaké podrobnější vyšetření.
Mabel drž se, není to těžké někdy s chlapama, tak snad má ale zase nějaké kladné stránky, zkus si je pořád opakovat, někdy nám asi nezbývá se s těma horšíma smířit pokud se nechceme zbláznit. Ale samozřejmě musí to být v rámci možností, pokud nevyvádí nějak, tak se to dá...
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
19.12.2011 20:46:19
Leni, tak to je super že už je tam dutinka! a lepší dáreček pod stromeček si manžovi snad ani vybrat nemohla! super ~R^

Jinak Pája přes den v pohodě, tak uvidíme jaká bude noc...
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
19.12.2011 20:22:27
Mabelko neboj, ono to nějak dopadne, věřím, že je to pro tebe teď náročné jak fyzicky tak psychicky, hlavně odpočívej a užívej Vánoc. ~s~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
19.12.2011 20:21:08
Ano na gyndě jsem byla, doktorka mi dělala utz, ale byla zatím jen dutinka, manžel stále nic neví, těším se, že to pro něj bude úžasný dárek pod stromeček ~s~ Mezi svátky jdu na další utz, kde už by to mělo jít změřit a stanovit stáří miminka, já totiž nevím datum poslední ms ~f~
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
19.12.2011 9:06:15
Ahoj holky, tak jsem si myslela že už jsou ty střevní obtíže za námi a v noci zvracel Pavlík takovým obloukem, že byla i zeď obhozena... ach jo... byl celý doblinkaný i ve vlasech a v posteli tak musel i do sprchy... kdy už to skončí a budou děti konečně zdravé??? ~a~

Mabelko, jj, ti chlapi... všechno nechávají na poslední chvíli... my například ještě vůbec nemáme stromek na vánoce... sice se to nedá porovnat s tvýma starostma, ale taky mě to docela vytáčí ~j~
Mabelka 29 50861
19.12.2011 7:34:53
Zdendo, jsem ráda, že jste už doma ~R^ Tak ať už je Elišce jen a jen dobře! ~x~

Zuzi, ať vám kontrola dopadne dobře! A už žádné další nemoci ~;((~;((~;(( To laserové zmenšení mandle, to zní dobře! Teda líp než trhání... O tom jsem ještě neslyšela.

Vojtík dnes už hezky spí, večer dostal ještě Nurofen, ale teplotu měl už jen něco přes 37. Tak snad už se to taky lepší, průjem ustoupil, horko těžko včera vytlačil malinkatého bobka ~R^~:-D Pardon za detaily, ale mám z toho takovou radost ~d~~;)

Je to ale boj pořád s nemocema...
Odhlášený ze školky je až do Vánoc, mezi svátkama je šk. zavřená a já přemýšlím, jak to budu dělat s miminkem. Jestli ho mám nechat úplně doma nějakou dobu (protože stejně do školky nechce), nejlepší by bylo jen na dopoledne (ale Vojta se bohužel moc nenaobědvá), ale bojím se nemocí ze školky a nechat vyzvedávání na manželovi, to by tam byl dlouho. Ještě pořád nemám kočárek ~q~, manžel má pořád čas, včera už jsem začínala být naštvaná. Tak šel aspoň najít do sklepa (rozumějte - do jeho velkého "pořádku") adaptéry na hlubokou korbičku. Ale těch řečí předtím - jak to vůbec vypadá??? (našla jsem mu to na netu), to nemůžu najít, v tom bordelu (~8~~8~~8~). Jsem jen vyčerpaně řekla: co ti na to mám říct?

Chci se prostě vyhnout tomu, že Vojtu na celý den odloží u tchyně a on bude zařizovat milion maličkostí... Nedejbože aby byl navíc Vojta ještě nemocný.

