Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
16.11.2011 18:07:06
Zánět dutin + zánět průdušek
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
16.11.2011 13:38:23
Adri, nevím jestli ten zánět souvisel s tím streptokokem, ale my jsme se plácali loni skoro celou zimu s nemocema, tak si spíš myslím že tam toho streptokoka měl už delší dobu a přišlo se na to až pak koncem května... po tom přeléčení byl pak Pája rozhodně zdravější. Držím pěstičky Miškovi ať mu ATB zaberou a ať už je mu konečně lépe
![]() ![]() ![]() Teď už spěchám takže zatím holky ahoj ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
16.11.2011 12:46:46
Ahojik, tak UZ mame dalsi atb teda. Tak snad uz konecne zaberou, taky se u nas branili dat mu je, kdyz teprve min. tyden dobral ty na anginu spalovou, ale jeste i dnes rano mel horecky, cely tento tyden, takze to uz fakt asi jinak neslo a je mi ho uz docela lito.
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
16.11.2011 2:15:35
Skallko, tak to by bylo bezva, díky.
Neboj, některé boty od Daich. vydrží ![]() Emo, to je dobře, že mandle je OK, na ty ouška držím pěsti. Aerius teď užívá Vojtík taky, prý by nám to nechali i celou zimu nebo co ![]() Zítra jdeme poprvé na alergo., tak jsem zvědavá, co se zase dozvím ![]() Leni, to sis teda taky dala s tím obíháním úřadů a práce, to je teda fakt blbé, že nakonec to na příspěvek nevyšlo Mi-chalko, tak ať RTG dopadne dobře, teda hlavně ať už je Nikči líp! I tobě ![]() Já jsem dnes byla na hematologii (kvůli těhotenství si raději píchám Fraxiparin na ředění krve) a zvýšila mi dávku ze 3 na 4 ml. Já už nevím, kam si to mám píchat a ještě mi přidají mililitr! ![]() Aspoň mi tam kromě jiného pravidelně zkontrolují železo, od obyč. gyn. bych se nic nedozvěděla a nic nedostala. |
| skallka | 40226 |
|
|
15.11.2011 20:06:01
Adri tedy vás to letos trápí :-( tak ať jste brzy fit. Mabel potkala jsem tu kamarádku a ptala se jí na to, tak říkala že to u porodu ještě neměla (pojištění) ale že si myslí, že by to normálně proplatit měli. Je to hospitalizace.
Já letos koupila zimní botky u deichmana tak mně tu nestrašte |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
15.11.2011 18:18:04
Ahojky,
AdriM, držím aplce, aby jste se z toho už vyhrabali ! U Deichmanna OK, 3x jsme jim ukázala, kde že mě ta bota kouše, až mi nabídli výměnu nebo vrácení peněz. Vyměnila jsme si to za boty za 799, takže mi ještě vrátili 200, otázka je, jak ty boty dlouho vydrží... Dnes jsme šly na kontrolu - doktor tam byl do 13-15 hod., nic nenašel, jen červené hrdlo...NIk chraptí, kašle a má zaseklou rýmu ...vzhledem k mému zdr. stavu jí poslala na rtg. Na ten jdeme ovšem až zítra ráno, protože funguje jen do 14.30 hod. Jsem si téměř jistá, že máme zánět dutin...Doktor jí nechce dávat zbytečně antibiotika...takže se snad dočkáme zítra... Papá |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.11.2011 15:34:46
Leni a kratsi to asi nebude, protoze uz ted se placame treti tyden.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
15.11.2011 14:14:07
Ahojky,
tak na ORL jsme dopadli tak na půl, teda ouška už má v pořádku, takže končíme s ATB, může do kolektivu a tak, ale má je pořád zalehlé, takže dostal Aerius a za týden máme přijít zase na kontrolu a případné profouknutí. Říkala, že někdy to trvá dýl, než se to vstřebá. Zeptala jsem se ji taky na tu nosní mandli, tak se na ni dívala a má ji OK. Tak aspoň víme, že s mandlí ty jeho časté rýmy nesouvisí. Pak jsme ještě měli zubařku, našli jsme si novou, Míšovi dělala hned dvě plomby, ten už tentokrát tak statečný nebyl a ze začátku nechtěl otevřít pusu, ale dal si naštěstí domluvit a pak už držel hezky. Tak doufám, že jsme si to vybrali na dlouho dopředu, v srpnu neměl ještě jediný kaz a teď už celkem 3 plomby, nějak se mu to začalo sypat Takže Leni i já závidím zdravé zoubky![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.11.2011 13:34:14
Leni vidis to si neuvedomuji, ze mate stejnou zkusenost. A myslis, ze ten zanet dutin vychazel taky z toho streptokoka nebo jste do toho chytli neco jineho?
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.11.2011 13:05:26
Adri, Mišky je mi moc líto
jak už jsem tady určitě psala, Pavlík loni měl taky toho spálového streptokoka,ale zároveň taky zánět uzlin, hrtanu a středního ucha... já vím že to trvá dlouho, ale dostali jsme se nakonec z toho asi po měsíci... u vás to snad půjde rychleji je ale pravda, že nám tehdy nasadili dvoje ATB za sebou ![]() Emi, doufám že ORL dopadlo dobře ![]() Mabelko, to chození po úřadech nezávidím... já absolvovala naposledy kolečko na úřadech a ve firmách v září kvůli přídavkům na děti, které nám stejnak o pár desítek korun nevyšly |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.