Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.11.2011 7:34:46
Emi vam drzim palce at to na ORL dopadne dobre, ale verim, ze ano kdyz se Misa citi dobre a nic ho netrapi.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.11.2011 7:34:20
Ahojky,
Leni tak ty zdrave zoubky u deti tise zavidim ![]() S tema botama to mm tak mel jednu dobu u Bati, ale asi to bylo jen 2x nebo 3x a taky reklamace probehla hned, od te doby mu boty ty dva roky vetsinou drzi... U nas teda o nicem, spalova angina se udajne prelecila temi atb co bral 10 dni, ale behem toho, druhy tyden kdy uz byl temer v poradku dostal zase kasel, ktery mu opet sednul na prudusky, to ani nevim jestli jsem tu psala. A nemuzem se ho nejak zbavit, mam pocit ze tentokrat poprve ani lontermin nezabira a od vcera bojujem, ze ho boli stridave jedno ousko, pak druhe, byli jsme uz na ORL, ale atb nedostal, asi s ohledem na to, ze nedavno jedny dobral. Sestra rikala, ze to bude zase jiny bacil asi virovy a kdovi jestli teda na to atb vubec muzou zabrat. Ale trva to uz dlouho, kasel vlastne od pondelka. Ma to kazdopadne cele ucpane, vzdy smrka jen na jednu dirku, boli ho hlava, usi, nos, i kdyz poradne nesmrka a kasel pruduskovy porad trva i slabe teploty (ty ma od vcera), takze je na nurofenu. Zitra jde na kontrolu na ORL tak jsem zvedava ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
14.11.2011 22:59:04
Zítra jdu tedy reklamovat, botky jsem měla 1x na sobě, dohromady asi 2 hodiny. Modřinu mám na noze doteď :-( Doufám, že nedopadnu s reklamací jako u Baťi před rokem...
Jinak Nik jde zítra na kontrolu, doufám, že jí doktor nasadí antibiotika. Není jí OK, chytla to ode mne a Martin nakonec též a je mu taky dost zle. Mě už je fajn. Ségra je pořád ještě 2v1, ale už to má za pár... Papa těhulky a marůdci a ostatní |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
14.11.2011 15:46:05
Díky holky, musím se podívat do té smlouvy. Teda už jsem se tam dívala dřív, ale něco konkrétně o porodnici jsem tam nevyčetla. Snad nebude problém s tím, že porod není nemoc ani úraz.
V Daichmanu kupujem často boty Vojtovi, zatím bylo všechno v pořádku. Ale je fakt, že často jsme kupovali Elefant, a ty by měly být opravdu kvalitní. Ale koupili jsme i jiné a byly OK. S tím pobytem v nemocnici s dítětem, to je divné, že někde dají paragraf. Já se na to vyloženě ptala, ale prý NEE. Takže jsem musela zrušit dosavadní paragraf, na 3 dny neschopenku, a pak zase letět k dětské, ať mi na zbývající den - pátek, vystaví zase paragraf, když už ho propustili... Teď jsme se s Vojtou (ještě ho nedávám do školky) vrátili z těch pochůzek, nohy mě bolí teda parádně. A Vojta už byl ke konci dost protivný, zrovna v práci mi začal dělat scénu, protože mu spadl na koberec kousek jakési trávy, kterou si opatroval asi půl hodiny, a nemohli jsme to najít. 2x jsem byla na OSSZ, a když jsem jim dávala potvrzení od dr., že jsem ke 30.6. byla už těhotná (to si minule vyžádali), tak už to zase nepotřebovali ![]() A podobných situací jsem dnes zažila víc, pak má člověk chodit po úřadech ![]() Ale paní na OSSZ byla strašně moc ochotná a vstřícná ![]() ![]() ![]() Emi, to je dobrý s těma reklamacema Ale chápu tě, já bych na to buňky taky neměla... |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
14.11.2011 14:23:33
Ahoj holky!
