| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 17337  [Dalších 15967 >>]
Mabelka 29 50861
3.11.2011 13:30:26
Leni, ahoj. Ty nemoci, to je fakt na... Přeju, ať se z toho rychle dostanete!
Při kašli jsem se ho ptala, kde ho to bolí a ukazoval na hruď, jinak to řekla jeho doktorka.
Po těch atb byl úplně bez kašle, zmizel i soplík, ale trvalo to tak 3-4 dny ~8~

Zkusím vložit později fotku do deníčku ~;)
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
3.11.2011 12:45:12
Jo a Mabelko, Vojtík měl chudák zánět prudušek? jak jste to poznali? doufám že je už OK ~;(( Jo a kdyby si měla nějakou aktuální fotečku tvého bříška, klidně ji sem vlož, rádi se pokocháme ~;)
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
3.11.2011 12:42:41
Ahoj všichni! taky se hlásíme do klubu marůdků... Mám obě děti doma, Janička dneska už vypadá sice líp, ale předchozí dny měla horečky a taky v pondělí v noci zvracela... Byli jsme minulý týden na očkování Priorixem druhá dávka, tak je možné že to prý byla reakce na to očkování. No a Pavlík od včera ráno začal hnusně kašlat, tak jsem si ho nechala taky doma. Stejně by bylo těžké zkombinovat vodění do školky s tím že Janička není OK.
Emi a Adri, tak vidím že je to všude stejné. Ty nemoci se snad pořád točí dokola...
Zdendo, krásné fotečky! jseš bezva táta ~g~, jen díky Tobě se určitě Eliška tak statečně drží! a kroužky určitě super ~R^
adriM+M+N 55217
3.11.2011 9:27:34
Ahojky,
Zdendo to je fajn, ze jste si vylet uzili ~g~
Misa taky opet marodi vlastne uz od soboty, tentokrat angina, nejspis spalova, ale sama moc nerozumim jaky je v tom rozdil. Mame atb na 10 dni,takze zase dva tydny bez skolky ~o~
Taky bych chtela verit, ze pak bude zase nejakou dobu klid, ale nevim nevim ~d~
Mabelka 29 50861
3.11.2011 7:25:08
Tak to jste šikulky, není to určitě vůbec lehké, ale je vidět, že se hodně snažíš, aby byla Eliška stále tak veselé dítě, i když se osud zachoval tak nespravedlivě ~x~ Jsi bezvadnej táta! :-) Drž se!
A kroužky pro Eli jste vybrali perfektní ~R^
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
2.11.2011 19:22:40
Mabelko,

zvládáme to celkem dobře,Eliška je statečná holka a vzala to dobře a já jsem celkem taky OK.Holt život jde dál i v těch nejkrutějších okamžicích života proto jsem se rozhodl že si budeme užívat každého dne jak to půjde a budeme jezdit na výlety jak to půjde.... :-)

My jsme zatím zdraví jak rybky, akorát Eli trochu rýma ale je to v pohodě...Eliška má úterky břišní tance a pátky plavání tak o zábavu je postaráno~z~~z~~z~

Zatím se mějte fajn a zase někdy se ozvu nebo hodím odkaz na fotečky....ještě pak přidám fotky ze ZOO v Liberci jak jsme ted byli ~;((

Tak zatím papa holky..... ~3~~3~~3~~3~
Mabelka 29 50861
2.11.2011 15:15:23
Zdendo, to je moc dobře, že se vám výlet vydařil, fotky jsou krásné ~s~
A jak bojujete? Co Eliška, a jak to zvládáš ty? ~6~ Je mi to tak líto...

Emi, dobře, že ty ATB rychle zabraly ~R^ I tak si ale "užíváte" ~6~ Ať je vám brzo a všem dobře!
Já jsem měla Vojtu 14 dní doma, na zánět průdušek nakonec taky dostal ATB, protože minule to zkončilo zápalem plic. Byl naštěstí bez horeček.
No a teď byl pondělí úterý ve školce a dnes už jsem si ho zase kvůli kašli nechala doma ~a~~d~ Snad z toho nic horšího nebude ~8~:-)

Jinak já jsem naštěstí zdravá, ťuk ťuk ťuk, ale cítím se jak balón ~t~ Sehnout se nebo obouvat se, to je lahůdka ~k~ Ale vůbec si nestěžuju, jsem za to moc ráda ~s~ Zrovna teď má miminko škytavku ~p~
Ema + 2 56937
2.11.2011 14:05:56
Ahoj holky!

Zdendo, hezké fotky, fajn, že jste si s Eliškou prodloužený víkend užili.

My jsme víkend proleželi doma, já a Daneček jen normální nachlazení, ale Míša se chudáček dost natrápil, vysoké teploty, všechno ho bolelo, podle příznaků jsme mysleli že chřipka, ale v pondělí se přidala bolest ucha, takže je z toho nakonec zánět středního ucha s ATB. Včera to ještě bylo dost kruté, hodně poplakával a to i po nurofenu, chvíli si stěžoval na ucho, zuby, nohy, břicho, no nevěděla jsem co s ním. Atb ale asi zabraly hned po první dávce a dnes je o 100% lepší. Tak snad si ty nemoci vyberem na dlouho dopředu (ráda bych tomu věřila, ale moc mi to nejde~n~).

A co vy, užíváte krásného počasí? Tady je taaaaak hezky a my sedíme doma ~8~
31.10.2011 8:53:49
Odkaz na fotky z Krkonoš.... :-)

https://picasaweb.google.com/101765610876902505051/Krkonose?authkey=Gv1sRgCJyI75vBmYrHhAE
30.10.2011 18:45:28
Tak jsme holky doma....víkend byl super ale rychle utekl :-( Jak hodím nějaký fotky na net tak hodím odkaz.....ale moc jich nebude protože mě kyksla jedna karta a fotky ze zoo v Liberci jsou v čudu :-(((((((
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 17337  [Dalších 15967 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.