| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 17337  [Dalších 16077 >>]
Mabelka 29 50861
23.11.2011 15:06:49
Jo, Bobýsku, mám dotaz přímo na tebe. Kupovala sis ty kompresní punčochy???
Mně je minule půjčili, ale to už je dávno... Kupovat se mi je nechce. Díky!
Mabelka 29 50861
23.11.2011 15:05:52
Díky, Bobýsku, dnes to dopadlo taky dobře (poprvé v rizikové poradně v porodnici), průtoky stále dobré a dnes mi řekl i váhový odhad - 2,4 kg. Další kontrola za týden.

Teda holky, že bych vám to sem nenapsala? Já žiju v přesvědčení, že jo ~5~

Zítra má jít Vojta po dlouhé době do školky, tak mi držte palce ~;) Snad to nebude velký boj. Minule se rozbrečel např. kvůli tomu, že mu nepůjde obléct nebo zapnout bunda, teď navíc budou i rukavice (ještě je musím našít na gumu). Mají vaše děti už rukavice ve školce???
bobysek2 43213
23.11.2011 7:38:58
Jé, Mabelko, tak to gratuluji k holčičce, též jsem to nevěděla, že ji čekáš. A držím palce, ať je plodová voda co nejdéle v pořádku a vůbec ať vše proběhne na 1. Už se těším, až Tě potkám s kočárkem a pokochám se. My zatím do školky chodíme, ale též jsou většinou ráno diskuze, aby tam nemusel a to chodí jen na dopoledne a přijdu si pro něj a on, jak se mu tam líbilo, ale spát tam teda nechce.
Mabelka 29 50861
22.11.2011 17:37:12
Jé, já si myslím, že jsem vám to sem psala, teda doufám, že jo ~:-D

K porodu to není, jen mám hraniční množství pl. vody. Tak sledují, jak se holčičce daří. A zatím je to dobrý.

Emi, u nás se teda školkovné nesníží, ať dítě chodí nebo nechodí. Jen se odhlásí obědy a svačinky, to je cenově znát.
Medunka_ 16389
22.11.2011 17:01:14
Ahoj, já nakukuji, ale nějak nemám sílu přispět :-).

Emi, a co perníkový: http://www.casprodeti.cz/products/pernicky-moji-maticky-a-nesulcin-adventni-pernikovy-kalendar-/? Pak jsou ještě tady: http://www.activityvillage.co.uk/advent_crafts.htm. Já asi žádný speciální letos dělat nebudu ;-).

Mabelko, chtěla jsem se zeptat stejně jako Emi a ono to je nějak k porodu?

L chodí do školky ráda, ale dojíždíme tramvají dost daleko asi 20 minut a 15 minut pěšky. Když chodila tady, bylo to utrpení..., takže Vás chápu.
Ema + 2 56937
22.11.2011 16:10:09
Mabelko, a ono už se to nějak chystá k porodu, že už chodíš do rizikovky nebo jen tak preventivně?

Jo a díky za přání Danečkovi i manželovi, hlavně to holky přejte mě, já už tohle období nechci znovu absolvovat ~8~
Ema + 2 56937
22.11.2011 16:00:30
Holky, tak vidím, že to máte doma s dětma podobné. Já jsem byla dost překvapená, loni chodil málo ale moc rád. Je to asi i tím, že teď už má doma Danečka a jsou už parťáci, hodně si spolu vyhrají, dělají blbinky, tak mu děti nechybí. No nechala jsem ho už do konce listopadu doma, stejně máme na další dny docela program a nechodil od začátku měsíce tak aspoň budem platit nižší školkovné.~j~ Ale od prvního nemilosrdně poběží, jestli bude teda zdravý ~8~

Mabelko, blahopřeji k holčičce! ~p~ Já myslím, žes nám to tu nepsala, jsem si právě říkala, že nás napínáš dlouho! ~;)

Medunko, pokud se objevíš, nemáš tip na nějaký jednoduchý adventní kalendář?
skallka 40226
22.11.2011 11:51:36
já tu moc nechodívala , tak jsem to nevěděla :-( Nám jeden řekl kluk a druhý záhy holka, takže jsem byla na pochybách celé těhu.~k~
Mimochodem my vstáváme každé ráno s bolením bříška jen aby do školky nemusel, ale pak ho nemůžu dostat dom ~t~
Mabelka 29 50861
22.11.2011 11:13:30
Jo, Leni, občas se prořekne, že se do školky těší, ale ty rána, to je krize. Věřím, že v létě by to bylo lepší, teplo, světlo...
Jsem dnes 34+1 tt.

Skallko, už jsem to tu psala dřív, že to bude holčička, ale řekl mi to vlastně jen 1x dr. na genetice, tak jsem si říkala, že je tam možnost i kluka ~t~ A když se včera dr. v nemocnici ptala, co to bude, tak jsem jí to říkala a ona mi to pak názorně ukázala ~R^
skallka 40226
22.11.2011 8:57:16
jéj mabel taky budete mít páreček to je super, z hlediska praktičnosti je to sice na nic, ale jinak je to krásné~x~
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 17337  [Dalších 16077 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.