Tak a už tady chci číst jen zprávy o uzdravování dětí a maminek, nemocí už bylo dost! ~;)
AHOJ
Zuza30 45972
18.12.2011 20:11:02
Ahojky,
Leni, takže jsi u byla na gyn.? To je fajn...a Jirka ještě nic neví?
Jinak marůdkům přejeme brzké uzdravení, teda doufám, že nás taky neskolí nějaká viroza, Ondra musí být po těch dvou antibiotikách s imunitou na štíru..~Rv
Adri...k tomu streptokoku...nevíš jaký typ je konkrétně ten spálový, není to to A? Nosič je ten, kdo ho v době má a nepůsobí mu žádné potíže a přeléčit moc ani nejde, jak asi píše Lenča, rádo se to vrací... My teď nic nevíme, zítra jdu s dětmi znovu k doktorce, s Týnkou na kontrolní výtěr, vyzvedneme si vakcínu, kterou budou brát oba a zřejmě Ondrovi budou opakovat sedimentaci, protože ji v pátek měl vysokou, myslela jsem, že už mě klepne... Jinak Adri vakcína se buď dělá jako autovakcína z toho samotného výtěru nebo existuje taková vakcína proti sreptokokům, která posluje právě obranyschopnost proti všem typům streptokoka. Kristýnce dr. antibiotika nedala, prý počkáme, co ten kontrolní výtěr a jestli zabere ta vakcína... Ondra má ale prý hodně velké mandle a možná stejně skončíme na ORL (a následně případně na laserovém zmenšení krčních mandlí). tak zatím ~3~
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
18.12.2011 17:52:45
Tak jsme konečně doma z nemocnice :-)

Prý nějaká vyroza či co tak aspon že tak....

Všem přeji brzké uzdravení :-)
Mabelka 29 50861
18.12.2011 11:34:34
Leni, mám velkou radost, tak ať se příště miminko hezky ukáže i se srdíčkem! ~;((~x~~:-D

Skallko, to jsi teda dobrá! Užijte si letošní Vánoce hezky bez nemocí ~;((

Teda řádí tady ty nemoci, ach jo. Dnes jsme se přidali i my, teda zatím jen Vojtík. Včera průjem, v noci horečka a dnes ráno skoro 40 ~7~ Teď po Nurofenu je docela dobrý, ale čekám, kdy zase teplota vyskočí. K tomu mu doznívá kašel, který měl už dřív, takže když se víc rozkašle, tak se i 2x poblinkal ~6~ Dnes v noci moc nespal, takže já taky ne.

Snad nám bude všem brzo dobře! ~;((

Jo a tak trochu závidím manželovi, že si s tím nedělá takovou hlavu, zároveň mě ale štve, že co mu neřeknu, aby udělal, tak neudělá... A pořád odkládá poslední přípravy na miminko (přebalovací deska, infrazářič) na nevím kdy ~:( Můžu každým dnem zkončit v porodnici a co on pak sám doma s nemocným Vojtíkem, už vidím, jak ho někde odloží nebo tahá s sebou po obchodech a garáži.
skallka 40226
17.12.2011 21:08:48
Ahoj tady je marůdků :-( Maty začal v pátek kašlat tak jsem mu nasadila tu třídenní dithiadenovou kůru a uvidíme, zatím to vypadá dobře.
Dárečky už máme konečně všechny nakoupené, já se na ty vánoce snad těším víc než ty děti, hrozně mám radost, když všichni kolem mne mají radost. Ráda dělám pro ostatní překvapení. Malá sice dostane veskrze praktické dárky, ale příští rok si to vynahradí. Adri já jednou někde slyšela nebo četla, že jak máš jednou streptokoka těžko se ho pak kdy zbavíš. Tož nejspíš to bude tak, že někdo ho má celý život v sobě a nevypluje a někdo holt s tím musí furt bojovat :-( Letos jsem se přemohla a vytvořila 6druhů cukroví, to je na můj antitalent úplný výkon a docela mně to i bavilo, ale příští rok už určitě ne ~:-D Tak marůdkům přeji brzké uzdravení,aby si těch vánočních svátků mohli naplno užít. My měli první dvoje vánoc v nemocnici, třetí byly nemocné, ale doma teprve ty minulé jsme si poprvé užili bez nemoci a je to podstatně lepší, tak ťuk Ťuk Ťuk
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 17337  [Dalších 16197 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.