Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
3.11.2011 13:30:26
Leni, ahoj. Ty nemoci, to je fakt na... Přeju, ať se z toho rychle dostanete!
Při kašli jsem se ho ptala, kde ho to bolí a ukazoval na hruď, jinak to řekla jeho doktorka. Po těch atb byl úplně bez kašle, zmizel i soplík, ale trvalo to tak 3-4 dny ![]() Zkusím vložit později fotku do deníčku ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
3.11.2011 12:45:12
Jo a Mabelko, Vojtík měl chudák zánět prudušek? jak jste to poznali? doufám že je už OK
Jo a kdyby si měla nějakou aktuální fotečku tvého bříška, klidně ji sem vlož, rádi se pokocháme ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
3.11.2011 12:42:41
Ahoj všichni! taky se hlásíme do klubu marůdků... Mám obě děti doma, Janička dneska už vypadá sice líp, ale předchozí dny měla horečky a taky v pondělí v noci zvracela... Byli jsme minulý týden na očkování Priorixem druhá dávka, tak je možné že to prý byla reakce na to očkování. No a Pavlík od včera ráno začal hnusně kašlat, tak jsem si ho nechala taky doma. Stejně by bylo těžké zkombinovat vodění do školky s tím že Janička není OK.
Emi a Adri, tak vidím že je to všude stejné. Ty nemoci se snad pořád točí dokola... Zdendo, krásné fotečky! jseš bezva táta , jen díky Tobě se určitě Eliška tak statečně drží! a kroužky určitě super ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
3.11.2011 9:27:34
Ahojky,
Zdendo to je fajn, ze jste si vylet uzili ![]() Misa taky opet marodi vlastne uz od soboty, tentokrat angina, nejspis spalova, ale sama moc nerozumim jaky je v tom rozdil. Mame atb na 10 dni,takze zase dva tydny bez skolky ![]() Taky bych chtela verit, ze pak bude zase nejakou dobu klid, ale nevim nevim ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
3.11.2011 7:25:08
Tak to jste šikulky, není to určitě vůbec lehké, ale je vidět, že se hodně snažíš, aby byla Eliška stále tak veselé dítě, i když se osud zachoval tak nespravedlivě
Jsi bezvadnej táta! Drž se!A kroužky pro Eli jste vybrali perfektní ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
2.11.2011 19:22:40
Mabelko,
zvládáme to celkem dobře,Eliška je statečná holka a vzala to dobře a já jsem celkem taky OK.Holt život jde dál i v těch nejkrutějších okamžicích života proto jsem se rozhodl že si budeme užívat každého dne jak to půjde a budeme jezdit na výlety jak to půjde.... ![]() My jsme zatím zdraví jak rybky, akorát Eli trochu rýma ale je to v pohodě...Eliška má úterky břišní tance a pátky plavání tak o zábavu je postaráno ![]() ![]() ![]() Zatím se mějte fajn a zase někdy se ozvu nebo hodím odkaz na fotečky....ještě pak přidám fotky ze ZOO v Liberci jak jsme ted byli ![]() Tak zatím papa holky..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
2.11.2011 15:15:23
Zdendo, to je moc dobře, že se vám výlet vydařil, fotky jsou krásné
![]() A jak bojujete? Co Eliška, a jak to zvládáš ty? Je mi to tak líto...Emi, dobře, že ty ATB rychle zabraly I tak si ale "užíváte" Ať je vám brzo a všem dobře!Já jsem měla Vojtu 14 dní doma, na zánět průdušek nakonec taky dostal ATB, protože minule to zkončilo zápalem plic. Byl naštěstí bez horeček. No a teď byl pondělí úterý ve školce a dnes už jsem si ho zase kvůli kašli nechala doma ![]() Snad z toho nic horšího nebude ![]() ![]() Jinak já jsem naštěstí zdravá, ťuk ťuk ťuk, ale cítím se jak balón Sehnout se nebo obouvat se, to je lahůdka Ale vůbec si nestěžuju, jsem za to moc ráda Zrovna teď má miminko škytavku ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
2.11.2011 14:05:56
Ahoj holky!
Zdendo, hezké fotky, fajn, že jste si s Eliškou prodloužený víkend užili. My jsme víkend proleželi doma, já a Daneček jen normální nachlazení, ale Míša se chudáček dost natrápil, vysoké teploty, všechno ho bolelo, podle příznaků jsme mysleli že chřipka, ale v pondělí se přidala bolest ucha, takže je z toho nakonec zánět středního ucha s ATB. Včera to ještě bylo dost kruté, hodně poplakával a to i po nurofenu, chvíli si stěžoval na ucho, zuby, nohy, břicho, no nevěděla jsem co s ním. Atb ale asi zabraly hned po první dávce a dnes je o 100% lepší. Tak snad si ty nemoci vyberem na dlouho dopředu (ráda bych tomu věřila, ale moc mi to nejde ).A co vy, užíváte krásného počasí? Tady je taaaaak hezky a my sedíme doma ![]() |
|
|
31.10.2011 8:53:49
Odkaz na fotky z Krkonoš....
![]() https://picasaweb.google.com/101765610876902505051/Krkonose?authkey=Gv1sRgCJyI75vBmYrHhAE |
|
|
30.10.2011 18:45:28
Tak jsme holky doma....víkend byl super ale rychle utekl :-( Jak hodím nějaký fotky na net tak hodím odkaz.....ale moc jich nebude protože mě kyksla jedna karta a fotky ze zoo v Liberci jsou v čudu :-(((((((
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.