| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 17337  [Dalších 16067 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
22.11.2011 8:41:39
Ahoj holky, tak vidím že s těma školkama je to všude stejné ~j~ i Pája když je s námi chvíli doma, tak se pak po nemoci vymlouvá že chce být s náma doma a že ještě kašle a tak různě... zajímavé je jak ještě večer se ptá kdy už půjde do školky a že tam chce a když ráno na to příjde, tak je spousta výmluv ~b~

Mabelko, to je dobře že je vše v pořádku a že vám vyjde taky páreček ~;) kolikátý jsi týden?
Emi, Danečkovi samozřejmě taky přejeme vše nejlepší ke krásným druhým narozeninám a manžovi ať ty zkoušky vyjdou ~R^
Mabelka 29 50861
22.11.2011 0:53:44
Ahoj, je to dobrý, jsem doma :-) Děkuju, že jste na mě myslely! Ve středu jdu znovu - do rizik. poradny. Průtoky byly v pořádku, dokonce mi i dr. ukázala, že je to opravdu holčička ~;) Úplně jasný důkaz ~s~

Emo, tak to chápu, že Danečkovy narozeniny oslavíte až po atestaci ~;(( Držím pěsti! A Danečkovi přeju vše nejlepší!

Jo a u nás je to s tou školkou úplně to samý ~d~ Nechodil 14 dnů, pak 2 dny a teď víc jak 14 dnů je zase doma. A když měl jít teď v pondělí, tak málem slzy a plno důvodů, proč ne. Např. co když bude mít kašel, co když ho tam někdo bude zlobit, že to tam tak dlouho nevydrží. V neděli se bez mého vědomí domluvili se tchyní, že tam v PO bude, tak byl, nakonec jsem ho odhlásila do středy, protože jdeme ještě na kontrolu na ORL.
Když si vzpomenu, že loni chodil od ledna automaticky od 3/4 na 7 do 16 hod., tak to je velká změna. Jenže to jsme neměli na výběr.
Ema + 2 56937
21.11.2011 16:26:09
Ahojky,
tak na Mabelku taky moc myslím a držím palce, nedošlo mi, že to je už tak blízko :-)
Míšovi přejeme všechno nejlepší! Daneček má dva roky v sobotu, ale oslava bude o týden později, manžel má v pondělí atestaci, takže je u nás studijní nálada a na oslavy zatím ani pomyšlení. Snad pak budou k oslavě dva důvody ..
A blahopřeji taky tetám ~;)

Míša měl dneska jít do školky, už mu nějakou dobu nic není, ale ráno se dal do pláče, že nechce jít, že chce být doma s námi. Na tohle jsem nebyla připravená, protože to nikdy nedělal, vždy chodil rád, ikdyž teda už jednou po nemoci se mu nechtělo, ale šel v pohodě. Teď má tisíc důvodů proč nechce. ~a~ Dneska jsem vyměkla a nešel, ale doufám, že je to přechodný stav a zas půjde rád.

Leni, super fotka Leničky, Míša už se dělání perníčků taky nemůže dočkat. ~R^
21.11.2011 14:50:55
Mabelko, držíme pěstičky co to jde a budem na tebe myslet než se ozveš celou tu dobu ~;)~;((~s~
skallka 40226
21.11.2011 13:00:24
všem tetám gratuluji a naší nastávající mamince moc moc moc pohodičky v nadcházejících dnech, aby jsi měla miminko brzy u sebe a spokojenost.
Mabelka 29 50861
21.11.2011 12:46:57
Ahoj, jsem tu jen naskok, gyn. mě už posílá do porodnice, zatím jen na přeměření průtoků a porodopis, ale je možné, že si mě tam už nechají.
Tak jestli se neozvu, tak na mě myslete :-)

21.11.2011 12:06:28
Bobýsku, taky přejeme všechno nejlepší k druhým narozeninám ~x~ jestli máš nějaké fotečky z oslavy, tak určitě vlož ~;)
Mabelko, držíme pěstičky na dnešní kontrolu a myslíme na tebe ~;((~s~~R^

Já dnes byla s Janičkou u doktorky, kašel se nám pořád nelepší ani po 3 dnech stoptussinu a tak jsem se dozvěděla jen to že mám začít dávat Sinecod na místo Stoptussinu... sice si ji poslechla ale nic zřejmě neslyšela... někdy si fakt říkám jestli má ta doktorka sluch v pořádku... ~a~
Mabelka 29 50861
21.11.2011 9:23:11
Mi-chalko a Leni, gratuluju! Ať se miminkům daří! ~x~

Leni, ta fotka je suprová, Lenička je teda správňácká a krásná holčička! ~R^
Nedovedu si představit, že by i Vojta takhle zpracovával těsto, navíc s takovým úsměvem ~:-D Jen by si ušpinil prstíček, už by breptal... ~d~

Bobýsku, gratuluju k druhému roku! ~x~ Teda to snad ani není možné, jak to letí. A kolikátého přesně se Míša narodil?

Já jdu dnes na kontrolu, minule už jsem měla míň plod. vody, tak mi držte pěsti! ~3~
bobysek2 43213
21.11.2011 7:19:04
Leni, také gratulujeme.
Též se chystáme brzo na pečení perníčků. Jinak jsme o víkendu slavili druhé narozeniny mladšího Míši. Letí to letí.
19.11.2011 23:08:39
Ahoj holky! tak já se taky přidávám k tetám ~;) Michalko, gratulujeme, i nám v rodině včera přibyl přírůstek ~R^ sestřenice od manžela porodila včera své druhé dítko, první mají kluka a teď je to holčička ~g~~s~~x~

Leni, krásná fotečka ~z~ taky už se chystám pomalu začít péct, koupila jsem si včera silikonovou podložku v Lídlu na místo dřevěného válu, který používám již několik let, tak to chci otestovat ~y~

Holky, s těma ozdravovnama mě děsíte ~e~ to já bych do takového prostředí rozhodně nejela... jsem slabší povaha a asi bych to neustála...

Jinak u nás se opět po ani ne 14 dnech marodí, děti kašlou obě a Janičce se k tomu kašli dnes přidala horečka ~a~ jsem zvědava co se z toho vyvrbí pro tentokrát... asi je to tím špatným ovzduším, navíc u nás ve městě ta DEZA tomu ovzduší moc nepřidá... chjo...

[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 17337  [Dalších 16067 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.