Díky za informace ohledně té logopedie, našla jsem si na netu nějaká cvičení, tak zkusíme zatím asi něco doma a když by se nic nelepšilo, zajdu se po novém roce poradit s dr. Zítra máme kontrolu s Míšou na ORL tak moc doufám, že už to bude v pořádku, už víc než týden je naprosto ve formě a doma už s Danečkem docela řádí. ![]() K Deichmannu, koupila jsem tam už párkrát boty pro Míšu a vždycky v pořádku, je fakt, že děti to tak dlouho nenosí. Já tam odsud už měla boty tak 2x a taky dobré, loni jsem si tam koupila kozačky na podpadku a zatím taky ok, ikdyž teda v nich chodím občas, hlavně do auta. Manžel tam kupuje pravidelně a pořád dokola reklamuje, já už se tam s ním stydím chodit On je ponosí tak 2 měsíce a rozpadnou se mu, tak je tam jde vrátit a koupí si rovnou nové. Já bych na to už neměla žaludek, přemlouvám ho, že už tam kupovat nebudeme, ale on říká, že jim dělá službu, že je aspoň naučí dělat pořádné boty Fakt to nechápu, chodí v nich 2x denně 10 minut k autobusu, v práci v nich není, mimo práci hodně jezdí autem, takže žádné delší pochůzky v nich nemá. A přesto se vždy něco rozpadne. Takže za mně jsou ty pánské fakt dost nekvalitní boty. Ale zas přístup k reklamacím super, vrací hned peníze. Fakt nevím, jak se jim to může vyplatit, jestli mají víc takových zákazníků jak je můj manžel |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
14.11.2011 13:02:50
Ahoj holky, tak vidím že řešíte pobyty v nemocnici.. Já musím říct že s čerpáním paragrafu nebo nemocenské nemám zkušenosti, byli jsme s Pavlíkem v nemocnici už několikrát, ale většinou protože nám to vycházelo přes svátky nebo víkend, tak byl manža doma a mohl hlídat Janičku
jednou si bral dovču, ikdyž mi v nemocnici ochotně vystavili paragraf, ale on to zas nechtěl řešit nějak v práci, tak raději čerpal tu dovolenou. Jinak nám dost vypomohli moji rodiče S čerpaním pojistky na pobyt v nemocnici mám jen zkušenosti s Pavlíkem, proplatili nám za každý den pobytu nastavenou částku ve smlouvě. Nevím ale jestli nemají právě ty některé pojistky vyjímku u maminek při pobytu v porodnici... to si myslím Mabelko, že je třeba se podívat přímo do podmínek té Vaší pojistné smlouvy. Každá to může mít jinak. Já dnes absolvovala s dětmi prohlídku u zubaře, tak máme zoubky u obou dětí v pořádku, bez kazů, Janičce se prořezávají spodní stoličky (ty pětky) a už jí pak chybí jen ty horní. Pavlík má vše v pohodě až na horní patro které má tak trochu vydumlané dopředu... prst před spaním je pořád těžké odnaučit a tak nám zubařka říkala, že se máme smířit s tím, že nejspíš bude mít problém s vyslovováním některých hlásek... tak jsem zvědavá... PS: ty špatné brýle rozhodně můžou zraku ublížit... ještě že jsme na to přišli včas |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
14.11.2011 12:12:55
Mabelko, tak to samé se stalo s těma mýma podpatkama. Jenže jsem neměla možnost si je vyměnit, takže jsem si oddělala nohu.
S tím pojištěním na pobyt v nemocnici, já to měla u Adélky, normálně jsem dostala za tu dobu, co jsem tam byla, tak jak to mám v pojistce. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.11.2011 9:12:08
Tak to je tez divne, kdyz jsi na nemocenske, ze to nejde vzit najednou, ale musi jit na par. i ten druhy
![]() S tim pojistenim ja bych rekla, ze zalezi s kym to pojisteni mas a jak je nastaveno.. Aspon u ostatnich pojisteni to tak funguje, vetsinou neplati ze to maji vsechny pojistovny stejne. Ale logicky by to melo podle me platit.. |
| skallka | 40226 |
|
|
14.11.2011 8:52:59
Já nevím, já nemám tohle pojištění , tak jsem to ani nezjišťovala ale zeptám se kamarádky, ta vím že to pojištění má , jestli si ještě vzpomene
![]() Když byl malý v nemocnici a já s ním, tak jsem měla na něj normálně paragraf po celou dobu, podruhé už s ním byl muž a to měl na něj dovolenou, protože já byla doma na nemocenské a nejde čerpat dva příspěvky naráz prý :-( |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
14.11.2011 8:21:43
To jsem ani nezjišťovala, jak se vzdálit
Ale stejně mi to připadá hrozné, že si musel vzít propustku Je to docela divný systém...Holky, nebo Skallko, nevíte, jestli se na pobyt v porodnici vztahuje (pokud máte) pojištění na pobyt v nemocnici??? Já jsem si v Daichm. koupila boty loni i předloni. Jedny polokozačky, semišové na nižším podpatku - ten se mi po krátké době jakoby zlomil, zahnul do boku. Pak mám ještě jedny s rovnou podrážkou, tak ty se mi u paty dost prochodily - ještě tam teda není díry, ale dlouho to asi nepotrvá. Ale nereklamovala jsem. Snad už se brzo přinutím stáhnout fotky a nějakou dát do deníčku Ale já jich právě moc nemám, tak bude asi nižší kvality, nějaká momentka...Dnes mě čeká běhací kolečko - ukončit neschopenku, nástup na mateřskou, takže k dr. a ten je až od 11 hodin, což je blbý, protože s sebou musím vzít i malého. Mm je doma do 10,15 a pak jde do práce ![]() K tomu k dětské dr. pro žádanku, do práce, OSSZ, VZP ![]() ![]() Marůdci,doufám, že už je vám všem líp! ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.