Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
23.11.2011 15:06:49
Jo, Bobýsku, mám dotaz přímo na tebe. Kupovala sis ty kompresní punčochy???
Mně je minule půjčili, ale to už je dávno... Kupovat se mi je nechce. Díky! |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
23.11.2011 15:05:52
Díky, Bobýsku, dnes to dopadlo taky dobře (poprvé v rizikové poradně v porodnici), průtoky stále dobré a dnes mi řekl i váhový odhad - 2,4 kg. Další kontrola za týden.
Teda holky, že bych vám to sem nenapsala? Já žiju v přesvědčení, že jo ![]() Zítra má jít Vojta po dlouhé době do školky, tak mi držte palce Snad to nebude velký boj. Minule se rozbrečel např. kvůli tomu, že mu nepůjde obléct nebo zapnout bunda, teď navíc budou i rukavice (ještě je musím našít na gumu). Mají vaše děti už rukavice ve školce??? |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
23.11.2011 7:38:58
Jé, Mabelko, tak to gratuluji k holčičce, též jsem to nevěděla, že ji čekáš. A držím palce, ať je plodová voda co nejdéle v pořádku a vůbec ať vše proběhne na 1. Už se těším, až Tě potkám s kočárkem a pokochám se. My zatím do školky chodíme, ale též jsou většinou ráno diskuze, aby tam nemusel a to chodí jen na dopoledne a přijdu si pro něj a on, jak se mu tam líbilo, ale spát tam teda nechce.
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
22.11.2011 17:37:12
Jé, já si myslím, že jsem vám to sem psala, teda doufám, že jo
![]() K porodu to není, jen mám hraniční množství pl. vody. Tak sledují, jak se holčičce daří. A zatím je to dobrý. Emi, u nás se teda školkovné nesníží, ať dítě chodí nebo nechodí. Jen se odhlásí obědy a svačinky, to je cenově znát. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
22.11.2011 17:01:14
Ahoj, já nakukuji, ale nějak nemám sílu přispět
. Emi, a co perníkový: http://www.casprodeti.cz/products/pernicky-moji-maticky-a-nesulcin-adventni-pernikovy-kalendar-/? Pak jsou ještě tady: http://www.activityvillage.co.uk/advent_crafts.htm. Já asi žádný speciální letos dělat nebudu ;-). Mabelko, chtěla jsem se zeptat stejně jako Emi a ono to je nějak k porodu? L chodí do školky ráda, ale dojíždíme tramvají dost daleko asi 20 minut a 15 minut pěšky. Když chodila tady, bylo to utrpení..., takže Vás chápu. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
22.11.2011 16:10:09
Mabelko, a ono už se to nějak chystá k porodu, že už chodíš do rizikovky nebo jen tak preventivně?
Jo a díky za přání Danečkovi i manželovi, hlavně to holky přejte mě, já už tohle období nechci znovu absolvovat ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
22.11.2011 16:00:30
Holky, tak vidím, že to máte doma s dětma podobné. Já jsem byla dost překvapená, loni chodil málo ale moc rád. Je to asi i tím, že teď už má doma Danečka a jsou už parťáci, hodně si spolu vyhrají, dělají blbinky, tak mu děti nechybí. No nechala jsem ho už do konce listopadu doma, stejně máme na další dny docela program a nechodil od začátku měsíce tak aspoň budem platit nižší školkovné.
Ale od prvního nemilosrdně poběží, jestli bude teda zdravý ![]() Mabelko, blahopřeji k holčičce! Já myslím, žes nám to tu nepsala, jsem si právě říkala, že nás napínáš dlouho! ![]() Medunko, pokud se objevíš, nemáš tip na nějaký jednoduchý adventní kalendář? |
| skallka | 40226 |
|
|
22.11.2011 11:51:36
já tu moc nechodívala , tak jsem to nevěděla :-( Nám jeden řekl kluk a druhý záhy holka, takže jsem byla na pochybách celé těhu.
![]() Mimochodem my vstáváme každé ráno s bolením bříška jen aby do školky nemusel, ale pak ho nemůžu dostat dom ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
22.11.2011 11:13:30
Jo, Leni, občas se prořekne, že se do školky těší, ale ty rána, to je krize. Věřím, že v létě by to bylo lepší, teplo, světlo...
Jsem dnes 34+1 tt. Skallko, už jsem to tu psala dřív, že to bude holčička, ale řekl mi to vlastně jen 1x dr. na genetice, tak jsem si říkala, že je tam možnost i kluka A když se včera dr. v nemocnici ptala, co to bude, tak jsem jí to říkala a ona mi to pak názorně ukázala |
| skallka | 40226 |
|
|
22.11.2011 8:57:16
jéj mabel taky budete mít páreček to je super, z hlediska praktičnosti je to sice na nic, ale jinak je to krásné
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.