| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 17337  [Dalších 16137 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
12.12.2011 15:16:09
tak to vám moc přeji!!! u nás jsme taky o druhého těhotenství zůstali tak trochu v šoku, protože se zadařilo hned napoprvé... ~z~

jinak my dnes kontrola ORL, Pavlík už má ouška dobré, hlen ještě nějaký zůstává, máme dobrat ATB... Janička nafasovala na hlenovitou rýmu Pamycon a taky Aerius nebo tak nějak roztok na alergické rýmy... má prý i větší nosní mandli... tož tak ~3~
Ema + 2 56937
12.12.2011 14:49:32
AHojky!
Leni, moooooc blahopřeji a přeji pohodové těhulkování! To je krásný dáreček pod stromeček ~g~

Mabelko, ty se tento týden dozvíš, kdy se miminko narodí,že? Tak to hezky naplánujte a dej nám vědět ~;)

My se přidáváme k marůdkům, stačil týden ve školce a Míša kašle jak tuberák, o víkendu měl i teploty. Tak hlavně ať to skončí u nachlazení a ne jako minule na ATB. ~8~

Holky, to mě mrzí, že vyndání mandle nepomohlo, kdyby to tak člověk tušil, že.. ~Rv
Mabelka 29 50861
12.12.2011 14:19:04
Leni, tý jo, moc gratuluju!!! ~x~~:-D Tak to budete mít kouzelné svátky ~R^
Přeju, ať je všechno v pořádku!

Všem marůdkům přeju brzké uzdravení! ~;((

Já se snažím žehlit haldu prádla, ale mám oteklé nohy a bolí ~7~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
12.12.2011 14:15:33
Tak já jsem v šoku, já si udělala před chvílí test a mám tam hotové dálnice ~e~. Před dvěma lety jsme se snažili přes rok, tento měsíc jsme na to poprvé vlítli a já jsem snad těhotná ~8~
kaculaj 53510
10.12.2011 9:31:10
Ahoj Míšo, tak koukám, že vám vytržení mandle pomohlo asi tak jako nám~;) Já jsem taková kr...., že jsem jí tím vůbec stresovala, když to je úplně k ničemu. Taky je týden ve školce, 3 týdny doma....a to po tom zápalu plic byla dva měsíce doma, imunita prý dobrá, říkali na alergo a šla do školky a po týdnu zase doma-pořád má ty trapný žlutý hustý rýmy, zaražený, nic na to nepomáhá ani atb do nosu-teď zkouším sterimal s mědí, sinupret nepomáhá...furt chraptí,a le tak, že mně je z toho normálně u na:-©, ale dle doktorů je to normální školkový stav-podle mě teda nee, obtěžuje nás to všechny a nebaví mě furt řešit ucpaný nos atd.....ale bohužel do práce musíme, ona školku miluje, tak není z toho cesty ven...
Mic-halka a Nicolka 54963
10.12.2011 8:19:12
Ahojky, my jsme marod - rýma, něco v krku kašel, zatím má Nik jen Bachovy kapky, ale je jasný, že zas skončíme se zánětem dutin a průdušek. Začínám zvažovat ukončení docházky do školky, s tím, že tentokrát by jsme neplatily, jelikož nás stejně od září někde přijmout musí... Platím 750 na měsíc za docházku bez jídla + každý měsíc za léky díky nákaze ze školky průměrně dvojku/minulý měsíc asi 3 litry/...(Nik jde vždy tak 3 k doktorovi za každou nemoc a atb dostává až napotřetí), takže min. 3 návštěvy lékárny s Nik, do toho to chytnu já - takže já léky a většinou i Martin. o zátěži Nikčina organismu nemocemi a léky ani nemluvím.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
8.12.2011 12:59:41
Mabelko, tak to je fajn, že je vše OK a až příště budeš plánovat termín, tak nám písni kdy na tebe máme myslet ~;)

Leni, super že se nakonec zadařilo sehnat. Sice ta cena děs, ale co pro ty své děťátka neuděláme, že? ~j~
No my jelikož už jsou děti dvě, tak se musíme trochu s dárkama krotit, tolik peněz zas nemáme, ale i tak doufám že se snad zavděčíme... Nemáme věci z reklam, ikdyž děti by určitě chtěly... Pavlík dostane 2kg lego kostek a teréní auto na dálkové ovládání a Janička malou kuchyňku s příslušenstvím a kočárek s panenkou. Plus ještě bude určitě i nějaká knížka.
Mabelka 29 50861
8.12.2011 11:44:15
Leni, tak hlavně že jste ji sehnali ~;) Vojta ty reklamy taky sleduje, je to hrozný, jak to těm dětem cpou do hlavy ~d~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
8.12.2011 11:33:33
Holky moc děkuji, ale právě se mi ozvala paní z mmb, že jí ještě má, sice vyjde mnohem dráž, ale nedá se nic dělat, obábám se, že v Dráčiku za tu cenu už nebude a na mmb už jí rejžujou od800-900kč~:( Už jsem jí poslala platbu. Je to teda šílená mánie, Lenča viděla reklamu a o ničem jiném nemluví a koukám že není jediná~:-D

Lenča taky chrlá a má už končící rýmu, ale hold zvládá i docházením do školky, bohužel nejde jinak a hlavně neni ve školce jediná, hlavně že neměla teploty
Mabelka 29 50861
8.12.2011 11:24:34
Leni, kdybysme jeli do Olomouce, tak bych se ti tam podívala. Akorát nevím kdy a jestli tam pojedem, takže to je blbý. Když tak mi napiš třeba číslo na tvůj mobil do mejlu, jestli chceš.
A jsou tam dvě, blondýna a hnědovláska, za 599,-. Je možné, že tam pojedem i dnes, jak znám manžela ~;) Ale fakt nevím.

Leni, ach jo, to je opravdu smůla s Pavlíkem. A že mu museli píchat ouško ~6~ Škoda, je to teď takové slavnostní ve školkách a na náměstí atd.
Vojta dostal v noci ze sobotu na neděli horečku 38,5. Dávala jsem mu obklady na čelo, pak si sám řekl, že mu není dobře a chce lék ~;) Po Nurofenu usnul, pak mě vzbudil, že je propocený, spal až do půl 10 ráno a od té doby byl dobrý. Malinko kašel. Takže jsem ho nechala do středy doma a jsem pořád ve střehu. Dnes je ZASE POPRVÉ ve školce a dělá hrozné scény, brek, přemlouvání, že to nezvládne, že ho tam nebaví hračky, nebo že nemá kamaráda (už jsou ve dvojicích "zadaní"), nechce kreslit, o spaní tam ani nemluvě. Dnes šel s tatínkem, výjimečně byl doma, tak si to vydupal atd. ~a~

Já se s miminkem zatím držím, včerejší kontrola byla v pořádku. Poležela jsem si půl hodiny na monitoru přímo na porodním sále ~k~. A příští týden už se bude plánovat, jak a kdy budu rodit.

[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 17337  [Dalších 16137 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.