| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 17337  [Dalších 16147 >>]
Medunka_ 16389
13.12.2011 17:29:51
Jéééé, Leni moc moc gratuluji!!!!!~s~~s~
adriM+M+N 55217
13.12.2011 14:56:08
Mabel moc moc drzim palecky a zitra dej urcite vedet ~;)
bobysek2 43213
13.12.2011 14:10:03
Holky, tak jsem to samo zakřikla a Martínek už je nemocný. Chodíme také do školky jen na dopoledne a dnes tam bylo z 26 jen 11 dětí, ráno byl ještě OK a teď po obědě už měl teplotu. Tak snad to bude jen viróza a brzo se ji zbavíme, nekašleme ani rýma, jen teplota, tak uvidíme. Ale oproti loňsku se to fakt nedá srovnat. Hlavně doufám, že budeme do vánoc OK. Jsem ho pro jistotu odhlásila až do ledna.
Ty přípravky jsou od firmy Green Way. Info na netu, já to zatím beru od známé z Olomouce. Vím, že je i nějaká Chlorella i v lékárně, ale ještě jsem neměla čas srovnat, jaký je mezi nimi rozdíl.
Mabelka 29 50861
13.12.2011 11:01:37
Ahoj, díky holky, že na mě myslíte, zítra jdu na kontrolu, tak vám dám vědět, jestli jsme něco naplánovali.

Zuzi, tak to je dobrý, další dvě holky, které mají termín podobně ~R^~:-D

Bobýsku, taky jsem se chtěla zeptat, kde tu řasu a mladý ječmen kupuješ? Ještě jsem se na net nedívala.

Adri, to máte v té práci pořád náročný, aspoň že máš těch pár dnů ~R^
A ať tě ta bolest v krku rychle přejde! ~x~

Já jsem dnes chodila po obchodech, ale ne na dárky, ale na kojící podprsenku ~j~ A normálně nikde nic normálního není. Mám doma i staré, ale já jsem chtěla jen dokoupit buď jednu hezkou, vyztuženou, nebo elastickou sportovní, v té se taky dobře kojí a není pak tak vytahaná a nevypadá blbě pod tričkem. No a ani ty nemají ~a~ Teda mají, ale tak jednu v obchodě, žádný výběr.

Manžel je dnes a zítra v Praze, tak snad jako naschvál nezačnu rodit ~t~

adriM+M+N 55217
13.12.2011 10:02:38
Ahojky, maly ted chodil do skolky casto jen do obeda, nicmene opet na nej nejake nachlazeni vlezlo, bez teplot, ale taky cekam podobny prubeh jako vzdy...
Mne od noci zacalo silene bolet v krku, v podstate mi nic neni, jen me v tom krku boli jak blazen, vubec nemuzu polknout a celou noc me to budilo.
V patek jsme byli na Popelce na lede, dostala jsem v praci listky zdarma a bylo to moc krasne, i kdyz na Misovu pozornost jeste docela narocne. Mela jsem strach ze zimy, byli jsme nabaleni jak blazen i deku jsem tahla a nakonec jsem sedela i bez bundy.
Zuzi to volno uprimne zavidim, u nas se maka porad, jeste ze je letos Silvestr v sobotu, jinak bychom pracovali i na Silvestra jako loni.
Beru si dovcu 20., 23. a 27., tak rozhazene, ale aspon se mam porad na co tesit.
Ted i kdybych byla nemocna, tak chodit budu, at o tohle volno neprijdu.
adriM+M+N 55217
13.12.2011 9:13:09
Bobysku a tu rasu kupujes v lekarne nebo na netu? V jake forme?
adriM+M+N 55217
13.12.2011 9:12:47
Leni moc moc gratuluji k tak krasnemu darecku ~g~ A smekam jestli to vydrzis nerict manz. az do vanoc ~:-D
bobysek2 43213
13.12.2011 7:51:37
Ahoj holky, tak především také Lence obrovská gratulace. A Mabelce moc držíme palečky, ať je ta plodová voda co nejdéle v pohodě a ať spolu s Dr. naplánujete nějaký hezký termín porodu.
Též je mi líto, že holkám ta operace mandle nepomohla. Znám to, co to je když je dítě pořád jen na hromadě. My to tak měli do loňska. Martínek byl vždy cca 3 dny ve školce a pak 3 týdny doma s ATB. Ještě jednou píšu, že nám strašně moc na tu imunitu pomohla ta řasa Chlorella a mladý ječmen TUK TUK. Nechci nikomu dělat reklamu, ale vím, že člověk už je v takové situaci rád za cokoliv. Ale je to na delší trať, výsledky užívání se projeví za cca půl roku nejdřív. Už to teď cpu tu Chlorellu i malému Míšovi a ten si myslí, že jsou to kokina, jak mu to chutná.
Všem přeji, ať je zima s nemocema brzo za náma a hlavně, ať jsou všechny děti zdravé na vánoce. Já už mám napečeno, ale ještě bych chtěla linecké, ale nevím, zda stihnu. Plus mi ještě chybí nějaké drobnosti dokoupit, ale většinu už mám. Přijde mi, že to šíleně letí, vždyť vánoce už jsou pomalu za dvěřmi.
Zuza30 45972
12.12.2011 18:39:21
Ahoj holky,
tak v první řadě Leni obrovská gratulace ~x~ Věřím, že psychika dělá hodně a zřejmě jste byli v pohodě a bez stresů, tak se to povedlo ~t~ Držím palce, aby všechno bylo jak má být..
Taky mě mrzí, že holkám nepomohlo vyndání mandle, nám to tenkrát fakt pomohlo. Jinak Kristýnka je ale teď taky dost doma ze školky, vrací se jí kašel a u nás ve školce při každém kýchnutí a zakašlání jsou v pozoru, bohužel to klasicky ne všichni dodržují, takže to je pořád dokola. No a čekáme na vakcínu na streptokoka, co jsme nechali dělat Ondrovi poté, co měl teď dvakrát po sobě antibiotika.
My máme dárky jakž takž nakoupené, zbývají jen drobnosti, ceny jsou fakt šílené...
Já už se těším na volno, jdu do práce naposledy 19-tého a pak až 2.1.~z~hurá
Mabelko, držím palce, už se to blíží, mám těhotné dvě kamarádky a obě mají termín teď na přelomu roku....
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
12.12.2011 15:42:25
já znám snad jednoho člověka, co otěhotněl napoprvé, takže bych si v životě nemyslela, že právě já budu ten případ. Každopádně díky a dokud to bude jisté, nikomu nic neřeknu, ani manžel neví ~;)~s~
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 17337  [Dalších 16147 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.